7 правил психології, які можуть змінити світогляд

1,1 км Дзеркало Руле.

Люди навколо мене є мої дзеркала. Вони відображають особливості власної особистості, що я часто ненависті. Наприклад, якщо хтось їда до мене, то я хочу, я даю це. Якщо хтось заманяє мене і знову, то я маю схильність вірити всіх. Так ніхто не відступає.

2. Правило вибору

Я розумію, що все, що відбувається в моєму житті, є результатом власних варіантів. І якщо я висить з нудною особою сьогодні, то це означає, що я так само, як нудна людина? Не погані і злові люди, є нещасливі люди.

Якщо я розв'язую проблеми, то мені подобається. Так ніхто не скаржаться. Я причина все, що відбувається мені. Автор і творець нашої долі.

3. У Повідомлень про помилку

Я погоджуюсь, що я можу бути неправильним. Не завжди мій погляд або мої дії, які думають інші люди. Справжній світ не тільки чорно-білий, але й світло-сірий і темно-білий. Я не ідеальний, я просто хороша людина, і я маю право зробити помилки. Головне, щоб дізнатися її і скоригувати її вчасно.

4. У Руле відповідності

У мене є те, що і просто стільки, скільки я вписаний, що я заслугаю, більше, не менше, чи це стосується людей, роботи або грошей. Якщо я не можу любити людину до повноти, це смішно вимагати того, що людина любить мене так.

Тож всі мої претензії безглузді. Коли я змінив мій розум, люди навколо мене змінюються.

5. Умань Русь залежності

Немає нічого. Я зможу допомогти кожному. І я щасливий. Щоб бути хорошим, ви повинні бути міцними. Щоб бути міцним, ви повинні вірити, що я можу зробити все. Я. Але ви не зможете сказати!

6. Жнівень Рулі присутності

Я тут і зараз. Не дивно, що кожен другий присутній.

Що ще не існує.

Пристосування до останнього призводить до депресії, запобіжності з майбутнім призводить до тривожності. До тих пір, як я жити в даний час, я РЕАЛ. Звертайтесь!

7. Про нас Руле оптимізму

У той час як ми схвалили життя, він проходить. Очі дивляться, ноги ходять, вуха чують, серце працює, душа радіє. Моя фітнес – сонячне літо, лушпиння та річка.

Я живу. Коли я дивлю телевізора, що лежить на дивані, або спілкуюся з друзями в Інтернеті, я не в цьому, але в іншому світі.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Professionali.ru/Soobschestva/psi-faktorvzglyad/7-pravil-psihologii-sposobnye-izmenit/