305
Складання сприяє збільшенню тривалості життя
23 червня 2015
Згідно з останнім дослідженням, опублікованим в клітинному метаболізмі, низькою калорійністю дієти на основі терапевтичного кріплення, який практикується не більше 5 днів, один раз на місяць може збільшити тривалість життя і зменшити ризик раку, цукрового діабету і серцево-судинного захворювання.
Вчені розробили дієту з елементами терапевтичного голодування. На основі низькопротеїну і низькокалорійної дієти високо в здорових жирах. При активуванні маркерів – низький глюкоза і високий рівень кетону – дієта імітує ефект лікувального кріплення.
Спочатку дієта використовується на мишей середнього віку. Таку їжу було здійснено протягом 4 діб двічі на місяць. Стан участі мишей в експерименті у порівнянні з умовою керованого мишей.
Учені виявили, що 1 група мишей мала підвищений вміст стовбурових клітин. Крім того, кісткові та м'язові клітини перероджуються швидше, ніж у контрольованих мишей.
Крім того, дієта на основі лікувального кріплення сприяла більш тривалій тривалості життя і поліпшенню загального здоров'я. Знизився ризик виникнення онкологічних захворювань.
Далі вчені провели експеримент за участю 19 осіб віком 18-70 років, здоров’я якого відмічено добре. Учасниці з п'яти днів протягом 3 місяців. У раціоні надані учасники 34-54% калорій зі свого звичайного споживання, 11-14% білка, 42-43% вуглеводів та 44-46% жиру.
Індикатори 19 учасників експерименту у порівнянні з 18-ти чоловік віком 18-70 років, здоров’я якого було відмічено добре. 18 человек, як правило, дієта.
У порівнянні з учасниками, які слідували за звичною дієтою, 19 учасників мали знижений рівень старіння, знижений ризик серцево-судинної хвороби, цукровий діабет та рак. Крім того, рівень глюкози, що міститься в зниженні крові, і показники маркерів, що відповідають за запальні процеси в організмі, знизилися.
Джерело: Medaboutme.ru
Митрополит Ентоні Сурож. У світі хаосу, смерть, страждання, зло, неповність...
Жорсткий бути Бог: A Narcissus драма