Атракціонно-гормональна трансмісійно-проксимальна-когабітація-і. .

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дивитися-втракція-гормональна трансмісія-euphoria-cohabitation-and-here-now-kids-from-nowhere-nothing ... Не навчайтеся жити, ми маємо все перший раз. Сильний, ретельно і без зайвих проблем. І так, звичайно, для життя. Ми є поколінням блискучих і подарованих дітей, які інтуїтивно зрозуміло відчувають себе в першій половині, що ця людина надсилає нам життям, щоб почати сім'ю, право? Не вірно.

Ми – це кілька поколінь сліпих бджіл, нездатних до любові, не в змозі бачити красу життя, адже серце було закрито з дитинства. Ми знаємо, що «зробимо бути», але ми не віримо, що відповіді на найважливіші питання, що стосуються життя, в нашому серці. У серці не в голові. Сильний розум з закритим серцем більш схожий на демагнетизований компас - все, здається, як «зварити», тільки стріли точки в неправильному напрямку. І серце ніколи не зачепить і не змушує помилок, але спосіб до нього є oh як пульт.

Звичайно, це відбувається, що любов виникає на першому погляді, люди зустрічають і проводять своє життя разом, але в сучасному світі такі історії є більш винятком, ніж повсякденна реальність. Нерідко високий рівень конвергенції пов'язаний з нездоровими травмами, а не високочутною психічною організацією. Щоб закрити внутрішню спрагу з чимось зовнішнім або значущим, щоб покласти нову патч на старі рани, відійти від себе в іншому «пригодні пригоди», намагатися важко зустріти неперевершені стандарти життя, замість прослуховування істинного голосу вашої душі.

Щоб бути коханим, потрібно, щоб бути цінованим - це найбільше бажання кожної людини на землі, особливо якщо він ще не зміг підключитися до джерела світла і гармонії всередині себе. Коли ми холодно всередині, ми дійсно хочемо, щоб хтось прийшов і зігріти, але проблема полягає в тому, що крім краси і теплоти, таке зовнішній джерело приносить багато страждань - від страху, що це буде весь кінець один день і не буде ніхто прогрівати, до обсесії, маючи зовнішній джерело тепла поруч з вами двадцять чотири години на добу, сім днів на тиждень, а потім на календарі. Але якщо ви під сонцем весь час, ви можете серйозно пошкодити здоров'я. На сонці показано в відповідних дозах, і так що він не холодний без нього, потрібно навчитися прогрівати себе зсередини. Все, що потрібно знати.

Чи можна ви подумати про вихід на лід і робити потрійний ось, якщо ви можете ледь ковзати? Якщо ви раніше не зробили? І двосторонній барбекю, щоб витягнути з пораненим коліном? Ні, це не може, звичайно, ми боїмося робити це, і це чудово розумно. Так чому так багато неправомірної поведінки у відносинах? Виявляється, що ми вчимо все, але найголовніше – основи побудови здорових відносин і створення сім’ї, мистецтва щасливого життя, яке неможливо без глибокого самовизначення і прагнення максимально збільшити потенціал, властивий нам.

Добре, як ви будуєте сім'ю, не знаючи себе, без загоєння власних травм, і навіть розуміння того, що відносини і чому сім'я створюється? Як ви не знаєте, де ви йдете? Як створити щось міцне і якісне, якщо немає знань, немає навичок, і бажання працювати особливо не так, але у нас є бажання отримати. «Я не хочу працювати, але ви платите мені зарплату» - це стандартна тема для всього пострадянського простору в ці дні. У царстві відносин, звичайно.

Взаємовідносини з іншої людини починаються з відносинами з собою, і часто приймають місяці або навіть роки, щоб сортувати власну голову і навчати нові навички для взаємодії з внутрішнім світом. Роки !!! Які ці дні будуть проводити два або три роки, які намагаються розкрити власні руйнівні програми? «Що ви сказали, чому так довго?» Чи можу я піти на триденний тренінг та зробити це все правильно? Для кого платити гроші, розкажіть мені результат потрібно прямо зараз. Я. Двадцять років, перш ніж це не дійсно боротися з собою, і в три дні, щоб вирішити всі проблеми : Я не знаю, можливо, хтось може це зробити, я не знаю. І в десятках інших красивих трансформацій я не бачив одну людину, яка переживала себе швидко і без зусиль.

Не потрібно кидати в відносини, нехай прискорення буде повільним. По-перше, зрозуміти, що ви хочете від відносин і що ви повинні запропонувати вашому партнеру, тоді намагайтеся освоїти навички, необхідні для здорового життя, і там все обов'язково вийде. Не боїться, що ви так добре і будете самотніми. Чи можливо професіоналу бути з роботи? Ні, звичайно, ні.

На жаль, не так багато професіоналів в галузі відносин між нами. Намагаємось збільшити рівень компетентності в питаннях сімейних відносин. Кожна людина має сім'ю, вона починається з наших батьків, дідів та інших літніх людей нашої сім'ї. Старші, потім рівні, потім юніори, крок за кроком ви можете виправити багато, я думаю. Кожна родина. І немає щітки. Зосереджена, чесний, але без великодніх. Бажаю Вам щастя. Видання

Кредит: Деена Річардс

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: mudrayavesta.ru/article/106/364/