Майстер долі або...

Відомий, що є дві громадські думки про це питання: одна половина суспільства вважає, що людина будує свою долю і вибирає, коли, як і для чого він живе. У другій половині суспільства вірять, що немає втечу від долі.

Це питання, до речі, завжди занурився мене, і я був постійно в процесі вивчення життя для неминучості подій, а також ставився до того, чому деякі люди, прогнозовані ворожими казками, приходять вірними, а інші не роблять. Я використовую для того, щоб мати першу думку, до речі, поки моя мати ще друга думка.

Які з цих думок є найбільш надійним?

Довгий час шукав відповідь на це питання, де можливо, підтримуючи мій пошук з прикладами життя, звичайно. Але я не отримав результатів, все було занадто ваговим. Незабаром я пощастило зустрітися з технікою ba-tzu, завдяки якій я отримав повністю чітку і, головне, постійно підтверджену на практиці відповідь.

По суті, виявилося, що обидва громадські думки однаково справедливі, але з деякими бронюваннями.

Через мій досвід з ба-цу, Я розумію, що майже все залежить від того, наскільки сильною людиною духовно, що його енергетичний потенціал, як сильний він є особистістю.

Уявіть величезний океан, з усіма своїми сюрпризами, і невеликим катером в цьому океані. Він повинен бути дійсно поганий там. І чим меншим буде, тим більше буде обійти рух хвиль: де хвилі йдуть, дайте нам додати вітер. Що робити, якщо хвилі занадто великі? А що робити, якщо вона струнає на затоці, наприклад? В останньому випадку буде чітко продемонстровано в одному напрямку по ходу (так само відбувається з людьми).

Тепер уявіть потужний пором в одному океані. Він спокійно справляється з хвилями, або навіть не відчуває їх на всіх.

Після такого відкриття ви хочете відразу подумати, що «як чудово, це бути сильною людиною!», але ось все теж не так просто. Звичайно, будучи сильною людиною краще, ніж бути слабкою. Але влада, якщо вона не перестає використовувати, має негативний характер.

Потужний пором не помітить хвилі, він подрібнить його потужними грудями і crawl на, знесення все в своєму шляху до ... він відповідає панамі.

Чим краще боротися з невеликими хвилями, ніж величезні цунамі, правда?

Так само з людьми. Скільки разів я мав таку розмову з кимось:

до Моя дорога, у вас є проблема тут, вам потрібно його вирішити.

до Де проблема? Я не маю проблеми, ви зрозуміли!

І я кажу їсти, і до тих пір, поки ви відчуєте, це буде покаже і гірше.

або

до Моя дорога, у вас є проблема тут, вам потрібно його вирішити.

до Де (супутно)? - і після паузи - о, і дійсно проблема! Я не помітив.

Існує ще одна річ, як карма, яка також має великий вплив на перебіг життя, особливо якщо це негативно. Він єдиний, хто знає, що Бог зробив для мене. Ми завжди зацікавлені в навчанні, як це працює. І я допомогла б-тзу, де цілком можливо побачити, що людина несе карма і коли вона буде відчувати себе (рік, місяць і навіть день). Звичайно, багато залежить від тяжкості карма, міцності людського духу (і вміння використовувати цю владу грамотно). Виходячи з тяжкості карма, для вас буде створена хитра ситуація (найчастіше людей), до якої буде практично неможливе реагування без перерви в дровах (відповіли, що вам не відомо, що ваша карма дразне вам цього місяця / добу).

Наприклад, Петіт має проблеми з босом, наприклад, приниження. І Петро, звичайно, не мріяв, ні духу про цей сумний факт. І в день, коли енергія додають в певному вигляді, підказуючи створення певних ситуацій, боки можуть раптово впадати в небезпечний і незаслужено (або навіть заслуговано) шиття на Пет'ї. І після декількох годин колега Вася розповість вам, що його бос оцінив його для ідеально виконаного проекту, хоча Вася зробила це випадково, але Петя зробила свій проект ідеально, але ніхто не з якоїсь причини. І точка тут навіть не в босах і не в колегі, але в якому підлеглість відповідає на висихання боса і загальний «несправедливість». Ви погоджуєтесь, що це важко реагувати на адекватно? Працівник, ймовірно, буде відхилений або пожежний.

Чим важче карма, тим важче його носити і простіше, щоб покинути / розбити дерево / під його вагою, посилюючи своє майбутнє.

Якщо я поставив все, що я писав разом, висновок це:

1/ Якщо ви плавите в човні, зверніть увагу на те, що матеріал він виготовлений з і які його розміри так, щоб ви могли бути готові, щоб зробити майбутні сюрпризи океану. Якщо у той же час ви капітально провадили поточну «релакову та веселу» ( приголомшливо багатогранну та глибоку філософську фразу). Якщо у вас ще є важка карма висить на вас ... Я щиро симпатизую з вами: (і я хочу, щоб ви міцні, мудрість і терпіння, поки ви «досвідченість» це і «небажаєте», якщо ви хочете.)

2/ Якщо ви виявите себе на потужному поромі, подивіться на борту іноді на погану погоду і, швидше за все, вам буде потрібно набагато більше чутливості, ніж ті, які пливуть на човні. Ви не хочете запустити в панамі? Якщо ви помітили, що ви вперше помітили його і визнали свій ефект на вас... а потім по лініях вже відомий всім.

Незалежно від вашого випадку, пам'ятайте, що немає океану, який не може перехреститися!

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: liashatush.livejournal.com/