Мушина, гіншин або человек?

Любов, сім'я, особисті стосунки займають одне з найважливіших місць у нашому житті. І часто ви почуєте щось схоже: «Такі жінки неможливо зрозуміти!», «Це чоловіча розмова...» і так далі. Ми проводимо більшість наших життів з людьми, які не розуміють? Багато психологів вивчають це питання, і деякі навіть діляться психологією чоловіків і жінок. Природно, є деякі відмінності у чоловічій та жіночій психології. У будь-якому випадку, якщо ми хочемо побудувати гармонійні відносини, варто звернути увагу на ці особливості більш ретельно. Пропонуємо Вам ознайомитися з цим питанням психолога Н.І. Козлова.

484068р.

Сніданок в Tiffany's, Blake Edwards, 1961

Я не вважаю себе дефектним, якщо мій зір не здатний пережити ультрафіолетові промені, наприклад, нашими друзями собаками. Це просто мій вид. Таким чином, особливою особливістю жінки є нездатність бачити людину впритул до неї як окрема, відсторонена від неї.

Жінки не можуть і не хочуть знати кордони між людьми. Вона не має певних форм, і вона не розуміє їх в інших. Мінуси Чи не шахта? Де я кінець? Де ще один початок? - Я точно не знаю. . й

Це особливо вірно, якщо жінка любить тебе. Любов для жінки - це повне злиття, руйнування всіх меж.

• Людина в перших викликах її відданість («Все в мене!», трохи пізніше – дратівливість і невпевненість (Все це її!»).

Але жінка не знає, де вона закінчується і де починається інша.

• Це, звичайно, вона почула про це і навіть іноді вірить її; але те, що це не реально для неї. Вона бачить світ по-різному.

За її словами, світ є примусовим супом, в якому деякі згустки джмелі. Якось прикрашають згустки називають себе окремими людьми, але насправді це все один бульйон, де вона є продовженням когось, і будь-який, особливо близько до неї, є розширенням її.

Коли людина переплітає в житті іншого, він розуміє, що він взаємопов'язаний в житті іншого і порушує його суверенітет. Коли жінка робить те ж саме, вона просто бере участь у житті когось, хто її розширення.

Якщо вам не потрібно брати участь, це ніхто не ваш бізнес! вона не отримує нікуди, вона просто живе у світі, де все ціле і не розділяється на фрагменти: життя «ми» і життя «ален».

• Як стати одним життям?

Якщо вона збита протягом тривалого часу, вона стане сумним і починає боятися рухатися по деяких маршрутах. І подумав, що вона почала поважати свого суверенітету: й

Ні, я просто боїться. Жінки не знають, що повага і інші чоловічі способи скручування одного і красивого світу.

• Після цього абзацу я був тяжким укусом. Гуси, які?

Рабиня і дивнийЖінки, як різновиди, набагато ближче до квітів, ніж для людини. Otto Венер

Світ людини твердий і мертвий, наповнений кубиками-концепціями, замовленими за принципами, що обмежуються законами. Кожна людина передбачувана і обмежена.
Світ жінки - живий і райдужний, світ дотику і смаку, відчуттів і настрою, де все може стати все і приймати на будь-який зовнішній вигляд. Жінка вільно заспокоює між тими, які чоловіки поважно називають поняттями, дотик чарівної палички, перетворюючи її caprice в добре, і відчай в Правда.

Хто жінка? - Це магія.

Хто людина? - Це раб.

• І дуже часто це її.

На чоловічій неспроможностіЧоловік, який зайнятий з проблемами хоче знати. Жінка, яка має проблеми, тільки хоче бути відомим.

Чоловіки абсолютно невірні, щоб вижити жінок лежачи: по суті, тільки чоловіки ліри. Людина може брехати: розкажіть брехню, пам'ятайте, що все було неправильно. Вона вірить її.

А нормальна жінка ніколи не лягає - вона просто не пам'ятаю, що вона сказала кілька хвилин тому. Я маю на увазі, вона може використовувати один з цих двох хвилин тому, але вона може використовувати його для абсолютно різних ставлення і почуттів. Вже зараз, і кожен новий момент її життя є її новим життям.

• Неважливо, що вона сказала півгодини тому, вона була півгодини тому в її минулому житті.

Чоловіки звинувачують жінок невідповідності. Дивний. Так само, як відмивається погода для зміни. Він був чоловіком, який прийшов з ідеї, що людина повинна бути осифікованою і бути самотньою. Жінка не обмежує себе так багато, вона завжди відрізняється навіть в той же час, особливо після цілої хвилини.

• Чоловіки називають її відключенням свідомості, але це їх особисті проблеми.

Чоловіки, наприклад, вірять, що в душу повинна бути поліція.

• Іноді вони називають його славою. Іноді це просто "І."

Цей контролер повинен дивитися власні думки і почуття, щоб відповідати яким справа, завжди здійснювати угоди, відповісти на його дії і слова, дотримуватися логіки і зробити інші не менш нудні невідповідності.

• Ось ми йдемо. Нехай ваш комп'ютер живе так, щоб зламати екран!

Жінка не є фольгою і живе вільно, без внутрішньої відповідальності і без логіки. Що стосується логіки, тобто інтелектуальної етики, вона завжди може використовувати її, коли вона вигідна для неї; але вона завжди відкине її, коли вона більше не потрібна. Він буде називатися. й

• Я збираюсь -- er, er,

Це називається «розгортання інтуїтивно зрозумілих» і «вилучення ситуації в цілісності. й

• Це, щоб кинути будь-яку дрібницю з усього і не виправдати її.

Нормальна жінка просто відреагує вимогу дотримуватися всіх її судових рішень логіки.

• На мінімумі це несприятливий підхід, і в цілому, повний механізм.

А замість логіки жінка має великий смак, і вона знає, як переконливо розповісти, чому вона любить хорошу. Крім того, вона наділена багатою фантазією і знає, як пов'язати все з чим завгодно.

• Щось до неї.

Людина завжди відчуває незручності, коли він не говорить логічно або розумно. Жінка відчуває незручність, коли людина очікує жорсткої логіки і суворе обґрунтування від неї.

• Що він, маленька дитина, або що?

Так, вона не має інтелектуальних наук.

• вона може, я цуценя, навчаюся це зробити, і вона навіть зносить її, але для неї це не більше непристойно необхідного, ніж бильдог.

Вона не замовляє цю совість, і вона не потребує її на тисячі років. Чому? Для чоловіків і жінок вони різні. Коли людина зраджує, він буде називатися скрабом. Він наречений. Коли жінка зраджує, вона називається мудро. Що робити з жіночою поведінкою?

Автор: Козлов Н.І.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8