9 Історії успіху

Час позбутися від поразкових настроїв! Звичайно, є те, що не можна зробити. Наприклад, якщо у вас немає казкового пилу, ви, ймовірно, не дізнаєтеся літати. Все інше в руках, але тільки якщо ви починаєте ласощі вашого водоспаду як можливість дізнатися. І якщо ви берете з ладу в кінці, ви слабкі. Ви не можете нічого робити, якщо ви віддаєте весь час. Ви не повинні відмовитися, ви повинні знизитися і отримати вгору.

Ось кілька прикладів невдач, які обов'язково надихнуть вас, щоб зберегти невдачу і ніколи не відмовитися.

1,1 км Ж.К. Роулінг9 Історії успіху

Ю.К. Роулінг, автор романів Гаррі Поттера, працював офіціанткою і жив на добробуті, коли вона почала писати першу книгу в серії, яка стала однією з найпопулярніших в історії людства. Її книгу було відхилено десятками видавців. В кінці було опубліковано, але лише через те, що генеральний директор видавничого дому очолював свою восьмирічну дочку.

«Повага – це чудовий спосіб позбутися від усього. й

2. Майкл Йордан 9 Історії успіху

Це може здивувати вас, але людина, яка стала кращим баскетболістом в історії, не вдалося зробити її до команди старших шкіл.

Я пропустив більше 9000 разів у моїй кар'єрі. Я втратив майже 300 ігор. Я довіряв 26 разів, щоб зробити рішучий постріл, який може принести перемогу до моєї команди і я пропустив. Я постраждав багато перемог у житті. І через те, що вдалося.

3. У Томас Едісон 9 Історії успіху

Томас Едісон мав неприємні слухання і нерви. Він був тільки в школі протягом трьох місяців. Його викладачі сказали, що він був «доступним для вивчення нічого». Він в кінцевому підсумку пішов додому, щоб навчатися з матір'ю. Говорячи про те, як він придумав лампу, він сказав:

«Я не збоїв. Я просто знайшов 10000 способів, які не працюють.

4. У Джеймс Карвілл 9 Історії успіху

У 1992 р. президентська кампанія не була більшого суперзіру, ніж Адид Білла Клінтона, Джеймс Карвіль. З його головою, змія-подібними функціями і сильним акцентом Луїзіана, він виглядав як персонаж з фільму Twilight Zone!

Сьогодні він вважається одним з кращих політиків його покоління. Але перед отриманням роботи на долі, він був 40 років без копійки в кишенях, без належного досвіду і навіть не міг оформити кредитну картку в банку. Ззовні він виглядав як загальний програвач. Але він не здався і закінчився в Білому домі.

Не може бути як ніколи не звинувачений Джеймс Карвіль, щоб прийняти себе занадто серйозно.

5. Умань Людвіг ван Бетховен 9 Історії успіху

Не вражає нікого. Вчителі думали, що він був бездіяльним. Але батько Людвіг побачив потенціал у нього і завоював свою освіту. Згодом Бетховен поступово втратив свою слух і написав чотири своїх найбільших робіт, вже повністю глухий.

"Танк Бог" Beethoven може писати музику, оскільки він не може зробити щось інше.

6. Жнівень Крістофер Реве 9 Історії успіху

Коли актор, який відіграв Супермен, він не був залізом, але трагедія. Він не може навчитися насолоджуватися його позицією, але хто може? Але він навчився жити з ним.

«Це займе мені двадцять хвилин вранці, щоб випити, щоб прийти до умов, які я втратив, і нарешті сказати собі, тепер йти вперед. й

Щодня зайшов кілька хвилин, щоб приїхати до умов, які він був і де він був. Але він не пустив його. Незважаючи на свою травму, Крістофер Від імені людей, які постраждали від травми хребта, підняти кошти на садиби і навіть стати директором. Він дізнався про те, що він мав і використовувати його, щоб допомогти іншим.

7. Oprah Winfrey 9 Історії успіху

Вона мала жахливий дитинство, пов'язаний з насильством і екстремальною бідністю. Але як найуспішніші люди, Oprah не зупинився.

«Я ніколи не думав себе як бідна дівчинка гетто, яка досягла нічого. Я вважаю себе людиною, яка знала з раннього віку, що він був відповідальним за життя і мав досягти чогось.

8. У Вінсент ван Гог 9 Історії успіху

Великий художник постраждав від маніко-депресивного психозу. Більшість часу це може ледь функція. Він ніколи не знайшов успіх в житті, але сьогодні його робота вважається одним з найбільших творів мистецтва на планеті. Його назва стала символом боротьби за невизнані художники по всьому світу.

Я знаю, що я можу зробити помилки, але це не зберігає мене від того, щоб зробити їх. Я тільки отримую, коли я падаю.

9. Навігація Оскарній дикий 365682

Похил, британський драматург і сатирист, був гомосексуальним в той час, коли він може бути загиблим. Що сталося. На відміну від всіх попередніх героїв, Оскар Wilde народилася в успішну сім'ю. Він був відомий під час свого життя, але загинув ранню смерть в результаті його імпровізації. Не варто забувати, що він був більш готовий, щоб втратити все, і він зробив, щоб претендувати, він не був. Але він ніколи не втратив почуття гумору.

Життєве життя дуже важливе, щоб бути серйозною.

І нарешті, один з найвідоміших цитат від Michael Jordan:

Деякі хочуть щось стати, інші сниться про це, і деякі просто роблять це.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: 5sfer.com/11381-9-istorij-ob-uspexe-rodivshemsya-iz-neudach.html#main. .