гриби-гофровані багет

Вітаю всіх любителів котеджу і смачної їжі! Хочу поділитися з вами улюбленою стравою грибів, яка не вимагає особливих інгредієнтів, приправ і техніки. Можна приготувати в будь-якій країні, де є піч і піч.

р.

Отже, для приготування їжі нам знадобиться наступні продукти:
- Два багети.
- Лісові гриби 300-400г
- Сметана 2-3 ст.л.
- Два помідори.
- Цибулю 1 см.
- Сир 100 -150г
- оливкова олія.
- сіль

Метод приготування.
Моє гриби, нарізані невеликими шматочками. Також розрізають кубики цибулі, обсмажують в сковороді з соняшниковою олією.
Після 5 хвилин додайте гриби до цибулі, і трохи більше улюбленої олії.
Через 10-15 хвилин додайте до цибулі і гриби 2-3 ст. сметана і гасити все це до готовності ще 10 хвилин.

І в між цими маніпуляціями можна приготувати наступні інгредієнти. Покрийте помідори окропом і зніміть шкіру від них, зріжте їх тонкими кілами. Натирайте сир на великій тертці.

Тепер перейдемо на основну частину – самі підживлення багетів. Зріжте багет разом, зніміть частину м'якоті, щоб отримати невелику відступку для начинки. Наповнюємо депресію з начинкою і грибами, зверху посипаємо сиром, прикраситьмо томатами і зеленню.
Покладаємо багети на мисці, попередньо прокладаючи папір для випічки. І ми відправляємо в духовку протягом 10-15 хвилин.
Наша страва готова.

В кінці я хотів би додати, що ви можете начинити багети різними способами, з додаванням багатьох інгредієнтів з шини, щоб мариновані огірки. Але, я вірю, що лісові гриби мають самодостатній і неповторний смак, який категорично не рекомендується переривати м'ясом. Спробуйте мій рецепт, він дуже смачний і доступний на будь-якій країні!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.7dach.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное