Ви вже отримали товарний запас від Google?

Я вже отримав його. Я був здивований, щоб знайти його на мій телефон сьогодні. І я повинен визнати: дуже розумно і зручно придумав. Ні, я знав, що бізнес-модель Google є шпигунством, але я не думаю, що це було цинічним.

Параноїди відлягали нас, що незабаром RFID чіпси будуть зшиті під шкірою для інвентаризації та контрольних цілей. Що думці завжди здавалося сумнівом мені. Чому? Важко болить – люди почнуть скаржитися, непристойно, чіпси будуть ковані. . й

Фахівці Google вирішили піти ще один шлях і абсолютно блискучо придумати ідею покладання чіпа не в самому рабі, але в його найдорожчій іграшки він купив за свої гроші, практично ніколи не частково і, звичайно, не має намір відкинути. Крім того, що RFID чіп можна порівняти з його можливостями управління з смартфонами: одна камера з одного боку, інший на інший, мікрофон, GPS, в деяких смартфонах вже вбудовані сканери відбитків пальців. Так само в разі, аналог RFID міток - NFC - розпилюється.

Налаштування → облікові записи → Google → Реклама

Як можна зрозуміти з роз’яснення, профіль був відкритий для кожного рами та інтересами користувача були «звернуті до справи». Проценти досера називають тільки для того, щоб не травмувати вразливі психіки щасливого власника гаджета — він не давав половину заробітної плати, щоб зібрати досера на ньому: від голосових зразків до маршрутів подорожі.

На перший погляд, може здатися, що дискретний розподіл запасів є не дуже гідним. Але це не так. Ми не можемо самі втратити. Суддя за себе:

• Google отримує можливість монетизувати кожну арму врахувати;
  • Дуже задоволені послуги безпеки;
  • Але найбільш задоволений самими користувачами «коопераційними», які отримали можливість безкоштовно, оскільки вони (ми) здаються на програмне забезпечення.
Google наполягає, що безкоштовне використання додатків дозволяє не відкрити джерело, а також рекламувати.

І хоча присвоєння номеру інвентарю до користувача здається трохи приниження, в поверненні користувач отримує набагато більше: можливість кинути птахів на Angry Birds безкоштовно, зніміть фотографії їжі в Instagram і отримуйте задоволення в 1001 способів. Чи варто це? Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: liberatum.ru/blog/identifikatsiya-baranov