8 Секрети побачення Важливі люди

Коли я переїхав до Кремнієвої долини, я взяв участь у багато заходів, щоб побачити, як працювали речі. Дуже швидко стало очевидним, що більшість з них виготовляються на деяких «мережах» для інших. Або візьміть так звані «міти» – зустрічі для підприємців, де інвестори можуть виглядати. Саме на таких подіях, які всі бояться розповісти деталі, щоб не вкрасти ідею. І ті, хто представляє себе інвесторами, ймовірно, не зробили єдиного інвестування. Я запитую себе перед наступними зустрічами, буде унікальна інформація або люди, які потрібно досягти поставлених цілей? Якщо відповідь так, я використовую наступні методи, щоб отримати найбільш з будь-якої події в будь-якій країні.

Кожен захід має власний час прибуття.Я вірно освічений і оцінив час власних і інших, тому пізність не характерна для мене. Тим не менш, сценарій деяких заходів передбачає можливості, які можуть бути використані лише при при при прильоті до певного часу. Наприклад, якщо ви присвоєно певне місце в залі, ви можете отримати буквально 30 секунд до початку, щоб люди, які хотіли б познайомитися з вами, побачите, що ви проходите. У приватній вечері після великих подій, такий останню хвилину зовнішній вигляд і впевнений, але неперевершений модний показ столів дозволяють вітати всіх, хто хоче поговорити про себе, а також помічати всіх інших моїх присутніх, якщо вони хочуть поговорити зі мною. Така ж техніка добре працює в невеликих залах, якщо потрібно зустрітися з очима когось з динаміків: після візуального контакту вам буде легше «розташувати» його на півгодини.

Якщо ви зацікавлені в інших відвідувачів заходу (щодо того, щоб побачити, хто прийшов, або знайти когось в натовпі зокрема), приїжджайте годину до заходу, оберіть комфортне місце біля входу або рецепції столу і дивитися. Як я зустрів одного з перших венчурних капіталістів Кремнієвої долини, Pitch Johnson, який згодом став моїм професійним наставником.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.forbes.ru/forbes-women-photogallery/psikhologiya/293809-est-kontakt-8-sekretov-znakomstv-s-vazhnymi-lyudmi/photo/2