Як заспокоює сон в космосі

Попри те, що Gizmodo, колишній astronaut Clayton Anderson сказав: Я добре скинув! По суті, не існує особливих тренінгів, які астронавти проходять пов’язані з сну та сну. Найкраща порада сну, яку я отримав від мого співробітника з командуванням STS-117, Rick Sturcow. Він сказав мені, щоб захопити хорошу книгу і не зробити ніяких шумів.

Для тих, хто шукає деталі в космічній сні, було багато снів. Немає, в просторі, мрії просто люблять на Землі. Я був частиною спеціального експерименту з назвою SLEEP Long, в якому я мав носити спеціальний годинник на 152 днів, як під час місії, так і на твердому ґрунті. Експеримент (і годинник) вимірювався світло/темність і рух; це давало вчених важливу інформацію про те, коли я ламав і в яких умовах. Пост-флітні дані показали, що я прокинувся в середньому 7 годин і 20 хвилин при цьому 152-денна місія - набагато більше, ніж я думав на Землі. За годинником можна сказати, коли я був змія і коли я був у глибокому соні.

Моя станція сну на ІСС, TeSS ( Тимчасова станція сну), не більше. Але це був прекурсором на станцію сну тепер на ІСС в американському сегменті (Node 2). TeSS був тихим, темним і холодним. Ми мали російські спальні сумки, які просто повинні бути пов'язані в чотири кути -- що-небудь -- щоб уникнути плавання під час сну.

Сумки були досить легкими і теплими - Я тільки порятунку в парі піддонів. Багато астронавти були холодними, щоб спати на ІСС, так що вони скидаються в піжами, довгими шкарпетками, а іноді навіть капелюхами.

Моя нічна рутина не має комп'ютера на сонці. Очевидно, що я був одним із перших пропагандистів, щоб тримати електронні пристрої з ліжка. Я працюю в лабораторії, після чого з'явився світильник і пішов на ліжко (до того, що, щіткою зубів, закускою і т.д.). Я зняв всі мої речі, крім мого нижню білизну, після чого сходився в сплячу сумку, підв'язав вуха, і читати Sahara Clive Kassler до тих пір, поки мої втомлені повіки закриті.

Ось щось смішне. Коли ваші очі близькі в просторі, ваше тіло розслабляє і руки випускають книгу. Але без ваги ваша головка не падає, і ви не мухнете, коли ви усвідомлюєте, що ви Якщо ви пробудете, ваша книга буде плавати, де ви залишили його.

Я ніколи не кинувся на МІС протягом дня. Якщо я відчув, як я був збочений ніс під час роботи на комп'ютері, наприклад, я збираюся на напої і закуску в надії отримання енергії. Я не хочу спати протягом дня боятися не загиблого гасіння вночі. Я думав це право. Видання.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: hi-news.ru