Краще нічого.

Я використовував, щоб мати мами, але потім вона розтоплюється в повітря. Мій тато прийшов і сказав, що я хотів би мати нову маму. І він вказував на невідому жінку в фартухі.

Я дивився. "Я не хочу нового мами", - сказав я. Хто завжди був? Дад подрібнив свої плечі і зліва на бізнес. Я спробував зрозуміти, що це подобається, коли мама, яка завжди є більше і не буде. Я не відчував гранату. Його руки ховали маму і досягали її. Я хотів, щоб захопити її пальцем як звичайний. Але мій мама пішов і руки здавалося втратити свою чутливість. Я хотів би сказати, що вони були повністю втрачені, якщо нові не відразу виростали на своєму місці. Вони відчували гірше старих, але це те, що це таке. «Чи не нічого, - сказав він, дивлячись на свою нову маму. Нова мати стояла на плиті з її спиною до нас і перемішала щось з ложкою в каструлі.

й Олена Шумілова

Я виріс, і навіть мав дружину. Не для довгого, хоча. Одного разу вона сказала, що тепер, можливо, вона буде мати новий чоловік, і я вже можу піти. Я був плутати, але не згасити. "Що про сина?" Я запитав. "Чи не збираюся мати новий тато зараз, - його дружина залишилася і розтоплюється в повітря. Я спробував розібратися, як я відчував. Я не маю сина більше? Я не можу поставити його на мій ляпас, як я завжди зробив. Я не відчував гранату, тільки щось в грудях спочатку витнула, а потім заморожують і зникли. І сколиться коліна. Так вони пішли. А потім кішка стрибала до колін і я приймала, що це було краще ніж нічого.

Тоді я мав різні жінки. Вони стикалися один з одним без хорошої причини. Хто був незадоволений мною, інші з мене. Я не бачу, коли в повітрі була інша жінка. Але до того, як я мав час, щоб з'явився новий, який краще нічого. Звісно, у мене є різні неприємні відчуття: мій голова, мій грудей, руки і ноги – якби вони перестали відчувати, а потім повернулися набагато гірше. Але я не відчуваю гранату, і я використовував, щоб ігнорувати відчуття.

Одного разу я сидів на стільці, що дивився на нічне вікно. Я мав дивне почуття: якби я не впевнений, що я був мені. Я маю на увазі, як тільки я мав мене, я обов'язково пам'ятаю це. Я пам'ятаю про те, як я хотів, щоб захопити мою матір'ю, яка там не була. Я пам'ятаю, що я хотів це, і що я хотів його. І що я звернув руки до неї, а не інших. Я був впевнений, що я був там один раз. Але що залишилося мені?
«Чи не нічого, - чую голос батька з вище. А потім заспокоївся. Видання

Автор: Поліна Гандовська

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: drdovskaya.ru/public/tale/story1495.htm