374
Мушина, гіншин або человек?
Любов, сім'я, особисті стосунки займають одне з найважливіших місць у нашому житті. І часто ви почуєте щось схоже: «Такі жінки неможливо зрозуміти!», «Це чоловіча розмова...» і так далі. Ми проводимо більшість наших життів з людьми, які не розуміють? Багато психологів вивчають це питання, і деякі навіть діляться психологією чоловіків і жінок. Природно, є деякі відмінності у чоловічій та жіночій психології. У будь-якому випадку, якщо ми хочемо побудувати гармонійні відносини, варто звернути увагу на ці особливості більш ретельно. Пропонуємо Вам ознайомитися з цим питанням психолога Н.І. Козлова.
484068р.
Сніданок в Tiffany's, Blake Edwards, 1961
Я не вважаю себе дефектним, якщо мій зір не здатний пережити ультрафіолетові промені, наприклад, нашими друзями собаками. Це просто мій вид. Таким чином, особливою особливістю жінки є нездатність бачити людину впритул до неї як окрема, відсторонена від неї.
Жінки не можуть і не хочуть знати кордони між людьми. Вона не має певних форм, і вона не розуміє їх в інших. Мінуси Чи не шахта? Де я кінець? Де ще один початок? - Я точно не знаю. . й
Це особливо вірно, якщо жінка любить тебе. Любов для жінки - це повне злиття, руйнування всіх меж.
Коли людина переплітає в житті іншого, він розуміє, що він взаємопов'язаний в житті іншого і порушує його суверенітет. Коли жінка робить те ж саме, вона просто бере участь у житті когось, хто її розширення.
Якщо вам не потрібно брати участь, це ніхто не ваш бізнес! вона не отримує нікуди, вона просто живе у світі, де все ціле і не розділяється на фрагменти: життя «ми» і життя «ален».
Ні, я просто боїться. Жінки не знають, що повага і інші чоловічі способи скручування одного і красивого світу.
Світ людини твердий і мертвий, наповнений кубиками-концепціями, замовленими за принципами, що обмежуються законами. Кожна людина передбачувана і обмежена.
Світ жінки - живий і райдужний, світ дотику і смаку, відчуттів і настрою, де все може стати все і приймати на будь-який зовнішній вигляд. Жінка вільно заспокоює між тими, які чоловіки поважно називають поняттями, дотик чарівної палички, перетворюючи її caprice в добре, і відчай в Правда.
Хто жінка? - Це магія.
Хто людина? - Це раб.
Чоловіки абсолютно невірні, щоб вижити жінок лежачи: по суті, тільки чоловіки ліри. Людина може брехати: розкажіть брехню, пам'ятайте, що все було неправильно. Вона вірить її.
А нормальна жінка ніколи не лягає - вона просто не пам'ятаю, що вона сказала кілька хвилин тому. Я маю на увазі, вона може використовувати один з цих двох хвилин тому, але вона може використовувати його для абсолютно різних ставлення і почуттів. Вже зараз, і кожен новий момент її життя є її новим життям.
Автор: Козлов Н.І.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
484068р.
Сніданок в Tiffany's, Blake Edwards, 1961
Я не вважаю себе дефектним, якщо мій зір не здатний пережити ультрафіолетові промені, наприклад, нашими друзями собаками. Це просто мій вид. Таким чином, особливою особливістю жінки є нездатність бачити людину впритул до неї як окрема, відсторонена від неї.
Жінки не можуть і не хочуть знати кордони між людьми. Вона не має певних форм, і вона не розуміє їх в інших. Мінуси Чи не шахта? Де я кінець? Де ще один початок? - Я точно не знаю. . й
Це особливо вірно, якщо жінка любить тебе. Любов для жінки - це повне злиття, руйнування всіх меж.
- Людина в перших викликах її відданість («Все в мене!», трохи пізніше – дратівливість і невпевненість (Все це її!»).
- Це, звичайно, вона почула про це і навіть іноді вірить її; але те, що це не реально для неї. Вона бачить світ по-різному.
Коли людина переплітає в житті іншого, він розуміє, що він взаємопов'язаний в житті іншого і порушує його суверенітет. Коли жінка робить те ж саме, вона просто бере участь у житті когось, хто її розширення.
Якщо вам не потрібно брати участь, це ніхто не ваш бізнес! вона не отримує нікуди, вона просто живе у світі, де все ціле і не розділяється на фрагменти: життя «ми» і життя «ален».
- Як стати одним життям?
Ні, я просто боїться. Жінки не знають, що повага і інші чоловічі способи скручування одного і красивого світу.
- Після цього абзацу я був тяжким укусом. Гуси, які?
Світ людини твердий і мертвий, наповнений кубиками-концепціями, замовленими за принципами, що обмежуються законами. Кожна людина передбачувана і обмежена.
Світ жінки - живий і райдужний, світ дотику і смаку, відчуттів і настрою, де все може стати все і приймати на будь-який зовнішній вигляд. Жінка вільно заспокоює між тими, які чоловіки поважно називають поняттями, дотик чарівної палички, перетворюючи її caprice в добре, і відчай в Правда.
Хто жінка? - Це магія.
Хто людина? - Це раб.
- І дуже часто це її.
Чоловіки абсолютно невірні, щоб вижити жінок лежачи: по суті, тільки чоловіки ліри. Людина може брехати: розкажіть брехню, пам'ятайте, що все було неправильно. Вона вірить її.
А нормальна жінка ніколи не лягає - вона просто не пам'ятаю, що вона сказала кілька хвилин тому. Я маю на увазі, вона може використовувати один з цих двох хвилин тому, але вона може використовувати його для абсолютно різних ставлення і почуттів. Вже зараз, і кожен новий момент її життя є її новим життям.
- Неважливо, що вона сказала півгодини тому, вона була півгодини тому в її минулому житті.
- Чоловіки називають її відключенням свідомості, але це їх особисті проблеми.
- Іноді вони називають його славою. Іноді це просто "І."
- Ось ми йдемо. Нехай ваш комп'ютер живе так, щоб зламати екран!
- Я збираюсь -- er, er,
- Це, щоб кинути будь-яку дрібницю з усього і не виправдати її.
- На мінімумі це несприятливий підхід, і в цілому, повний механізм.
- Щось до неї.
- Що він, маленька дитина, або що?
- вона може, я цуценя, навчаюся це зробити, і вона навіть зносить її, але для неї це не більше непристойно необхідного, ніж бильдог.
Автор: Козлов Н.І.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8