І коли люди дивилися в Мона Ліза на календарі багато років тому, кожен відчував, чому вона посміхалася. Через кілька років купили дорогу книгу, і було велике розмноження Мони Ліза. Ви подивилися на неї, ви відчуєте щось, менше календаря, але ви відчуєте його. Лувр не відчував дамну річ. Поблизу всього і неповторного оригінального! Не відчувається... Які умови?
Євген Гришковець, "У той же час"
Як дитина, я почав чекати напередодні Нового Року не менше місяця до настання настання. Я радію на вуличних деревах, одягнуті в гірлянди, зірвав на ляпасних кульках в магазинах... Але вона завжди дрочить себе. Здавалося, що якщо зараз, пара тижнів до акції, я дуже щаслива з Новим роком, буду втрачати свято, вкрасти шматочок від нього. Через який зникне маленька магія, і Новий рік буде розведений, не так запаморочення. Тому не варто обмінюватися невеликими речами, а 31 грудня отримати мільйон порцій радості.
Але рік після року ніч магії виявився чимось непристойним: Я не впав занадто рано, або Діда зумів ковзати неочищені (крім Даду, не єдиним свідком). В цілому, всі радості - цукерки в вазі і "блакитний світло" на телевізорі, я теж не бачив. У віці 6 років я скаржав мамі, які чекали на Новий рік – це невпевнений бізнес, він все ще буде нудним. Мама сміхалася, «Для свята завжди краще, ніж свято». Я не вірю її і вирішив перевірити її слова на вісімку березня. І що: дитячі репетиції ранку виявилося, щоб бути сто разів більше задоволення, ніж сам Жіночий день, коли все було дано мімози і листівки...
В цілому, досить рано я зрозумів, що всі найцікавіші і смачні речі відбуваються тут і зараз. Але це не означає, що вона почала цінувати моменти і збирати миттєві відчуття, оскільки вони навчаються в Голлівудських фільмах і патологічних статтях. По-перше, аж до певної точки, «імо не вийшов». По-друге, щоб дізнатися це, потрібно хворіти і втомитися від життя в дусі «достатньо... й
Тоді виявилося, що я мав натовп однодумців. Не дивно, що психологи давно говорять про «редагований синдром життя».
Історія "Коли я стала загальним..."
У нашому колі ім. Олексія. Я вгадаю. На жаль, немає способу оцінити свої людські якості: Лешка – патологічно зайнята. Працює весь час, сидить в офіс на вихідні, навіть якщо це не потрібно. Він приходить до роботи першого і листя останнього. Вивчіть всі інновації на ринку деяких галузей. Коли ми попросимо питання про «хто ви одружилися» і «вічно стали батьками двічі, що ви очікуєте,» Лешка збирає обличчя в гармонію (тобто він зморшок): «Не час зараз». Я збираюся зробити кар'єру. Він приводить хороший автомобіль і живе в хорошій квартирі. Проте, за останні п'ять років я відпочив тільки один раз, коли я був в лікарні з перфорацією виразки. Але Лєшка вірить, що на його вулиці прийдуть свято, коли він з спокійною совістю буде відступати і почати ображатися в радості життя. Ще один крок до кар'єри сходів...
Іншими словами: Працівники, вболівальники збираються в ціль, одна з категорій людей з «затриманим життям». Не дозволяйте собі будь-який відпочинок, без особистого життя, без друзів. Вони думають, що вони можуть розслабитися тільки тоді, коли вони досягають мети, а потім все буде виглядати в житті. На жаль, вони подбають про матеріальне благополуччя, родичів і друзів охоче відхиляються від їх байдужості, що вони поступово дратують. А потім, коли береться вершина, виходить, що життя коротке і інші радості не доступні.
Історія двох. «Життя для короля»
Моя колега Віра - чудова жінка, ми любимо її. І ми бажаємо Вери тільки одне: що вона шуок менше над нею 14-річний син Вадим. Я поклав Вадима на ноги..." Коли Вера працює з дорогої помади, донорована колективом на день народження, вона виглядає на той же колір, але один раз в десять дешевше. Для дзвінків, щоб купити той же Вера відповіді: "Що ви, такі гроші!" Я досить купити полуницю Вадима. Незважаючи на те, що дитина буде зроблено без ранньої імпортної ягоди ... Прогулянка по магазинах Vera, шукаючи рекламні брошури - один дотик. По-перше, над і знову вона каже: «Я буду виростити Vadik – Я починаю заправку ...» Дивитися... Я збираюся відпочивати.
Іншими словами: Наступною групою «розкладного життя» є люди, які не живуть за своїми інтересами. Вони зосереджені на цілях близьких, і досягненні власних завжди перенесених. Матусі, які на час хвилювали свою руку на собі, озброєні девізом «Все для дитини»; дружини, які розсмоктуються в коханому чоловікі – ці «старі». За словами психологів, причина цієї поведінки є страхом і небажанням взяти відповідальність за себе, за власний успіх. Життєві мрії та цілі інших людей набагато простіше.
Історія трьох. "Дуже чарівний прийде."
Сусід Ірочка впевнений, що найважливіший і хороший в її біографії попереду. І престижна робота, і найкраща людина. Ірочка працює як касіра в оптовому складі, серед проектів і пилу. Він живе з вантажником «колегія на магазині» Василь. Тексти пісень, а це означає: Але вона вважає, що один день все буде змінюватися. Склад і Vaska є настільки умовним в її біографії, що вони можуть бути денотовані пунктом, це не вертикалі, але так, примітки від хлібних крихт. Васка вимагає штампу в паспорті і дитини, Ірочка чудеса: що це таке? Після того, що це не життя, це "вибагливий", від розпаду ... Коли я запитаю, що долюсна подія повинна стати радикально зміною життя Ірочкіна, вона подрібнить: все станеться самим. А «приз» знизиться з неба, а робота знизиться. Ми працюємо без кульки.
Іншими словами: Ця група зазвичай називається "ідеалістами". Вони зробили ідею того, як вони хотіли б витрачати час на роботу і дозвілля, як витрачати гроші, який життєвий партнер, щоб побачити поруч. До того моменту, як ідеальна реалізована, вони вважають, що вони не живуть «для реальних», тільки перестарайтеся. Вони не збираються принести майбутнє будь-яким ближче. Яка причина? У бажанні уникнути повної мобілізації сил, щоб жити навпіл, відірвати реальність і зберігати ілюзії.
«День починається в суботу».
Назви яскравого завтрашнього дня набувають мільярди людей. Всім з нас є те, що «посаджений»: сьогодні ми не купуємо кілограм апельсинів, щоб заощадити на «поїзді на море». Завтра ми обіцяємо купити підписку, купальник і почати навчання. Щоб ви відчуєте себе гарною і щасливою любов'ю вашого життя протягом шести місяців.
По суті, справа не жити джемпера бабка, зробити поставки на дощовий день і мріяти про добре. Але іноді ситуація стає такою жартом: відмирання, старе євреї (не знаючи особистість, це було) попросить принести стакан чаю з двома шматочками цукру. Сім'я чудес:
- Ви завжди відвертаєтеся з собою!
Я відвертаю з одним в домашніх умовах і три в домашніх умовах. Але я люблю два!
В короткий час побачимо, що можна змінити сьогодні, тому що чай правильної солодкості пити не тільки в «фінансовому режимі». Часто перейменувати себе:
Майбутнє не ефемерний рай, це точка, де ви плануєте свій подарунок. Думка: «Я купую квартиру, прикрасьте своїм смаком, отримайте квіти і кішку» не вірно. Це право: Купити квартиру, потрібно
(а) знайти роботу в часі;
(b) проводити менше на зборах з друзями;
(c) вирішуємо позичальнику. й
І виконувати власні ковенанти;
Все починається сьогодні, тут і зараз. Це єдиний реальний момент, коли ви можете змінити щось.
Перед тим як відкинути, попросіть себе, «Чому не мене?» Коли, якщо не зараз? Тільки поєднання слів «нині» та «до» дає повноту відчуттів та стимулів до дії.
Життя навіть найцінніших і незмінних людей не дорівнює вашому. Крім того, даруючи життя іншим особам, ви не тільки відходите себе, але і заважте йому, жертва рідко цінується. Розглянемо свої інтереси та побажання;
- безкоштовно Ваші почуття. Не чекайте на випадок, щоб висловити симпатію, захоплення, ніжність. Також не накопичувати подразнення та невдоволення на інших. Чому ви можете попросити їх утриматися від певних особистих «характеристики»?
неприємні обставини повинні бути змінені так, щоб не поглинати негативний спровок. Визначте некомфортні моменти і починайте принаймні деякі дії, щоб змінити пейзажі. Принаймні витирайте пил і видаліть календар 2005 з стіни.
- зафіксувати приємні візуальні, смакові, золочні відчуття. А замість того, як інерція, заковтнути вечерю, подумайте, що день попереду готує вас, концентруйте на відчуттях. Добрий десерт і подача ендорфінів тут і зараз, і плани не йдуть в будь-яку точку світу.
Найпоширеніші людські причини радості і радості не матеріал: веселка, перший сніг, посмішка дитини, красива мелодія, смішна хитрість вихованця ... Насолодіться ними однаково може бути струнким і не так, будівельників успішних кар’єрів і безробітних, власників особистого житла і лише мріяти про нього. Потужність відчуття не відрізняється.
... Коли я купую іграшки на початку листопада, я купую його. Я збираю коробку з її «колеями» з мезонину, оновити рядки і витирати пил. Під настрій включають пісню Долина «Зима» Якщо в січні я побачила смішну картку, яка ідеально підходить для мого дня народження дівчини (у квітні), купую її. Що чекати, якщо ви можете зараз щасливо заморозити?
Автор: Наталія Кролевець
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.myjane.ru/articles/text/?id=9417