Якщо ви відправили в другузону: інструкція з виїзду

Є кілька суперечливих міфів про так званий другозон.

1,1 км Якщо ви перебуваєте в другій зоні, ви не можете виходити.

2,2 км Не може бути чистої дружби, тобто дружба, між чоловіком і жінкою, дружба є запасним аеродромом.

3. У У дружзоні людина (як секс) відправляє всім тим, хто не любить, але хоче використовувати.

Більшість з усіх, тема Другозона є актуальною для чоловіків. Вони завжди бояться бути “прави другом” жінки, яка сексуально приваблива до них, це як символічна кастинга: вони позбавлені маскулінності (на її малюнку світу, звичайно, але все ж) і далі, як вухо може бути піддається приниження – говорити про нові любителі, ділитися стражданнями про інших чоловіків, тобто на відміну від більш успішних конкурентів. Ми можемо сказати, що такий frondozone є ліс нічнихмарів для багатьох чоловіків, трилер, де герой потрапляє в замкненене місце і кросівки, готуючи зустріти монстрів. Я покажу вам, як виїхати з втраченого місця, а потім як зробити втрачене місце влади, тобто простір ініціації (зростання).

У той же час чоловіки, навіть ті, хто себе бояться потрапити в другузону когось, які люблять, часто радо надсилають жінкам дружзону, які не викликають сексуального бажання, але люблять «як люди» або щось корисне, або просто люблять їх (мен) і шкода, щоб відштовхуватися, хочу тримати, раптом приходять в руки. Жінки також можуть використовувати цей пост для виходу з мертвого місця.
Пост не про тих, хто любить бути в другій зоні когось, хто також радий бути другом. Дружба між чоловіками і жінками, звичайно, існує (як і багато речей, які Mitrofanushki не знають), і «місне місце» Другона є тільки тим, хто хоче «більше», хто страждає нещасливою любов'ю і роль друга занадто близькою і приниженням.

Так ось невеликий посібник, щоб вийти з мертвого місця.

1,1 км Якщо ви вже були допущені в романтичний простір один раз (відповіли сексом, навіть якщо це було «випадково» або деякою сексуальною активністю, як пристрасний поцілунок – не в щоці), а потім простягається на другозон, ви просто відправили. І чим ближче і довгадав про романтичні відносини, тим далі ви відправили, пропонуючи «право дружбу».

Тепер, увагу, я кладу його в чорному кольорі.

Головне правило: коли ви відправили, перейдіть.

Неважливо, чому ти відправив, але якщо ви сказали: «чорт ти» Не завжди можна зрозуміти, що вони були відправлені, але пропозиція дружби після того, як нове вже було розпочато і навіть більш активно розвивалось. Так попереду. Покроку від дистанції і не вжити іншого кроку до нього. Не потрібна для будь-яких ініціатив. Невелика ініціатива з цієї сторони повинна бути зустрінеться з статистикою, дуже велика ініціатива з невеликою ініціативою.

Наприклад: «Хі, не бачили вас довго, пропущених вами, можливо, ми познайомимося?» «Я навіть не знаю... напевно, може», «хто?» «Що робити цей тиждень», «все, коли ви вільні?» «пошук» і без дзвінків. Це те, що це означає стати статичною з ініціативи.

Але це те, що велика ініціатива виглядає так: «Будь ласка, я хочу бачити тебе, нам дуже потрібно, адже ми друзі?» «Так, друзі, ми можемо бачити вас, але цей тиждень дуже зайнятий...» «Я дійсно потрібно, будь ласка!» «хоча?» «що завтра, можливо, це буде працювати» й

Це те, що невелика ініціатива схожа на відповідь на великий з цієї сторони. Можливі варіанти.
Так само, коли ви зустрінете. Для маленької ініціативи – нуль, для великого – три рази менше. Багато людей просять, як довго продовжувати такі ігри, щоб не пропустити шанс відновити відносини.

Я відповідь: Якщо ви надіслали в другу зону від романтичних відносин, не бояйтеся лякати все, ви вже попсували все. Від дружзону ви повинні бути безпосередньо запрошені (!) і не так, що вони кажуть, добре, давайте укладені, я знаю, ви все ще люблю мене і хочу, і у мене є новий MC не клеєний і сумний, мені потрібна підтримка (чи зрозуміло, що ніхто не буде сказати так, швидше за все, але вони можуть думати щось, як це), і зазвичай запросити, голосувати 1 Я хочу відносин 2) Я шкодую, що я сам закінчив відносини 3 Я запитаю вам, щоб пробачити мене і повернути. Все, що слід сказати прямо вперед і за ініціативою іншої сторони, немає необхідності відірвати і натиснути. Максимальний натяк, наприклад, у відповідь на пропозицію сексу, щоб сказати “не, ми просто друзі, ви самі (само) так хотіли (wanted)” – явно. І якщо це звучить так? Що б ви хочете, це означає, що ви не збираєтеся запропонувати щось добре. Що не так?

2,2 км Якщо ви ніколи не мали романтичних відносин, хоча ви особисто хотіли б, але ви відразу визначилися як друга зона, ця ситуація розділена на два типи: 1) це не безкоштовно 2) це безкоштовно. Я зустрінувся з ситуацією, де «наскільки це безкоштовно» (або він), оскільки справа, де вона не є безкоштовним.

Найлегший спосіб боротьби з цією ситуацією, якщо ви робите це просто, що ви хочете більше дружби. Перш за все, що сторона, ймовірно, вже розуміє її. По-друге, до тих пір, поки ви зрозуміли, ви будете сором'язливі, чи вона хоче чи ні.

Якщо ви зробили пропозицію, і ви явно відмовилися, керівництво є грубо таким же, як описано вище для справи «Ви були відправлені». Може бути тільки розбити трохи менше, тому що близькість ще не було, так що ви направили не так далеко. Але. Ви запропонували, ви відмовилися, і тепер ви повинні бути в такому випадку, щоб ініціатива була переважно на боці чорної, оскільки ви вже зробили свій рух.

Але це, звичайно, має свої недоліки. Це може швидко закінчитися. Тому, якщо людина дуже дорогий вам, ви готові витрачати час на його завоювання, ви не можете зробити пряму пропозицію відразу, але спочатку покаже всі ваші переваги від дружбу.

Вирішіть, що ви збираєтеся вдарити? У вас є чудова квартира - запрошуйте мене відвідати. Ви можете співати, ви можете співати. Намалюйте, малюйте вже. І так далі. Покажіть себе з найкращої сторони або з усіх ваших кращих сторін, а потім все ще зробіть пропозицію, щоб перейти від другозон до відносин. Не обов'язково дієслово, ви можете зателефонувати, щоб зустріти захід сонця (або пити в бар) і спробувати hug, тобто, як ви комфортабельні. Але якщо ви відмовилися непрямо, наприклад, у відповідь на спробу послухати - сказав «не, ні зараз» і ви сумніваєте, що це означає, що все ще говорять про свої почуття прямо.

У смертному місці дружона стає, коли ви застрягаєте в ній довгий час, прогулявшись по колах, не можна зацікавити будь-яким іншим, адже ви чекаєте погоди на море. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Більший час, коли ви витрачаєте в цьому болоті в стані тривожності, менша енергія, яку ви будете мати, нижча самооцінка буде, що означає, що шанс отримати від мертвого місця менше.

Тому краще діяти динамічно, не чекаючи років, коли ви будете бачити, швидко покажете найкращу сторону (як можна, частково) і пропонуємо залишити другозон.

Якщо ви відповіли щось вагове, як “я дуже красива, я люблю тебе, але я тільки здатний дружби зараз, на жаль,” ви повинні взяти цю відповідь точно так, як “чорт ви, якщо ви хочете, ми просто спілкуємося”. Ми можемо говорити, але в одному стані. За ініціативою такої дружби буде з іншого боку. Покажіть, як вона потребує. З цим форматом, Ваші шанси на концентрацію дуже високі (за законом інвестицій). І якщо це не її, то це теж.

Але для того, щоб людина, яка проштовхнула вас в другу зону, щоб танцювати навколо вас, ви повинні бути дійсно цікавими для нього, як друг і він повинен знати, що ви закохані з ним. У цьому випадку він може відчувати, що він повинен, щоб він міг ініціювати «дружні зустрічі», і там ви побачите, поступово виправдить баланс і тихо впаде до любові. Що відбувається багато. В цілому, майже завжди, якщо ви дійсно зацікавлені в ньому і вірно поважати.

Якщо Вас не зацікавить, а «подруга» – це просто непристойна зустріч. Але тут ви повинні прийняти і подякувати собі за не зникнути в втрачене місце, і вижити, припускати в пустелі зараз.

Не сумнівайтесь, що якщо вам було запропоновано дружбу і не здійснили ініціативу для цієї дружби, то ви не сяйво. Молодь.

Якщо ви пропонуєте дружбу, і ви зателефонуєте і попросіть повернутися назад і вперед, ви занурилися в мертве місце більш глибоким і більш глибоким. І це буде важко, щоб плавати.

Але в разі, якщо ви не знаєте, що ви запропонували тільки дружбу або погоджуєтесь більше, так як ви нічого не попросили і нічого не дізналися, що ви повинні спочатку дізнатися (!). Ви повинні бути вибрані, інакше інший сплутаний буде прокидатися на скрутці, і це буде досить важко для вас, щоб зрозуміти принаймні щось.

Як не тільки вийти з мертвого місця, але і зробити це місце живлення - далі. Видання

Автор: Марина Комісарова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...