Розробка самодисципліну

Ви не повинні бути суперманом, ви просто повинні мати можливість отримати вашу увагу на те, що дійсно важливо для вас.

р.

Я дуже схожий на назву цієї конференції, поза розумом. Практика розуму часто розглядається як «техніка du jour» (техніка дня, аналогією з «побаченням дня»), як щось, що допомагає в житті – лідерство, зниження стресу, здоров’я, хороший сон і так далі. По суті, практика розуму набагато більше – це шлях пробудження, це визволення від страждань, це дуже глибока і секретна практика.

Сьогодні ми будемо говорити про дисципліну. Я навіть викликав його страшним, тому що я відчуваю постійний опір і натяг, намагаючись бути більш дисциплінованим.

Дискиплін - це відмінне, що дозволяє досягти результатів в будь-якому полі. Однак я постійно відчуваю схильність до самовіддачності, коли мова йде про дисципліну. Бачити на себе, відштовхувати себе, і так далі – це те, що він часто виглядає. Найголовніше, цей підхід не працює.

Важлива інформація Це один з шести відмінних від Буддизма, шість актів бодгісаттової, і це важливо для допомоги іншим. Але я не думаю, що Будда означав, щоб постійно освоївся про дисципліну.

Розумна медитація навчає нас різний підхід до дискіпліну, різне розуміння. Розповсюдження говорить, помістіть свою увагу на дихання, дихання і спостерігати. Після того, як ваш розум починає блукати, відволікаючись від всіляких речей. У цій точці інструкція просто покинути відволікання і повернутися до перегляду дихання. І це готовність і вміння повернутися назад – альфа і омега дисципліна.

Визначення дисципліни може звучати таким чином: готовність і можливість повернутися до того, що ви відволікали, і це. Ви не повинні бути суперманом, ви просто повинні мати можливість отримати вашу увагу на те, що дійсно важливо для вас. Розумна медитація розвивається це дуже глибока майстерність.

Як виглядає як: ми повертаємо нашу увагу на щось, починаємо робити, а потім відволікаємо. Це нормально, ми живемо, ми людина, і є багато відволікаючих у світі. Але коли ви помітили, що ви відволікаєте, коли ви хочете, і ви можете повернутися, це дисципліна.

Хочу сказати трохи більше про зовнішній, внутрішній і секретний рівень дисципліни.

Дисциплін на зовнішньому рівні

Моя вчитель Sakyong Mipam Rinpoche говорить, що на зовнішній рівень, навколишнє середовище є важливим. Не змінюйте себе, нехай навіть потрапити в психологію. Ви є однією частиною та іншим оточенням. Важливо створити навколишнє середовище, яке підтримує дисципліну. Це не означає очищення все, щоб ви могли їсти з підлоги. Просто поставте приміщення для того, щоб простір почувався гідністю і елегантністю. Якщо у вас є хаос навколо вас, дуже важко не відволікатися. Отже, першим з п'яти способів дисципліни на рівні зовнішнього вигляду є очищення і очищення простору.

Друга порада – їсти хорошу їжу. Це не означає стати веганом, що робить все, і так далі. Це означає хорошу якість їжі. Навіть якщо ви хочете їсти гамбургер, зробіть його з реального м'яса і гарного хліба. Якщо це сік, нехай він органічний сік. Зверніть увагу на якість їжі. Нехай це так добре, як ви можете дозволити його. Відчуйте турботу про себе, він будує впевненість. Якщо ви втратите впевненість, ви втратите дисципліну.

Добре одягаємо одяг. Не про останні колекції моди, це принаймні чистий одяг, який йде до вас, в якому ви відчуваєте щасливі. Якщо ти оточуєш настрій, ваша свідомість піднімається занадто. Якщо ви зносите одяг, який ви відчуваєте себе добре і впевнено, то ваш шанс прокидати також вище.

Зайдіть час з людьми, які вам подобається. Ми оточені різноманітними людьми, але якщо ви хочете підняти дисципліну, будьте поруч з людьми, з якими ваша гідність, настрій підвищується. Але трохи більше з ними, і трохи менше людей, які роблять вашу енергію. Коли ви бачите себе, що відображає в очах правих людей, він піднімає вас вгору, збільшує вашу впевненість, а дисципліна також підвищує.

Більше з природою. Важливо, що ви бачите небо, земля, простір, навіть якщо ви просто пишуте каву в альтанці. Якщо ви живете в місті, перейдіть до парку на обід. Змініть себе, що ви живете на планеті Земля, що є цикли природи, і це красиве. Не тільки ви відправляєте листи з офісу, ви живете в прекрасному світі.

Нагадувати себе про це, і найголовніше, робити ці прості речі. На мій досвід, він має величезний ефект. Ви буквально збираєте дисципліну з усього світу.

Внутрішній рівень дисциплін

Щоб підняти дисципліну внутрішньо, важливо знати, як боротися з емоційним станом. Ви не повинні бути щасливими і щасливими.

Дисциплін означає, як ми відчуваємо, даючи тим почуттям, і відповідальність за почуття. Це дисципліна непроекту. Тексти пісень, а це означає: Це ваші почуття, ваше серце, і ви не повинні перетворити ваші почуття в історії про інших людей, про те, як світ не схожий на це.

Внутрішньої якості дисципліни працює з проекціями, кожен момент часу. Ми всі впадемо до проекцій, і ми не можемо зупинити це чарівною, це дисципліна, яку ми практикуємо весь час. Я іноді відчуваю, що мій проекційний механізм працює цілодобово, постійно. У нашому голові ми бачимо проекції.

Ви зустрічаєте когось — okay, я знаю, що ви зустрічаєте наступну — я люблю тебе, ти мій хлопець тепер, зустрічаю третій — ти ворог, не люблю тебе. Всі проекції, і тому все стає частиною фільму. В цілому дисципліна працює з виступами, з критикою, з судами. Ми помітили, але ми не відштовхуємо їх, тому що це важливо, щоб відчути наші проекції. А потім ми просто даємо їх, і це дуже глибока дисципліна, яка може змінити світ, зменшити страждання і насильство, всі ці жахливі речі, які трапляються, тому що ми не знаємо, що робити з нашими проекціями.

Секретний рівень дисципліни

Я не можу сказати багато про це, це майже незрозуміло, але в цілому це про створення сильного з'єднання до реальності, до кожного моменту. З кожним запахом, з кожним звучанням, з кожним поглядом, і так далі. Кожен момент – це потенційний момент пробудження. Як мінімум перевірити себе, чи можу я зробити це прямо зараз, на зв'язку з реальністю?

Дисциплін на секретному рівні є дисципліною пробудження, неконфузії, і я хочу, щоб ви.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ustinova.info/razvitie-distipliny-bez-nasiliya-nad-soboj/