Справжня любов не горить.

Такі «покриті дівчата» від австралійського глянцевого журналу «Жінка» (і, можливо, весь світ глянець) ніколи не існував до. У липні виробники організували фотосесію Турія Пітта, відомого спортсмена в країні, шкіра якого впливає на глибокі опіки. Так Турія повернулася до моделювання бізнесу, з якого вона мала залишити три роки тому - через травми, які теоретично несумісні з життям. Вона врятувала і приніс її любов назад.

Турія Пітт на кришку журналу

У 2011 році 24-річний спортсмен і модель Турія Пітт, колишній номінант за звання «Міс Австралия», що застосовується для участі у великих марафонах RacingThePlanet (RTP). Вона була відмовлена тому, що вона не могла зробити вступну плату - для оплати організаторів $ 1,600. Але кілька днів до гонки Турія і кілька інших спортсменів були названі з організаційного комітету і запропонували взяти участь безкоштовно: з'явився недолік бігунів, а сам марафон був небезпекою згортання. Пітт відразу змінив всі її плани, щоб дістатися до гонки: це мрія.

За другим посиланням пунктом маршруту марафону переходив в лісовий пояс і в гори. На вершині пагорба одночасно сходження шість: чотири чоловіки, Турія та інша жінка 35 років. Вони були майже на вершині, коли вони почували «страшні звуки, як роар величезного важкого вантажівки». Він був вогонь, який зламався кудись. Через хвилину пожежа закрита навколо бігунів. Далі Турія пам'ятає все в snatches: як вона сіла на землі, з якоїсь причини укриття курткою, як вона стала «гарячою, гарячою, гарячою», як, не в змозі внести цю спеку, вона стрибала і спробувала бігти...

І вмирає в вогонь. «Це просто чорна і гаряча. й

Після того, як медичний вертоліт прибув до бігунів лише через чотири години. У цей час чоловічі спортсмени врятували життя як дівчат (другий учасник також перенесли серйозні травми). На вершині скеля, де вогонь не досягне, вони покривають свій одяг з опіками з сонця, зволожений питною водою, намагалися довести їх до своїх почуттів.

До вогню.

Турія Пітт втратив всі свої пальці і кисті на її правій руці. Ліворуч, непристойно збереглася. Пізніше в лікарні лікарі довелося ампутувати модель і гомілку. На ранні дні лікарі не пообіцяли, що вона вижити. І коли пропущений критичний момент, то стало зрозуміло, що дівчина проведе кілька років в лікарнях.

І якщо в цих найскладніших, життєво-трепетних перших днів вона допомогла її молоді і гарного здоров'я, то вперше вона могла подивитися на себе в дзеркалі, освоїти протези і три роки пізніше з'являються на кришці глянцю, Турії, як вона віддає себе, може тільки через любов.

Турія і Михайло Хощин зустрілися в школі, але стала парою тільки у віці 21 років. Вони працювали у гірничодобувному виробництві. Про те, що сталося з дівчиною, Михайло дізнався тільки, коли вертоліт вже полетіти до лікарні і лікарі боролися за її життя в небі.

Побачивши її неоднорідна шкіра була найлегшою проблемою. Після того, як Пітт після ампутації не може нічого робити, але запустити - ходити до. Вона була практично не в змозі мити себе, їсти, служити себе, не можна просто відкрити пляшки води, піти в туалет без допомоги. Вона повинна бути з нею цілодобово. І Михайло зробив. Він змінив свою роботу, щоб бути вдома або в лікарні якомога довше. Він навчив її ходити знову, він одягав її, він був буквально своїми руками і ногами. За два роки. Доки вона відновила.

А тепер Гошкін розповідає про свою кохану: «Ша красива!» – і вона не схожа на штамів. І сказав він: "Чому не збочена енергія". Вона намагається бути активним з мною. Вона отримує щоденний день в семи годину ранку, щоб взяти прогулянку і плавати до фізичного лікування, вона витрачає цей час з мене і забороняє її шкоду і дати їй в неї. Вона неймовірна. Ви не можете зателефонувати одержувачу. Весь цей час не намагався вижити, вона намагалася жити щодня повністю.

Турія ще має кілька косметичних операцій. Найгірше, найяскравіше, він і Михайло пішов разом.

Атлеї для Турії Пітт розумно зараз закритий. Але завжди є спосіб. З її протезом дівчина перебудувала велосипед. Тепер вона перегонів з Сіднея до найближчого міста для задоволення та на місцевих змаганнях. Він також бере участь в 20-кілометрових плавань. І вона каже, що вона щаслива, що вона має тільки одну робочу руку зліва - навіть якщо вона повинна була відродитися, щоб зробити все зліва. І в цьому році Пітт зміг піднятися на Велику стіну Китаю і через вісім днів, щоб завершити встановлений маршрут довжиною 95 км з перешкодами в рамках благодійного заходу. Ця дія була покрита не тільки австралійськими, але і світовими медіа. Через свою дію Пітт підняв $ 200,000 в пожертвуванні. На розвиток відновної медицини для людей з тяжкими травмами в країнах, що розвиваються.

до Цей досвід показав мені, як важливо для мене взаємодіяти з іншими людьми, як важлива взаємна допомога і підтримка. На мене завжди допомогли я, де потрібна друга рука. Я не можу зробити це без них.

Турія Пітт вже опублікував біографія. В даний час вона проводить майстер-класи як мотиваційний динамік. Прогнози, якби вона ніколи не позбавить від її рубців, лікарі не дають дівчата.

По дорозі Турія Питта змогла довести до парламентської комісії розслідувати пожежний інцидент, що організатори забігу непрямо на відмову від інциденту, а також призупинити відшкодування. У вересні, який є періодом пожежонебезпечності для тих місць. І з причин безпеки, подія повинна бути перенесена або навіть скасована, але про це не було. До початку спортсмени попередили про небезпеку зміїних біт і зустрілися з крокодилами, але нічого не говорили про пожежі, хоча інструктори були знайомі з кліматичними умовами. А організатори та спеціальні послуги не готові до надзвичайної ситуації: це випливає з того, що вертоліт з лікарями потерпілого неприпустимо довго чекати.

По дорозі, до того, як Пітт зарекомендував провину керівництва РТП, вона зустрілася з практично не бажає своєї частини до атонії для її бездіяльності. Всі вона отримала від організаційного комітету, в той час як в лікарні була листівка, деякі симпатичні листи і шоколади. Видання

Автор: Альона Бикова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: neinvalid.ru/lyubov-ne-gorit/