5 Питання для визначення мети

Більшість людей шукають своє призначення, не знаючи, що кінцева мета їх життя. Люди завжди шукають щось або хтось, не знаючи, що вони дійсно хочуть. Чак Паланюк заявив про це:

Якщо ви не знаєте, що ви хочете, ви будете вмирати, що ви не хочете. й

Це. Як часто ви помітили, що люди навколо вас купують речі, які не потребують грошей, які вони не повинні вражати людей, які вони навіть не знають? У сучасному світі це часте явище. Що потрібно?

5 простих питаньЯкщо ви готові прийняти рішення про вашу долю сьогодні, візьміть шматок паперу і відповідайте 5 простих питань. Кожне питання незалежно від інших:

Якщо вчені виявили еліксир молоді і ви можете жити 1,000 років, що б ви робили? Якщо ви були фінансово безпечними для решти вашого життя, де б ви присвятили вашу наступну 40, 50, 60 років? Що б ви хотіли зробити, якщо ви дізналися тільки 1 рік? Що ви хочете зробити і зробити добре, що люди готові платити вам за? Це, що твої душі і що б ви хотіли б розвивати? Що ви хочете зробити на 8-10 годин 5 днів на тиждень? За допомогою відповіді на ці питання вам буде легше визначити вашу мету. Вважають, що це на стику цих відповідей. Також викладання може бути визначена при стику інтересів, коли можна об'єднати кілька ваших інтересів в одному випадку.

З часом важливо перейматися цими питаннями і доповнювати відповіді. Таким чином, ви можете більш точно визначити, що дійсно є вашим призначенням. Використовуйте ці питання і ви знайдете вашу мету!

Написати коментаря, що ваше призначення є. Дізнайтеся, як визначити призначення.

На зв'язку з труднощами, з перешкодами, багато хто з нас дав нам подарунок, і по суті, себе. Завжди простіше відмовитися. "Я нічого особливого." Я люблю всіх інших. Я не можу нічого робити. Це був спосіб, що він повинен був. Але не існує такої речі, як людина «як кожен інший», і щоб відмовитися від своєї долі. Анджел де Куітер опубліковано

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: 5sfer.com/3243-5-voprosov-dlya-opredeleniya-tvoego-prednaznacheniya.html#main

Категории

Смотрите также

Новое и интересное