313
Коли ви повинні залишитися. .
Наталія Водідова, знаменита модель, поряд з її сестрам. Назва сестри - Оксана, вона 27 років і вона вимкнена, аустика. Під час ходьба з няні вона сіла на стіл на літній веранді в кафе для чаю. Однак вони викинули зі скандалом. Власник не схожий на зовнішній вигляд дівчини. Він думав, що хвора людина відлякала відвідувачів. Для того, щоб залишити об'єкт негайно.
Не знаючи, що робити в такій ситуації, нянянь назвав маму дівчини. За її доньку, і в результаті отримала загрози. охоронці загрожують «розблокувати в підвалі» і «забезпечити психіку». І в кінці вони називали міліцією.
Моя мама вирушила в офіси весь день, написавши пояснювальну замітку. А скандал, як результат, також заподіяний в ЗМІ. Ось, звичайно, для Оксани стояв сестру – те ж саме Наталія Водідова, відома не тільки модельна кар’єра, але й благодійність. Вона є президентом Фонду Голого серця, допомагаючи дітям з особливими потребами.
Наталія поділилася своїм баченням ситуації в суспільстві. Справа моєї сестри далеко від ізольованих. Крім того, таке ставлення до інвалідів в суспільстві вже є нормою - адже не власник кафе пішов до міліції за дискримінацію, але мати з інвалідною дочкою.
«Проблема полягає в тому, що ці речі відбуваються щодня, щоб люди, як сестра. І ми повинні боротися з цим! – спільна Наталія з медіа.
У дитячому віці почала дискримінація Оксани. Наприклад, сусіди поїхали її з лави в дворі. «Звідси тут здорові діти сидять тут! й
Наталія звернулася до преси. скандал отримав імпульс. Facebook немовлята як сердитися beehive. І люди поділилися на праву і ліву, чорно-білу, і рясно сперечалися між собою.
Хто сказав, що це був дикий. У Європі це неможливо уявити. Вимкнено людей, які живуть з повним життям. Не відрізняється від ставлення до здорових. Коляски можуть працювати там, зустріти друзів в кафе, жити повноцінним життям. Ми часто не можемо обладнати їх навіть рампи. Чому це?
І інші. Я не знаю, що дзвонити ці люди.
Одна дівчина написав коментар, який дійсно зробив мене крі. Бо це дно.
Вона написав, що в 2012 вона пішла на відпочинок в Сімферополі. Я вже рік заощаджу, хочу відпочивати. І, ймовірно, були упаковані особи. Вона мала дивитися на їх углість і погладити їх потвором, хворим зовнішнім виглядом. Вона була подразнена рубцями і пухлинами. І вона тримала запит про те, чому він зробив, щоб подивитися на неї.
Ви думаєте, що це дика? На жаль, вона не єдина. У житті, не на папері, що більшість. Додайте мені приклад.
Коли мій Райта був дуже молодий, ми грали в пісочниці в дворі. Він був великим, діти були веселими. Ми були в основному, щоб залишити.
Вдова мама прийшла з особливою дитиною.
Я не можу пам'ятати, що це неправильно з ним. Неважливо.
Неважливо, що батьки, якби на командуванні, знаходилися і зайняли своїх дітей. І сайт був непогано порожнім. І залишилася, і ми.
Рита - сказав мені: "Мом, ми пішли залишити." І тепер ми поодинці. Чому ми не залишаємо?
І я сказав: "Хоне, тому що зараз ми повинні залишитися."
Вона розуміла потім.
І тоді, коли хтось прийшов разом, вона завжди могла знайти спільну мову з ним.
Я можу зрозуміти логіку власника цього кафе.
Але з моральної точки зору, це саме справа, коли Надо повинна залишитися. Щоб показати вам людину.
Скумбрія просто необгрунтована. Я бажав вилити ембаррассинг альтанки відключена дівчина, і в Vodianova. Що робити?
Що б ви сказали до цього чоловіка, коли ви зустрілися з ним? Тексти пісень, а це означає: Чи можна ви дати мені свою руку? Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...