Лікування раку з сирою їжею

Сира їжа 1987 була визнана в Нідерландах як офіційний метод лікування раку.

Відомий голландський лікар Cornelius Moerman воював рак протягом десятиліть ( помер у 1988 році у віці 95). Розроблено методи лікування раку на основі рефутації базових, класичних постолів медицини про рак.

Моерманська теорія була визнана у 1987 році голландським Міністерством охорони здоров'я після його приголомшливого загоєння пацієнтів, які відхилялися від офіційної медицини. Визначено сувору державну комісію з лікування 115 осіб з 150 онкологічних пацієнтів. Решта знімалася. Велику підтримку д-р Моєрману надали два лауреата Нобелівської премії Лінус Паулінг (Каліфорнія), лауреат Нобелівської премії Г. Домак. І назвав свою теорію і практику лікування раку з відповідним харчуванням «великий прорив у вирішенні проблеми раку. й

Харчування при раку

В раціоні Моерман не повністю сирий - він базується на свіжих овочевих, плодах, натуральних соках, також включають зерно: хліб, паста з грубої борошна, нешліфований рис і молочні продукти.

Є дані про успішне лікування раку з повним сирим раціоном:

Минулого тижня вони прийняли біопсію – не знайдено ракових клітин. Я щасливий, щоб сказати нічого. [...] Їжа була наступним чином: протягом дня я відверта суміш соків згідно з Бродами, нефільтрована, від 1,5 до 2 літрів на добу, ввечері я їю сирі овочі - гарбуз, цвітна капуста, зелена редька, щось один раз. З пиття настої трави і ягід шипшини. Ось як я за місяць. Нещодавно соки трохи втомилися, їсти тільки овочі - буряк, морква, капуста, гарбуз, іноді яблука. Всі сири-моно.

Рак кишечника на власній

Причина раку, крім того, відома причина всіх чотирьохсот сортів. Це нездоровий спосіб життя, нелюдство, ракові дієти. Це, все людство споживає продукти харчування, що є більш їстівним для ракових клітин, ніж для нормальних.

Виготовляючи моносахариди і білки тваринного походження, ми подаємо наші ракові клітини, які постійно утворюються в будь-якому організмі і за час, який знищується нашою імунною системою. І так ми вирощуємо власний рак. Всі успішні системи лікування раку обмежують солодкі та білки. Відторгнення моносахаридів і білків тварин, до яких ми так звикли, протягом багатьох десятиліть, відгодівля нашого раку, викликає нас відчувати голод, слабкість, головні болі.

Але після переходу на природну, рослинну дієту, наше здоров'я поліпшує, і наша вага починає збільшуватися, незважаючи на низький вміст калорій живої їжі і фізичної активності. Поліпшується кров, зникає біль, метастази починають вирішувати. Рак 100% особистий! Але ракова пухлина жива, тому її можна загибликати, загиблими, зануреними голодом, і тільки до носія - власник - хлібобулочний це новоутворення. Все, що ви повинні зробити, вижити! Ми не лікуємо, ми не зберігаємо пацієнта - рак невиліковний, це єдина безсмертна форма життя, відома наука. Ми просто навчаємо людей вбити свій рак.

Досвід лікування раку з сирою їжею

Я ніколи не писав про сиру дієту і рак. Однак, це захворювання є головним мотиватором для мене, щоб безперечно прагнути до сирого способу життя.

Першим прикладом переваг вегетаріанства і сирої їжі в моєму житті був мій крок Цей рак може бути діагностований безперечно - головний показник - це аналіз крові для певного показника PSA. Чим вище це, тим більше лікар вирішить вирізати передміхурової залози або пройти ще одну страшну процедуру, як випромінювання. Мій крок Паранти придбали соковижку і почали робити соки, купуючи органічні моркви з мішками. Індикатор PSA пішов і тривав близько року. Америка і лінь приймала, степшкіра вирішили, що смажене м'ясо більш важливе, ніж здоров'я, через рік, коли PSA різко різко різко, і він підірвав операцію, а потім пропущений випромінювання, поїжджаючи, що тепер він може їсти все, що він хоче, і буде як нові. Він не поганий чоловік, і він думає, що веганізм і сік приступають до речей минулого, але він все ж напоїться соєвим молоком.

Послухали інтерв'ю з Brenda Cobb, який вилікував рак, їсти 100% сирої їжі. Вона пише книги і працює в Атланті. Я зустрів жінку в Річмонді, який також вилікував рак прямої кишки сирою їжею. Є багато таких людей у блогосфері, і є книги на Amazon. Американська академія наук погоджується, що дієта високо в сирих овочами і фруктах запобігає раку.

Вважається, що сира дієта робить навколишнє середовище лужного тіла і їжі, як цукор, борошно і м'ясо окислюють організм. Рак не може розвиватися в лужному середовищі. У 1931 році німецький фізіолог Otto Warburg отримав Нобелівську премію за відкриття респіраторних ферментів у клітинах, особливо ракових клітинах. Вважається, що основною причиною раку є заміна нормального дихання клітин з киснем для бродіння цукру. Він переконаний, що зниження рН, зниження концентрації кисню, а отже, більше ракових клітин.

Я впевнений, що за винятком екстремальних зовнішніх чинників, таких як Чорнобиль і азбест, людина на сировинній дієті не може отримати рак. Людина, яка вже має рак, може вилікуватися. Я бачу впевненість у багатьох сирих харчових продуктів – вони всі відчувають, що вони вже вбили, що всі страхи Америки. Але провокувати цю точку для нових людей не так просто. Кожен розуміє, що на такому «діє» можна схуднути, знизити рівень холестерину і поліпшити шкіру. Багато хто навіть готовий вірити, що сира їжа допоможе діабетикам. Але рак ще не може допомогти. Реакція як, "Стракт?" Чому? Після того, як імунна система не тільки для грипу, але і для злоякісних клітин. А сира їжа просто дає можливість працювати належним чином.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/1077