Для тих, хто добре знає англійську мову, хочу відразу рекомендувати вибір кращих англомовних місць, але для тих, хто хоче дізнатися про світ квадрокоптерів у рідній мові, я розповість про найцікавіші місця, де ви обов'язково повинні виглядати.
1,1 км Форум про квадрокоптери та інші мультиротори системи на Rcdesign. Увійти
Цей форум може бути викликаний одним з найпопулярніших і відомих літаків-моделей у світі і зокрема любителів квадрокоптерів. У світі квадрокоптерів, власних винаходів і, звичайно, є постійний обмін досвідом між однодумцями.
2,2 км YouTube канал RC Покупець
Не менш інформативний для новачків стане каналом Ігоря Рубіна – RC Buyer. Телеканал проіснував з 2011 року і протягом цього часу Ігор розповів про всі цікаві квадрокоптери, продемонстрував свої можливості, а також окреслив профі і мінуси кожної моделі. Канал вже знизився понад 180 000 абонентів, які вказують на зацікавленість матеріалу, що він пропонує. До речі, відгуки на каналі не тільки про квадрокоптери, але і про інше радіокероване обладнання.
3. У Квадрокоптери та мультикоптери на форумі RC-Aviation.ru
Ще один популярний форум, де можна знайти відповіді на найбільш гострі питання, спілкуючись з однодумцями, а також отримати відповідь на Ваше боляче питання. Варто відзначити, що цей розділ менше, ніж на Rcdesign.ru. Для порівняння, Rcdesign в даний час має близько 870 тем, в той час як ЖК-Авіація тільки має 220.
4. У YouTube канал ZBestReviews
Ось ще одне місце, де я періодично ходжу на відгуки цікавих новинок у світі квадрокоптерів. Тут можна знайти не тільки квадрокоптери, але і підвіски до них, а й камери дії для підвісок. Періодично на каналі можна знайти відгуки інших гаджетів, але основним напрямком є ще мультикоптери.
5. Умань Вікіпедія про мультикоптери - Multicopterwiki.ru
Цей сайт не вважається форумом, блогом або каналом, але він також збирає публічні враження про мультикоптери в одному місці, тому він заслуговує бути на цей список. На сайті ви можете знайти інформацію про різні квадрокоптери, основну термінологію, а також багато описів деталей, з яких роблять мультикоптери.
6. Жнівень Блоги на Copterpilot.ru
Ви можете сказати про цей проект «Литва, але якісно». На жаль, статті рідко публікуються. Але вони дуже цікаві, тому що вони написані з власного досвіду. Тут ви можете знайти і інструкції для саморобних келихів FPV або тестів, щоб створити власний кадр, і жарт відео про миття листя.
7. Про нас Блог by Dronk.ru
Ми укладаємо наш список місць для відвідування – наш улюблений блог на GeekTimes. Так, ми лише на початку нашої поїздки, і до цього часу зробили лише 10 публікацій (до речі, це ювілей), але наша група VK вже давно обурила дискусію, і ми завжди раді вітати нових учасників. Я хотів би подякувати всім людям, які напишіть нам корисні поради в коментарях блогу та групі. А особливо ми вдячні за ваші питання, які допомагають нам вибрати найбільш корисні і цікаві теми для нових статей. І пам'ятаємо, просто змінивши вашу свідомість – разом змінюємо світ!
Джерело: geektimes.ru/company/dronk/blog/259394/