Психологія: Ви готові платити ціну?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Іноді це тривіал: перейдіть до фільму або прочитайте книгу. Часом серйозні: кинути свою роботу або працювати тут до пенсії. І іноді навіть глобально...

До того часу, що вони говорять, людина просто повинна прагнути до самовдосконалення, засуджувати тих, хто боїться приймати ризики для того, щоб виграти і бути більш успішним в майбутньому. Але так легко брати відповідальність за ваш вибір?

Таня сіла навпроти чоловіка, її думки кидаються як ранні птахи. Він чітко зауважив, що він не розумів, що продовжив знайомство. Він відразу ж полюбив її посмішку і чарівність. Ви хочете взяти іншу дату? Може бути щось буде працювати і вона буде перестати відчувати себе так само само. Що робити? Що робити, якщо нові відносини будуть тільки принести її біль і страждання?
до Немає, я не можу завтра. І наступного тижня теж.
Таня залишилася, відчуваючи очі спиною. Як зробити правильний вибір? Може бути варто ризикувати.

По суті, кожна людина в різних ситуаціях робить вибір на користь одного: минулого або майбутнього.

Вибираємо минулеМи можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Хоча не дуже комфортний, непристойний, але знайомий. Не обіцяє ніяких сюрпризів або сюрпризів: Таня використовується для того, щоб жити окремо і навіть знайти деякі задоволення в ній. Ви можете, наприклад, не варити їжу, ви можете приїхати вранці від друга і витрачати всі гроші тільки на себе. Що неправильно?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. «У мене є шанс, але я не взяв його! ?

Вибір майбутньогоЗзовні, здається дуже привабливим. Змініть життя, спробуйте щось нове, ризикуйте та вигравайте! Що, якщо ви не можете виграти? Якщо неординарний молодий чоловік через два місяці життя разом виявиться алкогольним і паразитом? Що робити, якщо він піднімає свою руку на її або просто грубо?

Груша.Це те, що перешкоджає вибору майбутнього. Для того, щоб зрозуміти, що краще рішення, проаналізувати ціну, яку ви платите за ваш вибір. Візьміть шматочок паперу. Розгорніть його в два стовпчики і напишіть в першому стовпчику, який ви отримаєте, якщо ви хочете взяти ризик. І це те, що ви втратите. Тоді читайте його і спробуйте відповісти на запитання якомога швидше: ви готові платити цю ціну на вибір? Ви готові до свого шансу перемогти? Якщо ні, то, можливо, не варто ризикувати.

Якщо ви відчуєте винність про пропущену можливість, перепрочитавши список і скажімо, «Не зробив правильний вибір». Я не хочу платити так багато!

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: my.goodhouse.com.ua/psihologiya-vibora-a-vigotovi-platit-cenu/