Історія варто читати

Я не хочу писати про це, але люди старші і смарт-консультують це. Я навчався в Москві протягом 5 років. Минулої середи я пішов в університет. Як звичайно, будучи пізно, як звичайно, заглушуючи її вуха з іншої навігаційної музики і мислення про майбутній державний іспити і стоячи в натовпі автомобіля, ритмічно висихаючи одну кінцівку в біт від гри пісні і звичаї кишеню, в якому телефон лежав, вона дивилася на людей навколо. Поруч стояли два хлопчики, тітка в хутричному шуті і літня людина в хорошому шуті, хутряна шапка і блискуча каша навколо шиї. Я шукаю на своєму кашу, думаючи про те, як це погано. Він також не дуже міцний на ногах. Або ж, майже ніколи не стояв.

Я почав слухати те, що хлопці говорять про нього, вони сказали на тему «середнього дня, і вже п'яний в какті». Я закривав вуха, почав пам'ятати мій бурий юначок і думав. Після того, як ви п'яте так багато, що ви не можете стояти, ви будете виділяти певний аромат, який не заповнюється яснами, зубною пастою і кологнем. Людина в каші не закохується. Він був дивний. Ми залишили машину разом. Він, сходу і майже падаю, пішов до переходу до сірої гілки. Я, зважаю, що я не міг думати весь день про те, що може допомогти п'яний чоловік, не впадаючи під поїздом, пропущений.

Він пішов до нього і запитав, якщо все було окай. Чоловік відповів - і він був страшним. Бо він отримав свої слова перехрестили. Дивлячись на мій обличчя, що щось було неправильно, він дивився на мене неправдиво. Я попросив йому посміхатися. За запитом був дивний, мені довелося перенести його: «Дуже, будь ласка, посміхатися!» Красива молода дівчина попросить вас посміхатися - не посміхнетеся? Він намагався посміхатися. Посмішка простягається по половині свого обличчя. Це був образ!

Що відбулося далі? Потім я поклав його на лавку і назвав амбулаторію. Я продиктував в подразненому голосі сім-дигітним числом — «Це лікарі московського метро, там і виклику». Покинув триповерхову структуру, значення якого було те, що людина загинула на ляпасі, вона не могла дзвонити з передпокою, і в цілому вона була працею, вона досягла того, що я сказав: «Не хвилюватися, бригада залишається. й

Забули 20 хвилин, які я ніколи не забув. З чоловіком лежачи поруч з ним, хто був блідим, зеленим, відмираючи перед очима. З людьми, які я хотів піти принаймні до моєї тітки в кабіні ескалатора і розповісти її, що сталося, або привезти поліцейського, і хто просто ходив або зупинився і сказав: "Дівчина, я не встиг," і зліва. Тоді прибув амбулатор. Чоловік швидко кладав на розтяжку і ночей продовжується. Я розумію годину щітки, кожен пізно, кожен не встиг. Але хто вам необхідно не пускати лікарів з носками, на яких лежить біла людина, як ліжко чоловіка?! Я маю на увазі, це риторичне питання. Ви повинні бути безглуздим натовпом.

Через кілька годин я зателефонував від хлопчика з бригади, який взяв мій номер і сказав, що чоловік загинув в машині біля входу в лікарню - він чекав занадто довго, щоб допомогти і не чекав. Я не знаю свого імені. Але тепер я знаю страшну, жахливу річ - я можу помирати перед кількома сто чоловіками і ніхто не зупинився. Тексти пісень, а це означає: Я пішов, але вони не будуть пізно. Ви можете розраховувати тільки на себе, і трохи на Бога. І все ж – Я не сниться писати в соціальній мережі всі види звернень і т.д. Але будь ласка! Не дивлячись на те, що ви відчуєте від своїх думок і подивіться навколо. Будь ласка, навіть якщо ви думаєте, що людина поруч з вами п'яна, божевільна, неадекватна, не боятися прийти і подивитися більш уважно, якщо це алкоголь, наркотики, психічні захворювання. Найгірше, що може статися вам, що ви будете відправлені довгий шлях. Але це не страшно! Чи можна врятувати життя людини? Або хоча б дати йому можливість боротися за життя. й

І більше... Він займає лише одну хвилину, щоб читати далі... Нейрохірурги стверджують, що якщо вони встигли за потерпілий інсульт протягом 3 годин, наслідки атаки можна усунути. Зрозуміти і діагностувати інсульт і почати лікування в перші 3 години – що, безумовно, непросто.

Визначте інсульт: Виявляється 4 кроки для розпізнавання інсульту:

Запитайте людину, щоб посміхатися (так не вдасться це зробити нормально)
Запитайте про простий вирок (наприклад, "Це хороша погода сьогодні".
Запитайте, щоб піднятися руками (неможливо або частково)
Запитайте, щоб приклеїти мову (якщо мова вигнута, вимкнена - це також знак).

Якщо виникають проблеми навіть з однією з цих завдань, викликайте швидку допомогу і опишіть симптоми по телефону. Один кардіолог сказав, що відправивши це повідомлення принаймні 10 одержувачів, ви можете бути впевнені, що життя когось — можливо, ваш — буде збережено. Ми надішлемо так багато «гарбаж» по всьому світу, кожен день, який може знадобитися, щоб зробити щось дуже корисно і необхідно через дроти?

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: sh-kaf.ru/load/38-1-0-317