Шукаю тільки початок, продовження любові.

«Для дочки-спадковника, брата батька.» У сучасному світі жінки мають набагато більше свободи вибору. Але це в наш час, коли молоді люди все частіше слухають, що час молоді - це час для прогулянки. Ймовірно це вірно і необхідно для чоловіків через їх непристойний полігамідний характер (хоча, в більшості випадків це самосприйняття), але це, безумовно, не типово для жінок.

Неконтрольовані стосунки пошкоджені особи. Вибираючи їх, дівчина ніколи не відновить маленьку, хорошу дівчину, яка колись мріяла про її сім'ю, породивши пластичну дитину. Це як наркотики, ви спробуєте його і ви повинні мати багато можливостей для зупинки.

Чому люди обирають такі «безкоштовні» відносини? Чи здатні подарувати людині реальне щастя? Покажіть мені принаймні одну людину, яка, таким чином життя, не постраждає від глибокої внутрішньої апатії. Алкоголіка, для зміцнення правильності їх способу життя, пити інші. Вони також підтримують себе, вибираючи «безкоштовні» відносини.

Він не вирішив, хто і де він народився, в яких умовах, які будуть батьками і які його виховання. У людини є свобода, свобода знайти правильний баланс між задовольненням бажань себе і оточуючих його. І коли людина знаходить цей баланс, шлюб стає першим кроком, щоб жити в гармонії з іншими.

Тим не менш, думка про інтереси інших, почалася недавно. Коли ви зрозуміли переваги такого ставлення до людини, що в самому собі не поганий. І тих, хто вважає успішним (за успіхом я маю на увазі сім'ю, безпечне матеріальне життя, цікаве завдання...) навіть зробити щось для інших. Не можна любити всіх і бути філософом. Завжди ненав'язлива до інших. Де є велика любов, є великий ненавидимий. Не може існувати без інших, так само, як добре не існує. Хоча це окрема тема ...

Відданість відносин між чоловіком і жінкою, в шлюбі і сім'ї впливає на всіх сьогодні. Але якщо ви думаєте про те, чому виникають проблеми, незважаючи на те, що кожен вважає себе ангелом, варто пам'ятати про старе оголошення: «Що ви заспокоїте, ви перезавантажте». І коли ви думаєте про це, можливо, я не дуже, що добре і мені потрібно виправити щось в собі. Може бути, вони не люблять мене, тому що я не. Може бути, я просто відчуваю, що я люблю тебе.

Після того, як світ ніколи не хотів боляче, це просто не здатний його. Поняття зла існує у людини, що робить концепт любові. І як ми змінюємо, як ми змінюємо ставлення, ми насправді змінюємо все навколо нас. Ми можемо сказати, що перший крок, виготовлений людиною, решта робиться по всьому світу. Що робити, якщо ми припинили боротьбу і довіряємо світ?

Після всього, коли дитина народжується, і руки лікаря в кров'яних рукавичках зберігають його, беззахисні, голі ... дитина не скаржаться на недосконалість світу. Він просто довіряє руки, які тримають його. Щоб адаптуватися до нового світу, візьміть перше дихання, скажіть перші звуки, почуйте голос матері, яка любить вас більше, ніж що завгодно, і відкрийте очі.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.opentv.tv/brak-lish-nachalo-prodolzhenie-lyubov/