Часті інтенсивні роботи шкідливі для здоров'я

Дослідження вчених з Данії висловили те, що активний біг є панацею для багатьох недуг. Петро Шноре і його команда серйозно оцінюють це питання. У журналі Американського коледжу кардіології описано несподівані результати. Імовірність ранньої смертності в активних бігунах і людям з малорухливим життям є однаковою. Життя тих, хто живе довше.

Поміряйте біг і хабарка ходьба добре для здоров'я

Доведено, що фізична активність вигідно до загального стану організму. Як статистичний аналіз цієї теми доводить, слабкі, однорідні навантаження сприймаються людиною більш легко. Вони набагато корисніше, ніж інтенсивне бігання. 20 хвилин ходьби знижує ранні темпи смертності на 16-30%. Такі дані були надані науковцями в медичних газетах Сьогодні.

Здоровий спосіб життя і хороша фізична форма допоможе підтримувати легкий jog здоров'я і динамічне навантаження тісно пов'язані. Д-р Шноре та його колеги провели масштабне дослідження цього питання. 5,048 здорових людей були протестовані. 3,950 – звичайні громадяни, що призводять до нормального, малорухливого способу життя, а 1,098 – бігуни.

Ведуться роботи на 12 років. Динаміка, тривалість і кількість трас. Статистика загибель: 128 простих людей і тільки 28 біг. Помітили, що бігуни переважно уникли нікотинової залежності, швидше за все, постраждали від діабету, мали нормальний індекс маси тіла. Тиск крові також значно нижче.

Статистика кількості загибель серед людей-седентів та інтенсивних бігунів виявилася рівноцінною, а ті, хто позбавлений лише 1-2 годин, щоб працювати в цьому показникі значно нижче.

Підводячи підсумки дослідження, доктор Schnor стверджує, що відносини між цими показниками припускають певну межу дозування, яка вигідна для здоров'я. Атлетична прогулянка або світло, спокійний біг, пара разів на тиждень, сприяє довговічності. Ультраінтенсивні аеробні навантаження непотрібні і можуть бути небезпечні для серцево-судинної системи людини.

У Сполучених Штатах, згідно з рекомендаціями щодо фізичної активності, норма на щотижневе виконання становить 1.25 годин інтенсивної аеробіки або 2,5 години помірного.

По-перше, просте засади здорового способу життя підтверджуються: для звичайної людини (не спортсмена), однорідності і модерації в фітнесі є корисними і довговічними, а зайві навантаження тільки шкідливі.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!