Поза «69»

Infant, O-1 рік старий

Ключові слова: любов, ніжність, увага.

На щастя для нашого покоління ми зараз закинули помилкове поняття, що діти повинні бути ненависті і дисципліновані від колиски. Дитина – чистое золото в духовному розумінні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так, на правому шляху є ті батьки, які є студентами своєї дитини. Доторкнувшись своєї дитини, приймаючи його в руках, захищаючи його від всіх небезпек, граючи з ним і віддаючи йому свою увагу, ви встановлюєте духовне з'єднання з ним. Без цих «примітивних» реакцій від того, що оточує його, організм людини не може цвітати пишно – він змусить і втратити сили, як і квітка, позбавлений сонячного світла.

Дитина починає ходити, 1-2 роки

Ключові слова: свобода, заохочення, повага.

На цьому етапі розвитку дитина набуває его вперше. Тут слово его використовується в його простому розумінні, як «Я», як визнання «Я». Це небезпечний час, тому що в першу чергу відділення від батьків. Спостереження свободи та дикості, які виштовхуються в одному напрямку, але страху та невизначеності. Не всі враження, пов'язані з тим, що зліва на себе. У цей час батьки повинні навчати духовного уроку, без якого дитина може стати незалежною особою: світ безпечний.

Якщо ви відчуваєте себе безпечно, як дорослий, це означає, що в деякій точці перед вами був один або два роки, ви не були обумовлені страхом: замість того, батьки заохочували ваш безмежний розвиток, навчать вас цінувати свободу, незважаючи на рани, що дитина з часом отримує від часу, коли зустрінеться з речами по всьому світу. Попадання не так само, як і втрата, відчуває біль, не так само, як і відмова, що світ небезпечний. Травма нічого не більше, ніж засіб, що Природа використовує, щоб розповісти дитину, де межа є; біль існує, щоб показати молодій дитині, де починається і закінчується, щоб допомогти йому уникнути потенційних небезпек, таких як опік або падіння сходів.

Коли батьки спотворюють цей природний процес навчання, результат - це почуття психологічного болю, який не призначений для природи. Фізіологічний біль встановлює межі, які ви не можете перетнути, не переживаючи глибокої тривожності про стан. Якщо дитина пов'язана з поганим, слабким, неспроможним впоратися, або оточеним небезпекою, немає місця для внутрішнього духовного зростання. Без почуття безпеки дух недоступний: людина завжди намагається просто відчувати себе впевнено в світі, але ця впевненість не може бути досягнута до тих пір, поки він не позбавляє від відбитків, отриманих в ранньому дитинстві.

Дошкільники, 2-5 років

Ключові слова: чуйність, дослідження, затвердження.

На цьому етапі дитина розвиває почуття власної гідності. Самооцінка забезпечує готовність залишити сім'ю, щоб зіткнутися з величезним світом. Це період завдань і випробувань. До дитини два-три роки він не несе відповідальності за поставлені йому завдання - йому достатньо грати і бути життєрадісним. У цей час єдиним духовним обов’язком є живити ексстазію дитини, коли вона виявлена на новий світ. Симулятивно при навчанні непристойності і здатності тримати ложку, дитина починає розуміти, що «Я» може бути розширена до «Я можу». Коли его дворічного усвідомлює це, нічого не може зупинити його. Він вважає, що він володіє світом і, звичайно, всієї родини.

Саме в цей час є, як генератор живлення, який просто був включений, і що особливо лякає, що новонароджений его використовує цю потужність в найбільш неорганізований спосіб. Кричуща, squealing, dodging, використовуючи все потужне слово не! і в цілому, намагаючись контролювати реальність за допомогою одного бажання, саме те, що має статися в цьому віці.

У духовному розумінні значення цього дошкільного віку полягає в тому, що ця сила є духовною силою, і тільки спотворення призводять до проблем. Так замість того, щоб тримати ці стрибки енергії у вашій дитині, прями їх на завдання і виклики, які навчать вас знайти баланс. У разі відсутності балансу, неконтрольоване бажання дошкільного працівника показати свою силу призводить до розчарування, адже що він переживає за найбільшу частину ілюзію влади. Почати два роки - це крихітний, вразливий, неформований характер. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але таке почуття власної гідності не може розвиватися у дитини, якщо в цьому віці вони зупиняються або пригнічують почуття, що вони мають силу.

Вік дитячого садка - перші сорти початкової школи, 5-8 років

Ключові слова: надання, обмін, неозброєння, прийняття, щирість.

Ключові слова, які застосовуються до перших років школи, мають більш соціальну конотацію. Звичайно, є багато інших слів, тому що коли дитина п'яти років, його мозок є настільки складним і активним, що він навчається і тестує численні різні поняття. Крім того, я не маю на увазі, що освіта спільного спілкування, що дає іншим особам і розповідаючи правду можна занехтувати раніше, але критична точка цього віку полягає в тому, що в цей час дитина починає вчитися абстрактні поняття. Не знаю причин вашої поведінки, але тільки відчув, зараз набуває можливість сприймати реальність за межами «Я», «Я хочу,» і «Я перший. й

В будь-який вік показує, скільки ми емпатуємо з потребами оточуючих. Якщо, надаючи, ми розглядаємо її як втрата— Я повинен дати щось так, що ви можете мати це—то духовний урок на цьому етапі не дізнався. Духовні найкращі засоби, «Я даю вам не втратити нічого, тому що ви є частиною мене». Молода дитина може не повністю захопити цю ідею, але він може відчувати його. Діти не просто хочуть поділитися, вони люблять ділитися. Вони відчувають тепло, що виділяється, коли вони перетинають кордони его і включають іншої людини в їх світ – не існує більших доказів інтимації, і тому ніякої іншої дії лікують такі блаки.

Те ж можна сказати про правдивість. Для того, щоб захистити себе, щоб запобігти небезпекі покарання. Груша покарання передбачає внутрішню напругу, і навіть якщо лежачи захищає від сприйняття небезпеки, вона рідко, якщо коли-небудь, знімає цей внутрішній натяг. Тільки правда може це зробити. Коли юна дитина навчає, що розповідаючи правду, вона буде відчувати себе добре, він бере перший крок до усвідомлення того, що правда має духовне значення.

Не потрібно вдатися до покарання. Якщо ви навчите дитину ставлення до «Розум'яття правди або ви отримаєте в неприємності», ви викладаєте духовну помилковість. Дитина, яка спокуслива, боятися. Якщо правда, пов'язана з цим страхом, розум логічно намагається зробити її краще, розказавши правду. У будь-якому випадку, ви змусите дитину краще, ніж ви думаєте, що він дійсно є. Вчимося діяти на вимоги інших є рецептом духовного знищення. "Це те, що я хочу зробити. й

Старші діти, 8-1 2 роки

Ключові слова: самостійність судового рішення, легість, проникнення в суть.

Для багатьох батьків цей етап розвитку приносить радість, адже саме за цей час діти розвиває особистість і незалежність. Вони починають думати власним чином, вони мають хобі, любить і не любить, ентузіазм, інтенсивне бажання виявити, що може залишатися на життя, наприклад, любов науки або мистецтва. Ключові духовні поняття, що застосовуються до цього віку, повністю відповідають цій захоплюючій фазі.

Незважаючи на те, що вона звучить сухим, «забарвлення» є чудовою якістю душі. Це набагато більше, ніж просто відрізняє хорошу від поганих. У ці роки нервова система здатна підтримувати гостре відчуття найбільшої глибини і важливість майбутнього. Десятрічна дитина здатна мудрості, і, перш за все, ми йдемо про найяскравіший подарунок - особисте розуміння сутності речей. Дитина здатна бачити своїми очима і судити від того, що він бачить: він більше не отримує світову другу руку, від рук дорослих.

Таким чином, це перший етап, в якому будь-яка концепція типу «спіритуальне право» може бути концептуальним. Перед тим, як правило, слідувати або принаймні приділити увагу. А замість використання слова, батьки можуть використовувати такі слова, як «як це працює» або «наскільки це відбувається» або «до того, що ви відчуваєте себе добре». Це більш специфічний спосіб навчання на основі досвіду.

Однак, у віці десять років або так, абстрагування відбувається незалежний поворот, а досвід стає реальним вчителям замість авторитетної особи. Чому це буває духовною таємницею, адже досвід був присутній з народження, але з якоїсь причини світ раптом говорить про дитину: він приходить до глибокого розуміння того, чому це правильно або неправильно, чому правда і любов так багато.

Ранній підлітковий вік, 12-15 років

Ключові слова: самовідомість, експериментація, відповідальність.

Починається дитячий садок і підлітків, час, який вважається важкою і важкою. Непристойна невинність раптом перетворюється на сексуальну зрілість, а молода істота потребує, що батьки більше не задовольнять. Батьки починають усвідомлювати, що час, щоб дати дітям йти і вірити, що вони можуть мати справу з світом відповідальності і тиску, до якого, можливо, батьки самі навчилися адаптуватися, позбавляючи від почуття небезпеки.

Дуже важливо, що уроки, які навчаються в дитинстві, починають нести фрукти, солодку або гірку. Дитина, яка входить до світу з відбитками справжніх духовних знань, відображає гордість і довіру батьків. Дитина, яка рухається стрункістю, в повній згубності, відчайдушно експериментує, і постійно під тиском від своїх однолітків, ймовірно, відображає приховану запаморочення його виховання.

Підліток - це час неординарної сором'язливості, але це також може стати часом самовідомості.

Коли дитинство закінчується, експериментація відмінно натуральна, але вона не повинна бути безщільною або руйнівною. Питання є те, що дитина має внутрішню самостійність, яка може бути використана як консультант. Цей внутрішній самовідомий голос, який має владу вибрати між правою і неправильною, на основі глибокого розуміння життя. Вік не має значення для цього розуміння. У новонародженого є така ж, як доросла доросла. Відмінність полягає в тому, що доросла прихильність до поведінки, визначеної внутрішнім радником, і якщо ви навчили дитину слухати власну тишу, ви можете дати йому йти в світ без страху. Це дуже радісний досвід (але іноді нервово-непристойний) для перегляду в результаті експерименту з багатьма вибором, що життя представляє вирощену дитину, росте в самовідомості.

Поза «69»

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.stranamam.ru/post/9712376/