Що заважає вам вивчати іноземну мову?

Автор цієї статті Віталій Колесник. Зараз він говорить чотири іноземні мови (англійська, французька, чеська, італійська) і вивчає п'ятий - німецький. Вивчав французьку школу, решту з них по собі. За підтримки блогу англійською мовою - lifeykolesnik.com

Незважаючи на те, що мова вже давно зрозуміла всім, що англійська – це необхідність сьогодні, є ще кілька людей, які читають англійську вільно. Що заважає вам опанувати англійську мову, особливо якщо є так багато можливостей під рукою?

р.

На мій погляд, основною перешкодою є неправильний підхід до мовного навчання. Якщо ви йдете в неправильному напрямку, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся, ви прийдете в неправильному напрямку. Перший крок – вибір напрямку, і тільки другий – вибір конкретних маршрутів. Змінивши наше ставлення до мовного навчання, ми зробимо основну роботу – ми забезпечимо для себе можливість ефективного використання всіх цих методів і методів, які настільки багаті сферою мовного навчання сьогодні.

Для того, щоб знайти цей напрямок, я раджу, що ви спочатку проаналізуєте своє ставлення до мовного навчання для постулій, які ми зіткнемося, але які насправді бар'єри в нашому шляху. Ось деякі з них:

«Я повинен спочатку вивчати мову, а потім використовувати її. Щодня, коли я можу вільно працювати на мові, я буду найняти прохолодною компанією, я буду створювати англомовний блог, писати книгу, принести свій продукт на світовий ринок, маррі іноземець. Ви дійсно повинні використовувати мову прямо, від початку і насолоджуватися нею. Починайте повторювати переваги володіння мовою не в далекому майбутньому, але зараз - перевести цікава стаття з словником, читати захоплюючу книгу, яка ще не була перекладена, спілкуватися з цікавими людьми, спробувати нову техніку і розповісти друзям про неї.

«Я не можу використовувати мову, поки не знаю всіх правил. Я тільки розірвав дерево. Насправді, ви можете почати використовувати мову практично відразу, освоївши мінімальний необхідний словник і набір правил, які в моєму досвіді підходять на сторінці A4. Уміння людини до захоплення і спілкування сенсу величезний – якщо ви хочете бути зрозумілими, ви досягнете його.

«Я не маю можливості для мов. Я не одна з них. По суті, хто може говорити рідною мовою має місткість для мов. Вивчаємо нашу першу мову самостійно, в безповоротному віці, просто вгадуючи (і часто помилково) значення слів, які ми чуємо. Вивчіть першу мову, не знаючи одного, за допомогою визначення більш важко, ніж навчання наступного, і поки ми всі досягали успіху.

Дивись, які інші упередження ви маєте про вивчення мов, і нехай вони йдуть.

Крім того, ми часто зволожуємо запровадженням ключових чинників, які впливають на успіх вивчення мови:

Мотивація. Вивчення мови не повинно бути нудним в будь-який спосіб. Ви повинні зацікавити прямо зараз і мати мотивуючу мету в майбутньому. Ми дуже легко приймаємо, що ми можемо бути нудними, нездужаннями і складними зараз, і це ціна майбутнього успіху. Проблема полягає в тому, що ніхто не буде стояти над нами паличкою, і в іншому випадку система не працює. Щоб ви зрозуміли, що для вас важливо, щоб вам було якомога простіше.

Регулярність - і не стільки регулярності мовних занять, як частота і регулярність прямого використання мови. Без цього, без курсів і методів будуть результати врожайності. Тільки коли ви дійсно починаєте використовувати мову, ви дійсно зможете дізнатися її. Все, що передує нічого більше, ніж прелюдії, і не варто затримати. Якщо ви хочете дізнатися мову, але ви не маєте реальної потреби її використання, то єдиним способом є створення такої необхідності для себе.

Проживання Ми часто уникаємо спілкування на мові, яку ми не думаємо, що нам достатньо. У той же час ми щиро віримо, що після того, як витрачаємо кілька років, ми почнемо говорити про це так бездоганно, що ніхто навіть не підозрить, що ми іноземці. По суті, забирає десятки років для досягнення цього рівня володіння мовою. Якщо ви думаєте, що ваша англійська нескінченно далека від ідеального. Крім того, в більшості випадків наш співрозмовник не піклується про нашу грамотність.

Єдина реальна складність, яка дійсно відповідає нам при навчанні іноземних мов є почуттям гострого дискомфорту, який виникає на початковій стадії вивчення мови, коли ми все одно не розуміємо нічого. Ми чуємо (або читати) і дивуємо: як це можна зрозуміти на всіх?

Як вирішити цю проблему, щоб дізнатися мову в письмовій формі. Перш за все, потім ми можемо дозувати цю непорозуміння, уповільнити її і розбити її на невеликі шматочки, які більше не здаються важко. І по-друге, у нас є можливість знайти тему, яке буде настільки цікавим для нас, що збої в розумінні тексту буде пофарбована власною свідомістю.

Ще одним важливим моментом для замітки (звичайно це не тільки у сфері мов): не всі наші часи однакові. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Щоб досягти поставлених цілей, потрібно інвестувати якісний час в них. Багато людей, пов'язаних з нею, такі як здоров'я, стосунки з близькими, саморозвиток. Якщо ви дійсно хочете дізнатися мову, не робіть це на залишок.

Я сподіваюся, що ці поради допоможуть вам подолати всі бар'єри і почати рух уві сні.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Romankalugin.com/chto-vam-meshaet-vyuchit-inostrannyj-yazyk/