Замість слова. В інтернеті я часто зарахував різноманітність «починок життя», що я не пишу. Я думав, що це час, щоб писати себе, так що там було де вказувати пальця в таких випадках. Крім того, завдяки Оксани Седих, тепер є свіжу фотографію.
Визначте його друзям.
1,1 км Одного разу, коли ви усвідомите, що ви самі. Насправді, ви завжди були єдиними, але це розуміння зазвичай пізно. Жінки вмирають, чоловіки змінюються, любителі обдурити, діти виростають. Або ви залишаєте їх, тому що вони незнайомці. Що працює вчора. Неважливо, що відбувається, пам'ятайте, що самотність завжди стоїть за вами взимку. Милосердя – можливість бути самотньою без драматичного. Краще підготувати заздалегідь, я розповість вам як.
2,2 км Всі, але близькі родичі можна замінити. Немає одного і нічого в одному екземплярі. Якщо ви не знаєте, що у вас є щось спільного. Один день ви усвідомлюєте, що ви самі, і що збережете вас.
3. У Завжди спробуйте нові речі: їжа, одяг, маршрути, гаджети, діяльність, фільми, книги, теорії та пояснення Всесвіту. Мозок виконаний з мережива гумки. Далі він хоче згинатися в тих же місцях, решта його гірок, як правило, зникнути. Не дозволяйте йому чіплятися тим же речами, насолодами, способами, способами і хитрощами. Завжди спробуйте нові речі, особливо коли ви лаці, рубате або не хочете. Один день ви усвідомлюєте, що ви самі, і що збережете вас.
4. У Насолоджуй всім ви можете, забути решту. Забути є найкращою покарання і найкраща медицина. І ніколи не сперечатися з ким-небудь, краще отримати манікюр.
5. Умань Немає щітки. Що відбувається швидко. Якщо ви дійсно хочете щось, ви будете. Якщо ви хочете, то не потрібно. Ризикові бажання і дії, що перенесли, дозволяючи їм «покинути». Ви не впевнені, що ви не впевнені тільки, якщо бажання довго занурилися.
6. Жнівень Цей пункт доповнює попередній: якщо ви дійсно хочете щось, і ви думаєте, це правильно, зробити це. Життя Марії: Поклоніння Подаруйте бажання жити всередині і дивитися його. Якщо це не так, слідуйте за ним.
7. Про нас Не робіть нічого. Лак – досвід, кількість звернень. Будь-яка відмова є відсутністю досвіду і компенсується досвідом. Зацікавити і ризикувати є враженнями. Що іноді виглядає як нерозчинний страх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Головне, що не варто ставити, поки ви хочете щось.
8. У Ніщо не закінчується, навіть не кінець; все тільки потік. Пам'ятайте це в розпашці, в горах, на могилі другу, прочитавши літеру коханого, який залишив тебе. «І за краще!» Одного разу ви усвідомите, що ви одні, і ця думка збереже вас.
9. Навігація Немає нічого, але кінець знаходиться поруч. І сьогодні краще думати. Простіше дотримуватися всіх цих точок.
10. Якщо ви хочете, але подбайте про своє тіло, або раптом вам буде помста. Отримайтеся в звичку запитуючи, що він хоче і це робить. Якщо ви ніколи не слухали тіло і не знаєте, як це говорить, починайте з простих речей, таких як лісові прогулянки, плавання або йога. Тоді все буває: тіло чекає чути.
11. Романтика, любов і пристрасть прекрасні. Але якщо ви заплутаєте їх з сексом, ви можете залишитися без нього протягом тривалого часу. Це приплив і шкідливість. Переконайтеся, що у вас є секс. Нехай романтика і любов приходять і знайти вас в ліжку з новим коханцем.
12. Про те, що люди подумать вас. Люди думають переважно про себе, а також про вас, міряючи себе. Я маю на увазі, вони не думають про вас або один одному. Ви хочете, щоб побачити пункт 7.
13.00 р. Боїться довіри. Конфіденція – початок безсоння. Відкриваємо спосіб відступати до себе та інших. Я сумніваю кожен пункт я писав. Але зараз я залишаю його як це. Одного разу я буду один, і я буду бачити, якщо це врятує мене.
П.С. Це єдина точка, яку я не маю сумнівів: Подбайте про ваших друзів. Я все ще успішним. Одного разу я усвідомлю, що я був лівим, і мої друзі негайно прийдуть і скажуть: Ви абсолютно дивовижні, у вас є. І це насправді опубліковано.
Автор: Поліна Гандовська
Фото Оксана Седі
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: blet-v-zirk.livejournal.com/1643738.html