330
16 Способи спалювання жиру Швидше
Застосуйте ці поради і скоро ви знайдете, що ви не пошкодуєте привабливість у шортах.
1. Вода.
Поведи його або ні, вода є кращими жировими пальниками на ринку. Ваша печінка, яка обробляє жир, потребує багато води, щоб ефективно функціонувати. Зневоднення знижує швидкість спалювання жиру і має поганий вплив на м'язи і суглоби. Якщо ви хочете уникнути зневоднення, пити більше.
Ми впевнені, що ви чули пораду пити 8 склянок чистої води в день. В той час як це хороший старт, ваша вага, дієта, рівень активності і т.д. впливають на потреби води. Суддя скільки потрібно пити кольором вашої сечі. Якщо це від блідо-жовтого до прозорого, то достатньо води. Якщо він більш насичений жовтий, необхідно пити більше води.
Якщо ви напою достатньо, ви не відчуваєте голоду. «Тірст часто плутають з голодом», - сказав Гапарі спортсмен Ашлі Солтвайзер, членом IFBB Бікіні Pro. Якщо ви відчуваєте голодне, ви можете просто зневодити. Якщо ви підозрите, що це ваш випадок, просто п'яте кілька склянок води до їжі.
2,2 км Не сидіти на дієтах
Хоча суворі дієти дива, такі як дієта грейпфрута або дієта з капусти, може допомогти вам схуднути швидко, це недовго. Після того, як ви повернетеся до нормальної дієти, ви будете виглядати гірше, ніж раніше, ніж ви почали дієту. Що більш, ці суворі дієти не вистачає ключових макроелементів, які важливі для здоров'я.
altweiser вважає, що найкращий спосіб спалювання жиру полягає в тому, щоб використовувати дієту, який ви можете дотримуватися довго. Наклеювання дієти довше, ніж тиждень або два допоможе вам швидше загорнути жир і дозволити вам довго тримати форму.
3. У Їжа часто
Це може звучати божевільно, але збільшити частоту їжі допоможе вам схуднути. Але не вистачить нас неправильно: частота їжі не важлива як якість їжі. Ще один гаспаріат, Colin Wasiak, IFBB pro: Якість є основою. Комплекс вуглеводів, здорових жирів і низькокалорійних білків розподіляються правильно протягом усього дня роблять швидкість метаболізму, що призводить до спалювання жиру. Якщо ви тільки поїсти 3 страви на день, то час перегляньте свою рутину.
Бодібілдінг легенда Rich Gaspari точно знає, як частота і якість їжі призводить до трансформації тіла. Коли моя мета - спалювати жир, я впевнений, що їсти 6-8 разів на день невеликими порціями. Збільшення кількості страв прискорює обмін речовин і в результаті я не їсти стільки їжі, що щось зберігається в жирі.
4. У Підйомні ваги
Ви, ймовірно, чули, що для того, щоб схуднути, потрібно зробити більше повторів з нижчими вагами. Зачекайте, ви думаєте 20 відповіді з п'ятикутним гантелем краще, ніж 10 репсій з десять-парундним гантелі? Немає сенсу. Чим більше м'язової маси ви маєте, тим більше енергії це вимагає. Легкі ваги не відповідають.
Важкі повинні бути складними для вас, але не жертвувати вашу форму для важкої ваги. Якщо ви не працюєте м'язи також психічно, то ви просто проведете вправу, а не на всіх охочих м'язів рости.
5. Умань Ет після вправ.
Пост-робочий харчування є критичним для нормального відновлення, м'язової будівлі і поповнення енергії після важкої сесії підготовки. Проте, ви не можете розраховувати на їжу для виконання поставлених цілей.
Що ви їсти перед вправою і весь день є важливим фактором втрати ваги. Іншими словами, якщо дієта неправильна, то білково-багата післяопераційна їжа не допоможе.
7. Про нас До кардіо.
Коли Vasiak збирається прискорити спалювання жиру до змагань або фотосесії, він використовує кардіо для цього. «До кардіо після міцності, не до, - каже він. «Пост-струнговий кардіо допоміг мені збільшити потенціал спалювання жиру, оскільки глікогенські магазини вже емптували. й
Довгий кардіо після силових вправ також корисний, тому що він допомагає зберегти енергію на даний момент, коли вам потрібно більше – під час важких базових вправ.
Газпарі, з іншого боку, діє по-різному. Я волію робити кардіо вранці на порожньому шлунку. Коли я хочу сушити, я до 20-30 хвилин кардіо 5 разів на тиждень. Якщо спалювання жиру сповільнюється, додайте 10 хвилин до кожного сеансу.
Кожен повинен мати власний підхід до кардіо. Виберіть метод, який найкраще підходить для ваших планів.
8. У Знижувати періоди відпочинку
Коли мова йде про спалювання жиру, інтенсивність є все.
Газпарі просто живе цим правилом. «Так, я працюю з вільними вагами, щоб зменшити періоди відпочинку і використовувати складні вправи, такі як суперсети і краплі, щоб побудувати м'язи і спалювати жир. й
«Найважна точка тут полягає в тому, що вправи залишаються важкими і виснажливими – не думаю, що потрібно робити повторні вправи з легкими вагами. Якщо ви спробуєте, ви зможете зберегти однакові ваги, як ви будете протягом тривалого часу. й
Vasiak також використовує цю техніку для спалювання жиру. «Висока інтенсивність з короткими періодами відпочинку підвищує ефективність ваших тренувань», – каже він.
Дуже добре працюю на мене, як я готувався до шоу і не можу сказати до останнього, більшість нестерпних фунтів ваги.
Коли мова йде про спалювання жиру, інтенсивність є все.
9. Навігація Сонце більше.
Досить сон вночі є першим правилом спалювання жиру. Люди, які не отримують достатньо сну, страждають від повільного обміну речовин, під вивільненням тестостерону (що важливо при спалювання жиру як для чоловіків, так і для меншої кількості для жінок), і почуття голоду протягом всього дня. Всі ці фактори будуть працювати проти вас, якщо ви намагаєтеся схуднути.
Зробіть свій пріоритет. Так, це важливо.
10. Eat BCAA.
Амінокислотний лейцин, ізолеуцин і валін є дуже важливим для м'язової будівлі і ремонту, оскільки вони поглинаються в м'язах, обходячи печінку. Це означає, що вони можуть використовуватися як джерело для побудови білків для енергії!
Азіак рекомендує приймати BCAA до і після вправ, щоб зробити ваше тіло перетворюється в справжню анаболічну станцію і спалювати жир краще. BCAAs також допомагає у відновленні та непрямому застосуванні в зневодненнях.
BCAA - найкращий вибір для всіх, хто хоче бути стрункими, оскільки вони без калорій. Додайте ложку на водний шейкер і насолоджуйтеся!
11. Пити зелений чай
Вибираючи вранці, щоб пити, замініть звичайну чашку кави зеленим чайом. Зелений чай хороший, оскільки він прискорює обмін речовин і через його антиоксидантний склад допомагає організму відновити після інтенсивної підготовки. Крім того, зелений чай краще для зневоднення, ніж кава!
12. Менше стресів.
Занадто багато стресів призводить до переїдання, пиття та інших нездорових звичок. Стрес також випускає гормон кортизол, який сприяє зберіганню жиру. Якщо є багато кортизолу в організмі, це викликає жир, щоб бути відкладені в проблемних зонах.
Щоб подолати стрес, додайте до свого щоденного розкладу релаксу. Візьміть ванну, читайте, поспілкуватися по телефону з другом, грайте за межі, прогулянку, вправу, сну. Чим краще контролювати стрес, тим краще ви відчуєте і швидше ви побачите ефект вправ.
13.00 р. Викрутити ваги.
Замість фокусування на вагах, подивіться в дзеркало, на вашому одязі і як ви відчуваєте.
Навіть якщо ваша мета полягає в тому, щоб добре виглядати в верхній або бікіні цього літа, ваги не найкращий інструмент для вимірювання прогресу. «Для більшості жінок вагова марка - це просто гра, - каже Caltweiser.
«Не дайте номер на масштабі, визначивши який день, який ви вже встигнете». Ми намагаємося зменшити стрес, не підвищуючи його.
Помилки про вагу і її зміни можуть мати поганий ефект на систематичне виконання плану харчування і навчання.
14. Більше карбюр.
Корисна дієта може бути корисним засобом для спалювання жиру. З іншого боку, прилипаючи до низьковуглевого раціону протягом тривалого часу і без перерв шкідливий, він уповільнює обмін речовин і призводить до інших негативних наслідків.
Якщо ви на низькокалорійній дієті, плануйте приймати вуглеводи хоча б раз на тиждень. Це не тільки допоможе спалювання жиру гормон лептину, але і ваше психічне здоров'я.
15.00 р. Будьте персистентними.
Ми знаємо, що ви хочете досягти поставлених цілей якомога швидше, але тільки наполегливість допоможе вам приклеїти правильне харчування і навчання. «Щоб правильно харчуватися і здійснювати результати постійної втрати жиру» Якщо ви прилипаєте до плану не менше місяця, результати здивують вас.
16.00 р. Встановити цілі, які можна досягти.
«Ви хочете, щоб прицілитися на зірки, але ви повинні поважати свої власні обмеження», - розповідає Caltweiser.
Ваші цілі повинні бути незмінними. Якщо ви повинні втратити 25 кг, ви не будете робити це протягом місяця. Якщо потрібно набрати 10 кг м'язової маси, це довгий процес, який займе принаймні рік. Якщо ви фокусуєте на невеликих кроках, успіх прийде і залишайтеся з вами надовго!
P.S. І пам'ятайте, що лише змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом!
Джерело: vk.com/sport_stat
Дизайн компактної квартири студії (22 кв.м.)
BMW використовує 40-тонний електричний автомобіль для своїх внутрішніх цілей