Топ 20 Життя-підтвердження котирування Габріель García Marquez

Роботи цього Колумбійського письменника славляться іспанською мовою. Засновниця найцікавішого літературного руху «Чарівний реалізм» – мистецький метод, в якому вводяться магічні елементи в реальне повсякденне життя.

Його роботи, як і його життя, були потерті в міфах і містеріях. Я хочу, щоб читати їх знову і знову, оскільки вони так сповнені любові і життя. Як сказав Маркетз, ми оточені надзвичайними, фантастичними речами та письменниками, які постійно розповідають про неімпортантні, повсякденні події.

р.

Нагадувати себе про це, ми пропонуємо вам 20 цитат великого письменника про природу людини і життя, в якому любов грає не останнє місце:

Якщо ви познайомитеся з коханою любов'ю, ви не будете йти від вас – не на тиждень, не в місяць, не в рік.

У сімейному житті набагато простіше уникати катастроф, ніж від дратівливих дрібниць.

Як ви відчуваєте.

Якщо жінка бере участь, я знаю все буде дрібним. Мені зрозуміло, що жінки правила світу.

Ви можете любити на обідній стіл, як і в ліжку.

Життя не ті дні, які пішли, але ті, які запам'ятовують.

Все живе. Ви просто повинні прокидати її вгору.

Ви повинні послухати голос дитини, що ви колись були і що існує десь всередині.

Ви. Якщо ми слухаємо дитину всередині нас, наші очі знову засвітять. Якщо ми не втратимо

Наші відносини з цією дитиною не порушують наше з'єднання з життям.

Не кладемо так багато зусиль, щоб краще було несподівано.

Я не зносила капелюхи, тому я не збираю їх перед кимось.

Щасливий вік - це можливість вести переговори з самотністю.

Оцінити той, хто не може без тебе, і не завадить той, хто щасливий без тебе.

Не пропустіть щастя.

Нехай Бог хоче зустрітися з невірними людьми, перш ніж ми зустрілися з цією людиною.

Ми вдячні.

Головне в житті суспільства полягає в тому, щоб управляти страхами, головне в житті подружжя, щоб вміти керуватися.

з боредом.

Єдиний спосіб отримати з ним, щоб не пустити спогадів, що вас заспокоїти.

Не можна вилікувати щастя.

Посмішка, не даруйте неприємності.

Ви не можете любити і не відчуєте нічого. Або ви лежите зараз.

Не дайте собі вмирати без переживання дива спати з ким завгодно. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: my.goodhouse.com.ua