- Адаптація або субпоена?

95% людей знаходяться в положенні регулювання. Побачимо, що різниця між адаптацією та регулюванням відносин?

Що таке адаптація? У зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з чим. Ви берете його і ви робите це добровільно. Наприклад, ваш хлопець каже: "Я не схожий на запах вашого парфуму, ви можете використовувати інші?" Ви розумієте, що не вдається впливати на почуття запаху, так як це поза контролем самої людини, вона сильніше, ніж людина. "Окай, я збираюся розмазувати інші духи," ви адаптуєте до ситуації.

Як виглядає ситуація, якщо ви налаштуєте? Ви нехтуєте своїми інтересами, щоб допомогти іншим особам.

Адаптація - це ваша нова поведінка в ситуації, і добровільно і свідомо, коли ви йдете зустріти іншу людину, з урахуванням як власних, так і своїх інтересів. Регулювання – ви порушите себе на користь і іншої людини. Наприклад, ваш чоловік каже вам, «Ойдіть до кіно», і ви не хочете піти на кіно, але для того, щоб не засвідчити його, ви кажете, «Ойдіть». Ви йдете до кіно з ним і ви сидите і ви дивитесь, бо ви не любите кіно. Ви не хочете йти до кіно.

У тій же ситуації можна піти з регулювання до адаптації. Ви можете приїхати до кіно і раптом дізнайтесь, що вам подобається фільм. Ви дізнаєтесь, що спочатку ви зробите зусиль для себе, щоб піти на кіно і будь-ласка, а потім вам подобається фільм, і ви вже адаптуєте і насолоджуєтеся переглядом.

Регулювання часто йде від почуття обов'язки. Батьки можуть попросити гроші, і ви не хочете дати гроші, але... це батьки... «дебатні дзвінки». Хто може допомогти їм, якщо не свої діти? На підставі сенсу обов’язкового налаштування. У той же час поняття мита є обов'язковим, тобто ви не добровільно, але для морально-етичних причин.

Виявляється, що ви на гачок хто-небудь і не можете допомогти. У іншої людини є леш, що він може натягнути на вас. Дебт – один аспект якості відповідальності. Пам'ятайте в маленькому князі: Ми несемо відповідальність за те, що ми зацікавили.

Наприклад, я розділив поняття мита і бажання допомогти. Я не можу допомогти мамі з відчуттям, я просто відчуваю, що це моє бажання допомогти їй. Я відправляю гроші на картку щомісяця, вона отримує її і зателефонує мені. Якщо я пропоную їй більше, ніж звичайну суму, вона каже мені «не так, я досить. й

Що таке адаптація в ширшому розумінні слова? Коли ви створюєте новий продукт і дізнаєтесь, що ви не зробили. Ви починаєте розвиватися нові якості. І ви адаптуєте до реальності.

Наприклад, в 90-ті роки ви працювали інженером, і ви були вогнеті з науково-дослідного інституту, після чого ви вирішили піти працювати як продавець взуття на ринку. Ви починаєте вчитися навичками продавця, навчитеся розуміти взуття, які види взуття є, хто є виробником, як моделі відрізняються один від одного, які види матеріалу використовуються при її виготовленні, яка вартість і т.д. Всі 90 років для країн СНД є чистим регулюванням, більшість людей пішли через неї.

Люди пережили, оскільки це було примусово. Хоча невелика частина людей, які вирішили змінити адаптацію і були щасливі, щоб дізнатися щось нове.

Зараз, у багатьох способах, люди у відносинах, вони не пристосовуються, але адаптуються. Я був дуже нахилений, щоб налаштувати себе. Мені було простіше зробити те, що я не люблю так, щоб відносини з людиною могли продовжити. Я був тактичним і стратегічним виграшом. Я був стратегічно втратив, хоча.

Відчувається і показує агресію. Ви не розумієте, що викликає ваш партнер настільки агресивним, що ви не є агресивними.

Є такі бабуся - богові кульбаби, і коли ви доторкнетеся до них, ви побачите, де очні. Заспокійливу маску «доброго чоловіка» також випить.

Що ще можна зіткнутися з відносинами? У відповідь на вас з суворими словами або агресією, а в найгіршому – це удари, фізичне насильство і відповідей проти вас. Чому може стати жінка? У зв'язку з тим, що вона на рівні енергії виводить енергію з людини, адаптуючись до нього, він не може пояснити його словами, він просто відчуває його і через насильство, через такий жорсткий метод, зупиняє васпіризм на складі жінки.

По дорозі, я використовував, щоб мати коригування в моїх відносинах з моїм хлопцем. В одному з конфліктів, коли ми почали відсортувати, він сказав мені, "Я не хочу, щоб змінити мене, не схожий на це. Покажіть мені, що ви не хочете, і не хочете, щоб ви не хочете. Залишити коментар або відгук про мене. й

Тепер побачимо, що причина регулювання. Кістка самолюба. Як тільки не вистачає себе, ви йдете в регулювання. Люди, які мають сильну самооцінку, не регулюються. Вони можуть адаптуватися, вони можуть вести переговори з людьми.

Якщо ви бачите, що ви регулюєте, що важливо робити? Прийміть, що ви жертву. Victim - це людина, проблеми якого є для всіх, крім нього - батьків, дружини, чоловіка, боса, сусід, президент і т.д. Потерпілий не несе відповідальності за їх вибір. Як тільки у вас є проблема, все написано іншим.

Адаптація є дуже конструктивною якістю, я дійсно люблю його. В останні роки я спілкуюся з новими людьми багато, створюючи нові проекти – це цікаво і для мене це адаптація до нового.

Друзі, навчаться адаптуватися і нехай не виходить з звички адаптуватися до інших людей. Сильні люди люблять бути рівними у відносинах. Вони цінують людей, які мають думку. Уміння будувати відносини на рівних умовах – це мистецтво. Але це доступно всім. Видання

Автор: Ольга Данилова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: arcanum4d.ru/adaptaciya-ili-podstraivanie/