287
4 види годування Ігор Лядов
Багато хто напевно чули про теплі ліжка і дивовижний сад Ігоря Лядова.
Я вірю, що кожен фермер може підготувати для себе мікробіальні препарати, практично як різноманітні в складі, як продаються EM культури, але з власних місцевих, кліматичних і ґрунтових мікробів, які стануть екологічно більш компетентними і практичними.
Ми пропонуємо практичний, простий і дешевий спосіб відновлення родючості грунту і збільшення врожайності рослин. Враховуючи, що основною складовою EM є дріжджі і молочні кислоти бактерії, які вже достатньо в грунті і навколо нас, ми пропонуємо використовувати звичайний цукрово-східний запобіжник як стартер органічних настій.
Приготується настій. У контейнері 200 літрів (барель) покласти:
- лопатка з дерева або трави золи;
- половина відро гною або слиттера;
- відро з гнильной соломки або листкового пада;
- лопатка гумусу, компосту або просто садової землі;
- лопатка піску;
- літр сирого або йогурту;
- 3 л яловичини!
Підготовка полягає в наступному: для 3 літрів нехлорованої води, 5 ст. цукор і щіпка дріжджів приймають. Прогулянки 2-3 дні, потім додають в загальний резервуар. Перед застосуванням необхідно зберігати гнізда в холодильнику - він цінний, поки він кислий.
У загальному резервуарі все тіло, що наноситься на тиждень. Іноді треба перемішувати. При використанні настій розвести не менше двічі.
? Ю. І.Слатин
2,2 км У 200 л бочки кладемо бур'яну траву 2/3 бочки. (можна додати золи 2 лопатки). Я наповню водою, я покрию його плівкою. Займається два тижні. При використанні настій розвести 1 до 10.
3. У У 200 л бочки кладуть свіжу гною, 1/3 бочки. Поливна вода. Займається два тижні. При використанні настій розвести 1 до 10.
4. У Я помістив курку в 200 л бочки, 1/3 бочка. Поливна вода. Займається два тижні. При використанні настій розвести 1 до 20. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Виділений до недбалості: Управління часом для ірраціональних
Як виглядає жіноча підготовка від чоловіків?