Є одне дивне відчуття: гнів. Дуже важлива і необхідна для людини, але, на жаль, небезпечна в нашому світі, була брендована як «погана» емоція. Як гірше... Після того, як гнів спровокує агресивну поведінку, будучи однією з тих емоцій, які годують її, а агресія є чимось з звичайної.
Знімок з фільму Gladiator, реж. Ridley Scott
І якщо ви думаєте про це і намагайтеся отримати дотик з небезпекою, ви можете відчути величезний ресурс енергії, що міститься в ньому. Можливо, це одна з найбільш енергетичних емоцій. Чому так часто заборонені?
Ця емоція спрямована на знищення ситуації. Його функція полягає в тому, щоб знищити щось, розбити його, підірвати – і тим самим внести зміни. Звичайно, це може бути досить небезпечним, особливо якщо людина живе в середовищі свого роду. І людська культура почала розвиватися шляхи зловмисника. Наприклад, перевернути гнів у відставку не так деструктивний і небезпечний. Або поверніть гнів на людину, перетворюючи його в провину. Так, відступ і провини знищити себе, але це безпечно для інших. Люди, які не сердитися з ким-небудь (або, точно, не висловляйте цей гнів) дуже комфортні.
Однак це лікування гнів призводить до одного важливого результату: це крок до формування залежної особистості. Якщо ви не змогли сердитися з ким-небудь, або якщо ви сердитися, швидко приховувати небезпечний небезпека, він буде бачити і відчувати!), ви залежите від цієї особи. Агер знищує, і якщо значення з'єднання з ким-небудь ("втракційна сила") перевищує значення власної свободи ("репульсна сила"), ми не зможемо скасувати. Люди, які страждають від невпинного невротичного кохання, не можуть просто відправляти «слов’яни», які неодноразово відхиляють свої почуття. Це неможливе: жах розбиття з'єднання настільки сильний, що легше впадати в почуття власної незначності, думати, що він / вона красива, і ви просто негідний / непривабливий (тобто ми загортаємо небезпеку на собі). Ви можете втратити контакт, який ви шукаєте. Легке ідеальну ілюзію.
Здрастуйте з кимось, що ви залежить від проблеми. Ви можете пригнічувати гнів навіть до того, як ви його усвідомите, або ви можете бути в курсі його, але не висловляйте його будь-яким чином, і таким чином курка і отруює її. Я часто стикався з ситуацією, де фінансово залежні діти/спуси переповнені панелями проти батьків/учасників, але не можна її прямо - вони бояться втратити свою життєдіяльність. Тут важлива точка. Ви можете просто сердитися і робити нічого, а потім є фізично відчував інтоксикацію від гнів. Ви можете відчути небезпеку і заправити його в дію. Наприклад, дайте міцності долати фінансову залежність. Альтернативою є стати жертвою. Стан жертви є надзвичайно агресивним і сердитися, але пасивним. Потерпілий відчуває багато небезпеки, але не направляє його в свою дію. Заохочує інших діяти.
Ангер є початковим етапом виходу з наркоманії (з будь-якої природи – любов, фінанс тощо). Якщо людина відчуває його чітко, це перший крок. Познайомитися з коханою людиною важливо. «Як ви будете сердитися з ним!» проголошує романтично розумову дівчину, піднявшись в ідеалах самосправності і самосприятливої любові, навіть якщо це любов невиправдано, і триває третій рік. Вона тихо страждає, і сказати (навіть в порожньому квартирі) «Ойдіть, якщо ви не подбаєте про мої почуття!» – не можна. Це погано.
"Бад" не те, що на всіх. Агер може бути направлений на зміну ситуації – і це позитивний аспект. Ми можемо зробити багато речей з небезпеки. Агер спалює страх і сором'язливість, знищує провину, знімаючи бар'єри, які зупиняють наш рух. Людина, яка стиснеться в себе, хто відчуває себе як невагомий або «невинний», тобто який знаходиться в соромі або в розумінні провини, за допомогою гнів може розширюватися, перетворювати навколо. Але вона також може бути спрямована на зміну / знищення (анігиляція) не ситуації, але людина, і це небезпека. «Я побачила цю ситуацію в наших відносинах!» "Ви мене захотіли! Я б'ю, подрібнити, знищити і пригнічувати людину. Питання не загиблий на с. Про те, де ми керуємо цим гнівом і як ми її висловимо.
В цілому, можливість відправляти ситуацію або навіть деякі люди до пеклі (без намагань їх змінити) є дуже важливою здатністю. Однак це тільки перший крок. Я не люблю сердитися. Я люблю себе сердитися і перетворюючи його в дію для зміни. «Особисті люди» зупиняються тільки при переживаннях гнів. Вони нічого не трансформують, вони просто знищують.
П.С. І так, я практично заготував: простий пасивний відбійник гніву – на подушці або ж поїли десь в чистому полі – не перетворює ситуацію, і тому не допомагає. Подарує тільки тимчасову випару. Але це пасивний гнів. Небезпека Victim. Видання
Автор: Ілля Латипов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8