Це чудовий нагадування для батьків (але це також корисно!)

Вибираючи няню, всі батьки керуються досвідом роботи, освітою та особистими особливостями жінки, яка вимагає догляду за дитиною. І професія няні не найпростіша, вона має досить строгі вимоги.

Одного разу мама написав мемо для свого няняня. Ось що вона зробила:

Огляд фільму: Мері Поппінс, Goodbye

Ось що вона зробила:

1,1 км Ви ніколи не купуєте солодощі без ваших батьків! Особливо морозива коротко перед сном - дитина просто не спить протягом дня.

2,2 км Не покарати. Тільки батьки мають право на це.

3. У Не використовуйте blackmail "... інакше я ніколи не прийде до вас знову", "Ви не будете це зробити, ви не отримаєте це", і т.д.

4. Іграшки. Дитина має право не поділитися своїми начинками, як і дорослим.

5. Умань Всі питання про роздратування, серйозні розлади - до моєї матері. Мати завжди безкоштовно для своїх дітей, якщо вона вдома. Не потрібно злагоджувати всіх від мене, просто потрібна допомога.

6. Жнівень Не підштовхувати дитину в будь-яких діях, це стрес для нього, і завжди бажано заздалегідь попередити про те, що планується (після закінчення читання книги, потім ходити по вулиці, а потім спати).

7. Про нас Не соромно! «Ви не сором'язливі», «Ви є великим / хлопчиком / старшим братом і т.д.», «навіть, чому ти торкнеш, не торкнешся», «що ви жите / крі – люди дивляться на тебе і сміються» в нашій родині не приймаються. Він не знає, що таке шаме. І ми проти настилу почуття сором'язливості, краще діяти відповідно до совісті.

8. У Найефективніший спосіб для дитини почути і відповісти – це підходити до нього, сидіти до рівня очей, посміхатися і тільки потім попросити його робити щось або не робити, або просто приділити увагу собі.

9. Навігація Чи не хочете вислухати дитину.

10. Не обдурити або обговорити негативно з дитиною.

11. Не можна критикувати тільки дії, але не сама дитина. Прохібіт тільки дії, які небезпечні для життя або здоров'я, обов'язково пояснюють дитині, що небезпека є.

12. Завжди тримати руку дитини при перетині навіть найменшої дороги. Навіть якщо немає авто в радіусі кілометра, це не тільки безпека, це освітній момент. Куди їхати, ми завжди йдемо на ручку.

13.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ніщо.

14. Не освічений / невірний під час інциденту. У моментах агресії-гістерії-замовлення, краще просто пошкодити, а потім в спокійній атмосфері можна обговорити. Про це краще попросити маму.

15.00 р. І більше. Ми віримо, що діти не захоплюють! Прихильники, засмаги, агресія, консерви можуть ексасперувати, але вони мають підставу або непотрібну потребу, не виникають ніде.

16.00 р. Невід’ємні коментарі щодо членів сім’ї! Навіть непряме, як “О, наскільки тонкі ви, мати не годує, нехай мене годує”, “мамама / тато / сестра боляче, йти я жита тебе”, “навіть, так добре з дитиною грали / ate – ця мати прийшла і знищила все”. Заборонений рух! Мати святий!

17.00 р. Ніяких загроз або маніпуляцій, пов'язаних з поділом з членами сім'ї, такими як «плаття, або мама залишать без тебе», «навіть, ви відштовхуєте, сестра ніколи не відіграє з вами знову», «задуже вам не потрібно з ним, якщо ви побачите». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Автор lizzytaki

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.stranamam.ru/post/9602412/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное