339
Швидкозварені мариновані кабачки
Ми пропонуємо цікавий рецепт маринованих закусок, для приготування якого використовуються сирі кабачки. Закуска надзвичайно смачна. В той же час кабачки зберігають всі вітаміни і мікроелементи, що містяться в них.
Інгредієнт:
Підготовка:
Зрізаємо кабачки разом з тонкими смужками, раджу з рослинним різаком, не вдалося, пам'ятаю про терку я купила для реклами, і яка довго лежала для непотрібних, ідеальних смужок вийшов. Смуги посоляться і залишають на 30 хвилин.
Діл дрібно нарізаний, змішаний з оцтом, медом і рослинним маслом і часником (через прес).
Від сквошу злити вивільнена вода, залити маринадом. Я зробив шари.
Поставте в холодильник на 2-3 години, краще в ніч (хоча, за 3 години вона була їстівна). Подивитися акуратно з часом. Можна їсти. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.7dach.ru
Інгредієнт:
- 2-3 кабачки
- 0,5 ч.л. солі
- горіховий оцет - 3 ст.л.
- рослинне масло - 100мл
- мед - 2 ст.л.
- часник - 2-3 зубчики
- dill - пакет (зелений може приймати різні - петрушки, cilantro, базилік). Я люблю кріп.
Підготовка:
Зрізаємо кабачки разом з тонкими смужками, раджу з рослинним різаком, не вдалося, пам'ятаю про терку я купила для реклами, і яка довго лежала для непотрібних, ідеальних смужок вийшов. Смуги посоляться і залишають на 30 хвилин.
Діл дрібно нарізаний, змішаний з оцтом, медом і рослинним маслом і часником (через прес).
Від сквошу злити вивільнена вода, залити маринадом. Я зробив шари.
Поставте в холодильник на 2-3 години, краще в ніч (хоча, за 3 години вона була їстівна). Подивитися акуратно з часом. Можна їсти. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.7dach.ru