Чому люди, які мають мез в домашніх умовах, краще

Ми живемо в дуже передбачуваному і передбачуваному світі. Практично все в ньому акуратно упакована і систематизована. Суспільство постійно прагне до всіх витрат у всьому і скрізь, щоб підтримувати замовлення. Але це нічого більше, ніж ілюзія.

Ми навчаємо надфірних ідей про симетрію. Життя дійсно непередбачувана і хаотична, хоча нам здається, що якщо все організовано, це буде набагато краще. Чому люди, які мають мез в домашніх умовах, краще

Але це насправді навпаки. Наприклад, ви думаєте, що вам потрібно купити кілька більше штанів, щоб вони були досить протягом всього часу. Ви купуєте його. А потім виходить, що всі речі більше не підходять в шафі. І сказав він до мене. Коли ви створюєте замовлення в одному місці, ви створюєте його в іншому місці.

Ви вирішили кинути всі додаткові речі в сміття. Вдома, здається, є «замовлення», але світ в цілому став брудним.

«Це закон фізики». Жорстка правда життя полягає в тому, що сам Всесвіт є хаосом. Як ставити речі в порядку вдома або в житті, якщо це навпаки до природи Всесвіту?

Не дивлячись на те, скільки ми намагаємося зберегти наше життя в порядку, і будинок акуратний, нічого не виходить. Мес завжди там і там.

Що ми робимо? Скажіть так, щоб хаотична природа цього світу. Прийняття. Люди, будинки яких завжди брудні, стигматизовані. До інших, вони здалися апатичною і призводять до життя «похилого». Але це просто не вірно!

Неорганізовані люди краще, ніж всі інші. Хоча б тому, що вони не дозволяють помилково ілюзії, щоб диктувати їх щоденно.

Джим Моррісон колись сказав: «Я зацікавлений у заколотні, у мене, в хаосі». Я думаю, що це спосіб свободи. й

Це не означає, що кожен аспект вашого життя повинен кинутися в хаос. Організація іноді важлива і навіть корисна. Але ви не маєте права судити людей, які живуть в розладі. Поведи мене, замовлення перевищено.

Люди, які володіють постійними мезами в домашніх умовах, не ледачі. Вони творчі і сміливі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ерік Абрагамсон і Девід Фрідман, автори A Perfect Mess: Приховані переваги розладу, писати: Розпорядок не обов'язково знак хапазардності. На столі, де все розсіюється, можна працювати ефективніше, ніж в чистому вигляді. Коли людина має мес на столі, не означає, що він не працює добре. Це означає, що він працює так добре, що він не встигає чистити. й

Іншими словами, метелик може фактично бути ознакою ефективності, небезтурботності.

Катлен Войс, к.т.н., з Університету Міннесота, провів дослідження і довели, що люди, які прагнуть кинути речі навколо і накопичувати сміття, насправді більш креативні, ніж всі інші.

В рамках даної наукової роботи, Вочки провели один цікавий експеримент. Вона розділила 48 волонтерів на дві групи і попросила їх знайти оригінальні способи використання куля пінг-понг. Одна половина учасників розміщувалася в чистому, в'язкому приміщенні, інших в брудному приміщенні. В кінці обох груп з'явилися рівні ідеї, але другий, за результатами незалежної оцінки інших студентів, були більш інноваційними і креативними.

Виконується: Ми хочемо бути більш креативними, щоб мати більше розуміння. Моя порада, якщо у вас є стопор, переїзд до брудної кімнати. Це дозволить вам вийти за межами вашого звичного сприйняття і зробити свіжі ідеї швидше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. й

Чому люди, які мають мез в домашніх умовах, краще доб.2

Розпорядженням, звичайно, було пов'язане з творчим генієм. Неорганізація і чистота засуджуються в суспільстві, але в таких умовах більшість великих розумів прожили все своє життя: Альберт Ейнштейн, Алан Турінг, Рональд Даль. Вечірній JK Не можна чистити квартиру!

Всі вони досягали великої праці, незважаючи на те, що їхнє життя було повним хаосом.

В цілому, якщо батьки покарали вас, щоб не захочеться чистити номер, ви зробили помилку.

Суспільство ігнорує приховані переваги хаосу.

Для того, щоб забити правила і жити в творчому розладі, потрібно сміливо. Albert Einstein колись сказав: «Якщо розлад на столі означає порушення в голові, то що означає порожній стіл? й

Творчі люди бачать всю картину свого життя, а не житло на деталях. Вони йдуть з потоком, не проти потоку. Вони можуть легко адаптуватися до зміни. Вони знають, що час занадто обмежений, щоб витрачати на нудні речі, такі як очищення.

Простота і краса життя є більш важливим, ніж видима «сухня» і дисципліна. Пристрасть краще, ніж бодром.

Життя - це чудовий подарунок! Насолоджуйтеся! Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Фото: ліфтинг.com.ua/Pochemu-lyudi-u-kotorih-doma-vechniy-bardak-luchshie-iz-nas