Ваш вибір: самозахист або самозбереження?

Коли я працюю лікарем, мені було дивно: чому два діти з однаковою діагнозом і ті ж параметри страждають захворюванням по-різному? Чому одна дитина відновлюється просто, заливаючи холодну воду, в той час як інший не відновлюється, хоча він використовує хороші препарати?

浜у 涓 蹇

Тепер, що тема мети захопила мене, і я дізнаю багато про це, я бачив ключ: незалежно від того, яка мета, людина може почати програму самозбереження або самозахисту. Для того, щоб звільнити багато, програма самозбереження не є вічний варіант, вона не може бути включена і що вона сама працює. Вам потрібно включити, але потрібно переконатися, що він працює весь час. У той же час, на щастя, програма самозахисту не працює миттєво. Також потрібно час принести тіло до «точної точки повернення». У зв'язку з цим (час в обох випадках) завжди є час, щоб зробити вибір. Але перш за все потрібно знати.

Це все ще вражає мене, що ціль можна розрахувати. Коли я скажу людей про свої потенціали, вони дивляться, як я знаю про них. Я просто шукаю на номерах. Але правда, що людина дійсно може змінити все. Мета не може бути змінена, вона гідна і висока для всіх (не бути джентом, але для очищення простору планети, наприклад), але як його виконати - людський вибір. До мети людини ведеться, несе і переносить життя різними способами - торіонувати і не так багато, але людина сумнівається - і чи перетягне його таким же чином? Метод найчастіше професія, бізнес, майстерність, потенціал. І для кожного з нас ці навички для виконання поставлених цілей подаються на народження, це те, що людина любить робити, від якого він отримує високий і задоволений.

Як входили самовиготовчі та самозахистні програми? Способи чотири:

• Поширення вашого тіла
  • Відчуття емоцій
  • Дорогі думки
  • Ставлення до свого потенціалу
Якщо ми хочемо, щоб програма самооздоровлення для роботи, ми лікуємо тіло як інструмент, який повинен бути захищений, щоб він прослужив довго, а саме: очищення, живлення, дихання та помірне фізичне навантаження, так що фізичне тіло може рухатися, вигинати, бути еластичним, чистою всередині і зовні.

Широта до емоцій для самооздоровлення: схема «очищення кожного дня – загальне прибирання періодично – тонування (відведення результату очищення) – заповнення новим – захистом» працює тут, а також всюди, де потрібна зміна. Ми вирощуємо позитив, перетворюємо негативно на позитив, тобто ми шукаємо, що добре це негативно відбулося і змінюємо наше ставлення до неї. Ми доставимо до життя все, що дає радість, задоволення, щастя і блаженство. Все інше філософське.

Широта думок про самозбереження: схема така ж, але більш ретельна. Емоції і почуття більш летючі, легше впоратися з ними, ніж з думками. Але це реально. Ранкові сторінки кожного дня, «вилуки» періодично, читання хороших книг, перегляд хороших фільмів, правильне оточення, підтвердження тощо.

Ставлення до потенціалів/застосувань: застосування в дії.

Відповідно, для запуску самозахисту потрібно робити точний навпаки.

Для початку самозахисту тіла: залити і викласти в міру їжі все, що важко видалити, короди зсередини, токсичні. Тіло не експлуатується в належному обсязі (відштовхується) або, навпаки, ми забуваємо поставити на профілактику (переносимість, стрес і наслідки), або ми не експлуатуємо відповідно до правил (на 60 років - стрибки і рани, і спочатку нам потрібно працювати з кнобами-легами, щоб внутрішньоартукулярна рідина вийшла, змащування відбувається, роботи суглобів).

З емоціями і думками – більш негативні враження і відбиття. З потенціалом заглибити її в грунт.

Людина – єдина тварина, яка запускає цю програму самозахисту, як тільки він починає думати (і до того, як його батьки любили допомогти йому). І як довго він прослужить, як довго ця програма буде розгортатися і буде реалізована, залежить від початкових характеристик, але більше від того, що людина з тілом-емоціями-гамами. Плюс – що робить його потенційними потенціалами, відродженими з метою виконання мети.

Ми знаємо, що cheetah є найшвидшим тваринам. Це, щоб розробити високу швидкість є її потенціалом. Уявіть, що тире вирішив поховати цей потенціал / талант в землі. І б лежав, і підійшов до «в'язниці», і не завадить за привид швидше, ніж хтось інший.

До речі, люди часто позбавляють домашніх тварин свого потенціалу – котів перестають ловити мишей, катованих котів – запліднити котів, корів замість молока дають м’ясо і так далі.

Чому я говорю про потенціал? Оскільки потенціал, який не реалізується в організмі. Це також один з важіль для запуску самовідведення програми. Якщо людина має очевидні вчинки, але працює там, де неможливо застосувати їх і не робити це в його запасному часі, він отримає деякий заспокійливий, який не завадить йому жити, і швидше за все, значно скорочує його життя. Потенціал зобов'язаний виконати ціль, він не використовується, він повинен бути реалізований принаймні через тіло. Що відбувається. У цьому випадку мова йде про серйозні захворювання, не гострі вірусні інфекції. Це може почати з них, хоча.

Упевнений, що кожен читання цієї статті не хоче самозахисту, хоче жити щасливо коли-небудь після того, щоб бути здоровим і щасливим. Хто має програму самодопомоги? Довгий час тому, коли цивілізація була далеко від нас, життя влаштовано так, щоб тіло було зцілено. Тепер людина повинна докладати зусиль і буває, що навіть боротися з перевагами цивілізації, щоб бути здоровою, для запобігання захворювань.

Як?

Перш за все, потрібно відповісти на питання: яку програму зараз працює в мене – за самозваження або самозахист? Не залежно від віку.

Якщо була реалізація, яка після того, як все-таки відходить, то вам просто потрібно зробити таку програму в 4 областях:

тіло (очистка всередині і зовні – харчування – дихання – вправи для натягу і релаксації)

Емоції (визначення всередині та зовні – заповнення позитивом – захист)

Думки (очистка всередині і зовні – заповнення необхідного – захист)

Потенціали (як їх реалізувати).

Ви можете впоратися з поставленим завданням: це вимагає чіткого бачення, вміння орієнтуватися на мету і самодисциплін. На початку моєї поїздки були відсутні ці три точки, тому я почав рухатися з групою однодумців. Видання

Автор: Євгенія Шагін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.shaginaverh.ru/374/