Хто говорить про те, що?

«Не ставити тиск на мене!», «Я не люблю всіх» – Я часто зустрічаю таких фраз у роботі з людьми. У деяких коментарях по постах є слогани визвольних рухів проти несправедливих чоловіків, жінок, дітей та батьків. А слова «дути», «облігація», «хор», «ложність», «справедливість», «чутливість» не дуже популярні в ці дні.

Я не маю нарікань про слово «добрий» або «добрий». Мені здається, що можливість виконання своїх зобов’язань є ознакою зрілості людини. Чи не бігти, не бути гістеричною, що не так, як він був інструктований, так як я хотів би, що не пов'язаний з системою або будь-яким іншим, але просто виконувати добре і ефективно, що він повинен робити. «Хто призначають?», «Чому судді?» та інші голосні виписки для мене є порожнім шкарпеткою повітря. Ми всі жителі тієї ж великої планети, наша спільна якість життя, незалежність і поділ залежить від дій і усвідомлення кожної людини – це ілюзія, якщо ви думаєте, що ви можете легко вижити без інших людей – піти і спробувати жити окремо в лісі.

Ми не будемо робити нашу роботу, якщо ми хочемо отримати оплату? Ми не повинні зробити комунальні платежі, якщо ми хочемо жити в опалювальному та освітленому приміщенні? Якщо кожен студент хоче, як ми можемо створити атмосферу в класі, щоб принести знання до класу двадцять або тридцять? Чи вдасться спортсмени без дисципліни? І що про не послухати лікаря і робити те, що ви хочете, особливо під час загострення захворювання? Якщо ви не знаєте, що ви не маєте нічого. Може бути, тому це стало нормальним, що лікар не вважає себе вилікувати пацієнта, вчитель не несе відповідальності за знання та розвиток студента, виробники не хвилюють багато про якість продукції, продавців та інших контактних кадрів в різних компаніях не вважають, що це необхідно для лікування нас добро, і ми не вітаємо наших сусідів у сходу, не поспішаємо допомогти тим, хто в важкому стані – не потрібно процідити?

Діти не несе відповідальності за річний вік своїх батьків – нехай вони хворіють, виростуть старі та гинуть, ми маємо повну свободу. Чому відповідають дітям, теж? Приходьте на прогулянку. Одружена - повна незаймана, але потім впала в любов двадцять більше разів. Одружена та діти? Я не знаю, якщо дитина хоче бути з тато! Ми знайдемо когось краще, і ми будемо керувати без нього. І виростає дитина, він вирішить свої дитячі проблеми, і він знайде батька, і матір його, і будь-який. Я хочу - Я хочу тримати лояльність, я хочу - Я зміни. Відносини тонкі, ви ніколи не знаєте, коли прийдеться справжня любов, правда?

Безсумнівно, слово «Ви повинні», «Що вам не подобається, щоб це зробити», «Ви, будь ласка, дивний Sovereign...» і все це – вухо і око набагато приємніше, ніж слово «добре», але все залежить від рівня розвитку. Одне - це свідома і глибока людина, тому він сам розуміє все про свої обов'язки в сім'ї, на роботі, і в суспільстві, нагадувати йому, що він повинен, особливо не потрібно, і він не має алергії на слово самому - він повинен і повинен. Це ще одна справа, коли потрібно мотивувати когось, хто не так свідомий, щоб не чекати рішення суду про алімонію, але платити їх самостійно, якщо так це сталося і сім'я зламалася, або встановити певний порядок, де люди ще не навчилися організувати себе, де є без імперативної нахилу?

Зрозуміло, що нічого не чуйного вийде, якщо люди в відносинах будуть тільки змусити їх виконувати обов'язки (припустимо, що вони чули про це в лекції або читати десь у книгах), який вид любові може бути там, де вони змушені любити і подбати про себе, адже «Я жінка», або безумовно обіє, адже «Я людина». Але питання є те, що багато людей в даний час зазвичай розуміють, як зробити суспільство успішним, і сім'я є повним і міцним, щоб тримати, і діти все ще мають час і енергію, що ми говоримо про – нам потрібно розуміти.

Це цілком нормально, якщо сім'я буде розподілена обов'язки відповідно до природи і характеристик психіки чоловіків і жінок. Після того, як бухгалтер приймається тим, хто міцний в обліку, продавець є тим, хто краще в продажу, варта повинна бути в змозі приготувати, плавець повинен мати можливість плавати, охоронець повинен захистити. Чоловік повинен бути чоловіком, дружиною, батьками – нормальна здорова мама і тато. Я хочу, щоб він був.

Проблема полягає в тому, що в той час як ми граємо з мегаколом і незалежними людьми, відірватися від своїх коренів, час йде і так далі! Я можу сказати від досвіду роботи з десятками людей, які проблема з визнанням ієрархії, небажання обробити все, повстання заради повстання (це коли люди голосно непідконтрольні, хочуть знищити все, але хто збудеться – вони не дбають багато, хтось десь має прийти і змінити все, наш бізнес розбити все) і проблемне сприйняття принаймні деяких слів про мита і обов'язки часто пов'язана з неробочими відносинами. Не може бути старшого чоловіка, який не навчився бути молодшим. Він не може привести, хто не навчився обійти. Якщо люди не знають, як поважати людей, які жили перед ними, якщо вони не знають, як навчатися з досвіду, якщо вони не бачать у старших людей, які народжували їх і підняли їх як краще, то що може бути таким людям? Якщо ви не навчитеся оцінити і бути вдячні батькам, що ви можете попросити ваших дітей? Якщо ви не навчилися оцінити життя і ставлення близьких, то де бажання обмежити себе в чому-небудь і підкорити власну самопізність?

Дестрой так, ви можете знищити все – основи, традиції, система, сім’ї та країну. Тільки серед кричущих революціонерів часто за віком від 35 до більшості з них немає ідеї, що відбувається на заводах по всій країні і в селах, а не в офісних і дизайнерських студій. Топ досягнень є компетентним PR і маркетингом і великою кількістю дисплея. Не потрібно починати з революцій, але з собою, щоб реально оцінити ситуацію хоча б навколо себе, намагатися виростити себе в нормальну людину, яка робить краще він здатний. Звичайна, звичайна, адекватна людина, яка кидає все. Необхідно заробити гроші, щоб годувати сім'ю, необхідно читати пару книг на анатомії і фізіології, зрозуміти, де є всередині себе і так, щоб багато дітей не страждають від неспроможних дій батьків щодо їх здоров'я, слід в внутрішньому погніченні дитини освіченості і наполягати високі стандарти життя, щоб він не був божевільний від інформаційного шуму, який заливає брудний потік. Вона повинна бути в змозі дивитися себе, мати можливість влаштувати відпочинок в сім'ї теплим, слідувати за нею мовлення, дивитися її настрій стрибки, дізнатися, щоб підтримувати нормальні відносини з родичами. У нашому житті багато обов’язків. й

У себе, звичайно, набагато простіше. Ви живете, ви подорожуєте, ви вірите, ви критикуєте всіх і все, ви скаржаєте про вашу сім'ю, ви скаржаєте про ваших вчителів в школі, ви скаржаєтеся на ваших вчителях в університетах, ви скаржаєтеся на ваших лікарів, ви критикуєте уряд, ви скаржаєте про ЗМІ, ви не будете любити їх, робити вас? Ми не можемо нікому, але ми всі. І прийняти нас, як ми, і освічені і лікуємо наших дітей, і надаємо якісні послуги, і виробляти хороші товари за низькими цінами, ми платимо податки для цього ... erm ... або не завжди? Ви не маєте права? Тут в Америці або Європі, все круто там, але в нашій країні ніхто не кине будь-який. Я.

Щастя всім і думати, що я можу зробити для себе, коханих і для світу, перш ніж хтось приходить і повинен почати його з мене. Ми народилися на одній планеті. Ми всі тут для одного. Хочу вірити. Видання

Кредит: Деена Річардс

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: mudrayavesta.ru/article/106/385/