Ескі Доступно: Що захоплюється жіночою самоневинністю

Я думаю, що багато жінок мають щось неправильне з самооцінкою. Добрих жінок вважають себе «до» доброю, а замість того, щоб заохотитити чоловіків розвивати і духовне зростання, надихнути їх на великі подвиги з красою і недоступністю, ми готові в питанні днів і тижнів, щоб відмовитися від наших позицій і зробити все, щоб тримати чоловіка біля нас.

Жінки згодні жити з чоловіками, які не хочуть почати сім'ю, оскільки вони сподіваються, що «хто знає, один день раптом змінює свою розум». Жінки згодні бути «одними з них» тому, що тепер «все життя, як це», «мені полігамі.» Самі жінки тепер відіграють «Альфа-самок» і хижаки, невиліковуючи шарм зовнішньої привабливості, починають відносини з цим, а потім скаржаться, що «мен подрібнився, немає реальної деки». Ось чому чоловіки докладають зайвих зусиль, якщо вони вже дали все. Що таке перемога, якщо сам «прекрасний» прийшов і наполегливо пропонує себе як виконавець бажання чоловіка? Не про всіх жінок і не про всіх чоловіків, але це, на жаль, є багато. Я знаю, що є дезінфікуючі зчитувачі. Чоловіки і жінки люблять. І найдивовижніше, що серед жінок буде незадоволені і незадоволені. Яка жінка отримала від того, що вона здатна «забороти» чоловіка в сучасному світі? Що ми отримуємо від швидкого фізичного конвергенції? Здавалося б, що ми навіть маємо культуру спілкування між жінками і жінками, немає культури знайомств, немає культури судді. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. і якщо більше?) без інтимності, якщо є багато доступних варіантів отримання задоволення. Я думаю, що це навіть питання чоловічої або жіночої фізіології, але де ми керуємо енергією. Освіта хлопчиків в сучасному суспільстві не дуже заохочує прояву маскулінових якостей, не менше внутрішніх маскулінових якостей - відповідальність, визначення, цілеспрямованість, стриманість в емоціях, але в почуттях. Зовні образ полегшення чоловічого тіла хвилює думки тисяч жінок, але дивно, чому чоловічий організм так багато м'язів, якщо для багатьох вони потрібні тільки в тренажерному залі. Порізка деревини, побудова будинку, робота в полях, боротьба в бронюванні на полі бою, робота фізично на їх землях – серед юних людей не стільки, що займаються такою діяльністю, і найпростіший спосіб відчути маскулінність – фізична близькість. І більше жінок, більше чоловіка. Хм. Я думаю, що у нас є багато більше значення. Освіта дівчат сьогодні також розлучається з образу матері і дружини. Седуктивні престоли, високоінтегровані укуси, «іронові жінки» і багато іншого в сучасному світі. А якщо ви є дружиною, матір'ю і домогосподаркою, то це не зовсім "престиг". Ольга Валяєва була однією з перших поговорити про це в її статтях і книгах (valyaeva.ru), і, звичайно, такі заяви викликають стійкість. Я маю на увазі, що жінка є жінкою, щоб бути дружиною і матір'ю. І ми боремося за незалежність і за те, що «Я хочу реалізувати себе в бізнесі». Дружина і мама не дуже гідні професії для багатьох нас. Я думаю, що звучить весело. І припуск його не дуже легко. Ми очікуємо, що він прослужить багато років, тобто про сім'ю і дітей, що це про спільний шлях, що це про саморозвитку і про глибину? На жаль, вони більше про винятки, ніж правила. Проблема в тому, що в нас немає такого запиту - відносини для життя, сім'ї для відпочинку нашого життя і т.д. Деякі люди роблять, але в цілому немає значення в сім'ї. Не проживаю рік у шлюбі, навіть не досягаючи п'ятого дня народження вашої дитини, одружитися, але «якщо ви зустрічаєте когось краще, я буду піти в інший». Я думаю. Неправи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Діти, розлучення, а не перша сім'я. Хочу звернути увагу на те, що я думаю. Вивчення, розвиток, підвищення рівня духовного розвитку. Почати себе, перш за все, а не кинути звинувачення у вашому партнерові. Я дуже близько до ідеї, що не потрібно для психологів в духовних товариствах, адже кожен живе за совістю і внутрішніми високими стандартами, немає необхідності зовнішнього регулювання відносин. Я не знаю. Я думаю, що кожен повинен вирішити себе. Але я переконаний, що завжди є сенсом, щоб бути більш свідомим про створення відносин, маючи більше розмов, витрачаючи час наодинці, дізнаючись один одного, але не стрибаючи в ліжко до більш тонкого з'єднання. Фізична інтимація, безумовно, приємна, але без емоційного контакту, вона більш руйнівна, ніж розширення можливостей. Задоволення потреб фізичного тіла навряд чи може бути найбільшою метою життя людини, приводячи його до щастя і гармонії з собою. Теплий, любов, дружба, підтримка, зростання і розвиток є фундаментами хороших і міцних відносин, і фізична близькість є частиною них. Але не інший спосіб навколо. Це те, що я думаю, і ви напевно маєте право думати інакше. до Діна Річардс І пам'ятаємо, просто змінивши вашу свідомість – разом змінюємо світ!

Джерело: mudrayavesta.ru/article/122/342/