Коли діти вражають батьків

Це один з найбільш болючих речей в моїй дочці. Вже три роки, і нещодавно вона мала більше справ «прикусу»

Я хотів бути сердитися, "Як ти потрапив мені на все?" Як заважати тебе на мене? Була хвиля запалювання, запалювання, гнів. Дочка починала себе.

І тоді я зрозумів. Вона б'є мене не з ненависті, не з бажання боляче мене, боляче мене, приниження мене. Вона просто не може зробити щось інше. Вона не хоче вдарити диван, стіл, м'яч і знову подарує себе.

Вона потребує в цьому самому моменті, щоб мати когось міцним на руці, який витримує його, хто не буде розпадатися, хто сейф, хто розуміє.

Коли я бачив це, я не сердився більше, я зрозумів, що ці ляпаси малюка рук на плечі і колінах – це не боляче взагалі. Я був так шкода для моєї дівчинки. Вона не могла ручитися і вона потребує моєї допомоги, мій плече.

А потім, пара днів пізніше, коли я нагадав її і сказав їй, що сталося, що вона сердилася на мене і збити мене трохи, але я все ще люблю її і буде завжди любити її, навіть коли вона бореться, вона була запобіжна в руках, так розслаблена, що я зрозумів, що ці два дні вона була зраджена про те, що вона зробила.

Що гарна, ніжна дівчина вона була, я думав, і я захопив її туго.

Я зробив це вдома, коли ми були самотніми. Чи побачила мене в громадському місці? Чи можу я дати їй стільки безпеки і розуміння? Я не думаю.

Тому що люди навколо вас, як я бачив так часто з іншими мамами і малюками, як тільки вони помітили, що дитина подарує свою маму або батька, вони відразу з'єднуються. Шайм, погрожувати, потішити голову, зв'язувати язики, засуджувати дитину, матір'ю, «навчатися» і будь-яким іншим чином «освічений».

Чому? Що доглядають, якщо дитина б'є матері?

У кіно, наприклад, Scarlett потрапив у груди, плечі, щоки його Reth Buttler, Whitney Houston побачила свого охоронця, як це, деякі жінки Stallone, як це: "Дуже, як ви могли!"

Він тримає свою щітку в руках.

Потім в кінці вичерпається, вона заспокоює на широку грудей, і він все міцний, сміливий, розуміння всіх цих «жіночий сон», дивиться на неї з люблячими очима, в яких немає краплі гнів, роздратування, але тільки любов.

Він сам є непрохідною стіною, і це викликає повагу, ніжність.

А ви не думаєте, щоб підходити до героїні з словами: «У вас не соромно взагалі?» Дивитися, він в біль!

Я думаю про героїні, що вона, добре, приступ, не може містити її емоції. Тексти пісень, а це означає: Існує хлопець поруч з нею, щасливий. Іноді це просто справа життя. І чоловік хороший, розуміння, згасання, любить її.

Ми поважаємо героя, якщо він розтріскує героїну з словами: «Не дай!»?

«Ви піднімете свою жінку неправильно? й

Чому так легко мати?

Автор: Жанна Ермашова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: alpha-parenting.ru