Дивовижна історія 92-річного Дони Марія Гіло

Коротка фігура і досить крихка фізика дон Марія Гіло в її 92 роки не вписується середнє уявлення «старої жінки». Незважаючи на свій вік, вона завжди елегантна і добре занурюється. Щоранку вона починається з скромного макіяжу, і навіть її бідні очі не перешкода. Навіть вранці важко побачити її непривабливий і одягнений.

Дона Марія Jilo '92

Сьогодні помітив її переїзд до будинку для годівлі. Не так довго, вона втратила чоловіка, з яким вона проживала протягом 70 років, і залишилася повністю самостійним.

Вона повинна чекати двох годин, щоб побачити її новий будинок. Але вона зустрілася з посмішкою. Як людина побачила її до ліфта, вона слухала його розмову про його новий будинок, його оточення і навіть колір штор в маленькому приміщенні.

- Скільки я люблю ці штори, вона сказала з такою щирістю, що вона здалася більш щасливою, ніж все, що сталося навколо неї і не могла уявити.

до Але нехай мені, Дона Марія Гіло, - відповів офіцер, "Ми ще не прийшли, і ви нічого не бачили.

до О, я запевняю вас, що не важливо взагалі, - відповів вона, "ми створюємо власне щастя. Неважливо, що мій номер схожий, я просто вирішив мені його кохати. Все в нашому житті залежить від того, що ми очікуємо і як ми готуємо наші очікування. Я люблю світ і моє життя і все навколо мене. Я прокинувся з цими думками щодня.

до Все залежить від нашого світогляду, вона спокійно продовжується, ми можемо прокидати вранці і продовжувати лежати в ліжку, скаржавшись на хворі частини тіла, які відмовляються працювати належним чином. Ви можете прокидати себе вдячним за ваше тіло і частини, які зберігають роботу.

- Чи можливо це?

- Вчимося керувати своїми емоціями не так складно, кожен зможе дізнатися його. А тепер я обирає власний настрій, я можу вибрати напрямок моїх думок і контролювати свої почуття.

Після того, як вона продовжила:

- Щодня привітний подарунок мені. Як тільки мої очі відкриті, я раджу в новому ранку. Насолодіться сонячними променями.

Від наших пам'яток, як старі ми. Це ніколи не пізно, щоб зберегти маленьке щастя і радість у вашому розумі.

Я все ж насолоджуюсь життям, незалежно від обставин і намагатися не ускладнити його поганими думками і очікуваннями.

А таким чином, кожен може бути щасливим, вам просто потрібно трохи спробувати.

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/wall-78851731_2462?z=photo-78851731_357560376%2Fальбом-78851731_00%2Frev