6 основних принципів огорожі, що діє в житті

Захоплюючи мене давно. Я не буду називати його бойовим мистецтвом, таким чином, в розумінні деяких загартованих, встановленої форми. Скоріше, це набір принципів, які використовуються для подовження руки з металевим наконечником різного розміру і форми. У класичному рап'єрі виготовляють чіткі закони і методики, звичайно, також досить багато, але тільки до певного етапу. Коли ви опануєте основні техніки, ви можете, в принципі, не пам'ятаєте про них.

Включаючи, на мій погляд, нудні спортивні борони з проводом, судді і приступні правила, в реальному огорожі – ніж, рапір, сабер, меч, меч – супротивники борються не з техніками, але з розумінням того, як подовжити їх руку і уникнути подовженої руки ворога. І, звичайно, фізична форма має значення: сила зап'ястя (коли мова йде про сабер і рапір), можливість рухатися від центру, гнучкості, швидкості реакції. Заготівля – це комплексний математичний розрахунок, що переходить на нейром’язові зв’язки та тренування тіла.

Старий буддійський учитель. У зв’язку з тим, що студенти, які стоять на довгому ланцюгу. Учитель, захоплення, каже: «Мій дискрипс!» Задайте мені одне останнє питання перед тим, як я піду до Будди.
Тисяча тиша. А потім, в самому кінці ланцюжка, один з студентів, що чинять з хвилюванням, говорить: «Вчитель, що життя? й
«Що таке життя, що це життя. й
Нарешті мова йде про вчителя. Що таке життя? й
Стара монка довго думає. «Життя – річка. й
«Життя – річка, життя – річка, життя – річка. й
Відповідає студенту, який запитав питання. Він запитав, «Вчитель, чому? й
Мережа передає питання: «і чому, і чому, і чому...»
Gets до черн.
Він довго думає, зморщує голову, і, нарешті, зважує відповідей: «Нехай, можливо, не ріка... й

Так, на мій погляд, фенцинг також є проекція життя. Але не тому, що ми постійно боремося з кимось, не на всіх. Це тому, що огорожа, як людська свідомість, є процес обробки мозку динамічно мінлива ситуація в зовнішньому середовищі і надмірне моделювання можливих майбутніх варіантів і реакцій до неї.

Це схожість я див.

Принцип покарана ініціатива.

У огорожі переваги завжди на боці захисника. Перший нападник повинен розкрити свої плани і зробити зусилля, щоб знезаражувати ворога. Відповідач, з іншого боку, має у своєму розпорядженні готову ситуацію, в якій не потрібно брати свою ініціативу. Він скористається помилками ворога і використовує його дії на свою перевагу.

Атакуючий перший завжди складний і ризикований. Почати перший завжди важче, ніж забрати м'яч, який ви вже кинули.

Принцип демонстрації наміру.

Ін'єкції в рапірному огорожі завжди починається з дисплея. По-перше, наконечник рапірових точок до цілі, потім в легенях він прагне чистити цю мету. Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами Це забезпечує точність ін'єкцій.

Для того, щоб вказати свій намір, сформувати і голосувати за себе перед тим, як реалізувати це необхідний стан успіху будь-якого підприємства.

Принцип фокусування на першопричині.

Під час вигодовування бою, найголовніше не починати слідувати рухам рук противника з очей (або ще більше, так з головою). Ін'єкції слідувати відразу. У центральній частині тіла опонента, в області грудей, і злегка дефокусовані, щоб краще працювати периферійним баченням. Всі рухи завжди починаються з центру тіла.

Саме тому увага, зібрана в центрі, і не зосереджена на будь-якому, зокрема, завжди помітить все, що відбувається набагато краще і швидше реагує. Особливо помітний в бою з кількома супротивниками, тобто в комплексній ситуації, яка зазвичай буває в житті.

Принцип протилежної дії.

Є два види огорожі. Ті, хто сердитися в спеку бойової атаки з в'язкістю і реагувати на кожну атаку з двома. І ті, хто бореться з холодною кров'ю, без емоції, обчислення і спокій. Добре, ви можете грати як.

Дуже ефективна стратегія накладення вашої поведінки до поведінки ворога. Є опонент, починаючи з сердитися, стати ще більш спокійним, піти в захист і чекати його неминучої помилки. Якщо опонент холоднокровний і свідомо відтворює вас в миру, намагайтеся запеклої адреналінової щітки - швидкість часто розривається через будь-який захист.

Принцип оповіщення.

Для знецінення ворога в огорожі часто використовуються децептивні рухи. З точки зору однієї точки на тілі супротивника, і коли він робить рух на захист, миттєво пересувається в іншу точку. Це може піти на деякий час і в кінцевому підсумку шоу перетворюється в реальний постріл. Як правило, де ворог не встиг відстояти себе, здійснюючи кришку від неіснуючих децептивних ін'єкцій.

В той же час кожен помилковий ін'єкцій завжди готовий перетворити в реальну. Якщо це не випадок, «децепції» легко вирішуються. Кожний децептивний рух є істинним, це не просто шоу, але реальний напад, який закінчується або з перенесенням зброї в інший сектор або з цеглим.

Для того, щоб перевірити цю чи іншу можливість, потрібно спробувати. Для того, щоб викинути його і перейти на наступну, або кидати до неї всю швидкість і взяти її. Однак, ви завжди повинні бути на вашому охороні і тримати на увазі оповіщення і чіткий розум, щоб встигнути переїхати на інший варіант і не повісити в навмисно не вдалося атакувати.

Принцип миттєвого реагування.

Кожен постріл або удар від ворога слідувати миттєвим реагуванням від оборони. Ви ніколи не можете зайти в порожній захист і просто дати ворога землі. Не варто забувати про те, що ви повинні відчувати себе безпечною та безповоротною.

Поверніть, будьте готові атакувати в будь-який момент. Будь-який відступ - це не втрата, але з нагоди збирання сил і пошуку петлю для успішної реталії страйку. Видання

Кредит Андрей Нордбон

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Mindness.ru/fencing_principles/