Могул? Або я не можу.

Весь день довгий час був жарт в моїй голові, я сказав його до моєї сім'ї і друзів, але це не допомогла – запис зберігся пінінг: «Могуля?» Монголія? Даниломне? - О, я пам'ятав, "Манолія" Я думав, "Чому ці питання я шукаю відповідь?" А потім Расколніков приступив до свого «Скаратура тремтіння або у мене є право? й

Коли людина говорить, “Я не можу” (просування “не”, зупинити роботу 12-16 годин, змінити розум, запитати щось, не бути “право”, сидіти на газоні, подорожі тощо) це зазвичай:

Я не хочу.
-Африд.
Я не знаю, як це зробити.

Я маю другу користь, яку я можу знати, або це може бути несвідомо.

Наприклад: Я не можу запитати = Я не хочу запитати, тому що в відповідь іншої людини може запитати або відмовляти мене щось, а потім я повинен (не менше вдячності) або відчувати небезпечний, розчарування, сумність.
І якщо мій “не хочеш”, то запитайте себе: “Що це для мене, щоб залишити все, як це? й

У ситуації «не можу = боятися», я зіткнувся з страшною ситуацією для мене.

Ось деякі запити, які прийшли на консультацію:

Я не можу бути сердитися = Я боїться показати мій гнів, адже як дитина, мій бабуся сказав, що "не поганий бути сердитися", мій мама сказав: "Ви не можете сердитися з матір'ю", мій батько покараний для шаутінгу і кинути іграшки. І тепер є велика дитина в мене, хто боїться відторгнення і покарання за небезпеку.

Я не можу їздити, я боїться їздити, тому що я мав нещасний випадок, все було добре, але страх залишився.
І як правило, коли зіткнулися з страхом, ми закриваємо наші очі, але нам необхідно зрозуміти, що саме я боїться: помирати, травмувати, не закривати вартість ремонту, викликати фізичну шкоду іншому, відлякати маму і т.д.

Я не можу сказати "Я не знаю" = Я хочу сказати, тому що я боїться, я буду соромитися. У школі мій викладач використовувався для того, щоб зробити задоволення людей, які були неправильними або не знали правої відповіді, і тепер я можу уникнути ситуацій, де я міг би бути порушеним.

Я не можу витрачати гроші на себе = Я боїться витрачати на себе, тому що я живу в оренду квартиру і економію на себе створює ілюзію більшої фінансової безпеки, але якщо ви не витрачаєте на себе, то немає енергії, щоб заробити більше.

У ситуації «не знаю, як це зробити» Я розумію, що я не маю знань, навичок, досвіду, ресурсів і доведеться набути їм (основні інші, навчальні книжки, поїзди, йти на курси, консультуватися), в цілому, відірвати буксир і змінити.

Наприклад, я не можу відмовитися від того, як дитина просить купити іграшка = Я не знаю, як відмовитися, щоб не відхиляти, не соромитися, не відчувати винний перед дитиною для рефлексування.
І ось, можливо, що я не купив іграшки як дитину, і тепер я не відмовляю свою внутрішню дитину, я купую іграшки себе (я не хочу), можливо, в дитинстві я був строго (грітий) відмовився, і я не хочу заперечувати дитину, і в іншому випадку я не знаю, як і вибрати купити. І, ви можете: читати статті з психології дитини, дивитися тематичне відео, піти на консультацію, знайомство з інтерв'ю, як вони справляються з такими ситуаціями і починають отримувати новий досвід.

Хочу зосередитися на темі прав людини. Чи можу я? Чи є у мене право (до, відчуття, бажання)? І хто дає правам?
Хто прочитав Конституцію РФ? Я пам'ятаю про право на роботу, відпочинок, житло та жінки, які мають рівні права. У базовому законі чітко описано більше. Що ви пам'ятаєте? Той факт, що є право не означає, що не потрібно боротися за неї.

З дитинства поглинаємо повідомлення від сім'ї, саду, школи:
Ми повинні жити прибутково, ми завжди повинні бути зайнятими, робота зробила чоловіка мавпи, нехай ми відпочиємо в наступному світі. І добре, якщо такі повідомлення збалансовані: «З рештою, кінь не стрибає, не можна змінити всі речі, а фольга знає, що неділя – свято». Що робити, якщо спить обличчя і обличчя? Тоді ви повинні дізнатися, щоб дати свої права і дізнатися, щоб захистити їх від внутрішніх повідомлень (вступів) і від можливого засудження суспільства.

У тренінгу я даю невеликий тест для «Могуля?». Прочитайте кожну заяву ретельно і оберіть одну з відповідей:
"Так, я не можу = Я не хочу (друга вигода)"
"Так, я не можу = Я боїться (що?)"
"Так, я не можу = Я не знаю, як (як, з ким, де з'ясувати)"
"Чому я можу я?"
"Ні, я можу."

Отже, уважно прочитайте, не rush, слухайте себе:

- Я не можу запашувати себе нікому.
- Я не можу запитати про допомогу.
- Я не можу експериментувати.
- Я не можу бути сумним.
- Я не можу відмовлятися, не поясню.
- Я не можу бути самостійно.
- Я не можу бути байдужим.
- Я не можу нічого без зусиль.
- Я не можу працювати занадто багато.
- Я не можу жити з задоволенням.
- Я не можу бути вразливим.
- Я не можу змінити мій розум.
- Я не можу бути неправильним.
- Я не можу. (записати його в)

Що буде, якщо ви можете зробити все це?

І повернувшись до свого «Могул»? «Чи можу я піти на відпочинок окремо?» Я хочу, я знаю, як я боїться (кілька точок) і ніхто не дасть мені.

Автор: Ольга Саволайнен

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8