Тексти пісень, а це означає: Незважаючи на те, що ви все ще мій, життя

Від долі і від суми не можна втекти, як кажуть, але можна змінити свою долю, праворуч? Що означає слово "живо"? Це своєрідний тимчасовий простір, в якому ми тут і зараз, який може бути флотом. Не може.

Життя не має ваги, ні ціни, ні місця народження, і душа здається її реальним компонентом, і поява душі, безумовно, відбувається набагато раніше, ніж поява фізичного тіла. Всі ці прикмети, аксіоми, теореми, пов'язані з різними версіями створення раба Божого, так слизька і розмита, що ніхто ніколи не зможе стверджувати, як є певним. Ми просто не можемо знати, це правила, ви не можете боротися з ними. Отже, якщо все так неоднозначно, як можна сказати, що це правильно? Ноп. Непристойно ні. Не знаю, що правильне рішення. Що вірна теорія. Як жити прямо!

Людина зможе вирішити себе, що «право», виключно індивідуально!

Кожна душа, кожна інкарнація людини, кожна форма повністю індивідуальна. Виявляється, що всі люди різні, незважаючи на їх схожість, поняття «право» має власний. І це не погано. Це чудово, тому що кожен має право вибрати. Неважливо, що країна, континент, або Всесвіт, душа життя. Головне, що життя унікальний, це єдиний. І ще не буде. Отже, будь-яке рішення, прийнятої особою, є власним! Якщо це прямо чи ні, люди будуть розумітися. Я хочу, щоб він мав шанс.

Іноді ми живемо без мислення про що-небудь заздалегідь. Ми намагаємося зосередитися на тому, що ми зараз. Але раптом є деякі обставини, які стоять на шляху реалізації плану ще сьогодні, і ви повинні адаптуватися до цих обставин і спробувати жити. Хтось не збирався. Він приходить до реалізації, що молодь пройшла, вогонь в очах вийшов, і дитина криється на руках, які, ймовірно, не вдасться таким же чином, як ми робимо. І ми крок вперед впевнено, програмування себе: наша особлива дитина досягне все, що ми не змогли досягти. Це один з багатьох прикладів, коли людина, зробив неправильне рішення в житті, намагається компенсувати його за рахунок долі абсолютно іншої людини. Так, це свого малюка, його кров, його м'якоть, можливо, очі або руки, але душа його відрізняється!

Відомість життя – це усвідомлення того, що вони розширюються, тому глибоко, і так вже тисячі років, тільки кілька домовилися піти в цю глибину і з'ясувати, що відбувається. Решта нас малюємо лише невеликі шматки від чого вже навчилися, і все це досить, кожен добре, кожен комфортний. Людина природа просто не любить шукати занадто складні способи, тому що завжди легше йти простіше. Отже, велике питання, чому людина не перешкоджає іншим особам від прийняття власних рішень? Чи був син, дочка, брат, дружина? Чому тисячі мам сподіваються виконати свої мрії з дітьми? Чи є крім розпаду? Чи є бажання краще робити? Чи намагається виправити ваші помилки руками іншої людини? Уважно, відповідь буде невідомим до моменту її подання.

Будівля долі своїми руками полягає в тому, що будинок без допомоги будівельної команди і фахівців. Не існує реальних фахівців у цій галузі. У вас є тільки новачки, які, як і ви, будували або починають будувати свої «будинки», тільки деякі зробили це трохи раніше. Колір стін вашої долі, хліб вікон, кількість замків на двері можна придумати самостійно. До тих пір, поки ніхто не отримується. Головне не йти разом з ним. Є теорія, що душа вибирає батьків і сімей, перш ніж народитися в фізичному тілі. Якщо ця теорія правильно, ми заздалегідь знаємо, як ми живемо наше життя. Залишилося побачити, який шлях вибрати. Яким кольором будуть стіни душі людини? Ми обираємо цей колір самостійно, або будемо дотримуватися порад радників, які думають, що вони більш досвідчені, оскільки вони вже будували власний будинок?

Життя, душа, доля – це всі відносні концепції. І ми не можемо знати відмінні відповіді в світі, пов’язані з риторичними питаннями та відносними викликами. Але оскільки кожен такий індивід, є рішеннями, які ми робимо правильні? Але не всім! Для нас Наші партнери Нехай один неприпустимий jerk вирішив стрибати з скелі, розчарований в світі. Нехай ще один відрізок вушка від муки, що біжить Нехай це. Хто піклується? Немає цих питань. Це їх доля. Це їхні будинки. Для них необхідно. Що означає все правильно.

Що таке життя? Що таке влада, яка влада, гроші, успіх, перемога? Це те, що чоловік зробив для себе. Хтось створив для деяких цілей. Що ми робимо? Ніщо. Тільки що надходить від, що опікує, що болить, що болить, що тягне, висихає, що походить від нашої душі. І гроші, автомобілі, будинки, міста, це всі настоянки, зроблені своїми руками. Для деяких сенсів життя є успіхом. Але ніхто не може сказати, чому ці слова були винайдені. Чому люди витрачають дорогоцінні моменти, роки життя в фізичному тілі, на таких фантастичних словах як успіх, багатство, гроші, гідне життя? Адже життя, її втілення в реальність – це успіх, щастя. Якщо ми отримали тут, то нам довелося дістатися сюди? Так ви заслуговуєте, що це шанс? Чому ми маємо більше, ніж що ми вже маємо в собі?

Ви не можете дістатися до хмари. Ми не знаємо, що відбувається поруч. Не можна з'ясувати. Але до тих пір, як ви шахти, життя, я буду жити, як я хочу. Тексти пісень, а це означає: І все інше не важливо, тому що нічого не має значення, якщо мова йде про глибини нашої душі.

Автор:Дар'я Панкова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.cablook.com/mirror/poka-ty-vse-eshhe-moya-zhizn/