Емоційний шантаж: не крок з вулиці – це «нативна, близька, улюблена»

Дуже часто люди приходять до рецепції в повністю депресивному стані, вичерпаному почуттям провини, «вичавленим» життям. У процесі консультування, виходить, що клієнт перебуває в напружених руках шантажу. Бажаєте, якщо це відбувається занадто?

Емоційне повідомленняПро те, що ви не хочете робити речі. Під тиском шантажу ви робите це навіть до розпаду себе і ваших інтересів.

І це не крок з вулиці – це «нативна, близька, улюблена» людина. Тільки вони можуть відкрито маніпулювати.

Що таке:

• Ви страхуєте небезпеку шантажу або небезпеки в цілому.
  • Вам потрібно затвердження шантажу.
  • Ви залежите від шантажу.
  • Ви сумніваєте себе і критикуйте себе занадто багато.
  • Ви відмовляєтеся від емоцій іншої людини.
Запуск

Ці причини роблять ваше життя нездатним циклом:

Перш за все, це проста вимога: «Використайте капелюх!» Візьміть парасольку! Ви думаєте, «Що таке неспроможність, так що я не сперечався, я не складаюся.» Але шантаж звикає до того, що ви заперечуєте його безумовно, тому ви можете керуватися.

Наступним досягненням шантажу є важливі речі, які порушують права людини. Він проникає в особисте життя, регулюється з ким спілкуватися і з ким не можна, що можна і не може.

Збільшити ставки і ви очікуєте, щоб зробити основні життєві зміни, які можуть бути шкідливими або навіть небезпечними для інших людей, близьких до вас: «Вибрати мене або сина». й

Вовк в одязі овець

Емоційний шантаж завжди представлений під маскою позбавленого тексту. Але ви робите:

• Ви відчуваєте переважну або приниження. Самооцінка розщеплюється.
  • Вам необхідно пояснити, оцінити або раціонізувати цю дію.
  • Незважаючи на те, що ви дотримуєтеся вимогу по Шанувальнику надії поліпшення або збереження відносин, вона продовжує бути гойдалкою або навіть погіршенням.
  • Ваше фізичне і психологічне благополуччя погіршується. Відчувається, що «не існує сил. й
  • Ви можете бути в курсі інших, надаючи в електронну пошту.
Основні ролі шантажу:

покарання.

• Він говорить про те, що він хоче і чітко визначає наслідки вашої відмови для виконання своїх вимог. “Якщо ви... Я залишаю тебе, кинути кислоту в обличчі, не поспілкуватися з вами, не маю сексу. й
  • Використовуйте небезпеку і загрози.
  • Покарання є жорстоким.
Самоочисник.

• Навколо його створює відчуття драми, в повітрі повісить відчуття кризи або скандалу.
  • Не показувати пряму агресію. І з кожним зовнішнім виглядом показує свою залежність від вашої поведінки. «Якщо ви... Я повіслю себе, я відкрию свої вени, я відкинувся з вікна. й
  • У разі потреби він не відрізняється загрозою надії, що він буде рятувальний. «Я вбити себе, зробити вас гірше. й
Суферер.

• Майстер зарядів! Його зброя – це можливість зробити вас винними.
  • Тексти пісень, а це означає: Там немає того, що він хоче. Очікується, що ви її з'ясуєте. Він приниження для мене, щоб запитати вас, що любляча людина (сон) робить за визначенням.
  • Ваша нездатність читати думки про шантажу інтерпретують як самолюб, звинувачуючи вас, що не дійсно намагається піклуватися про нього. «Що хочу, що мені потрібно», «Якщо ви дійсно любили мене, ви вже зробили те, що мені потрібно. й
Торментор.

• Він дає вам серію тестів і випробувань, перспективних вам, що якщо ви гідні, ви покажете милосердя і щастя і любові. Якщо ви одружилися, я подарую вам машину. й
  • Навіть якщо ви відповідаєте всім вимогам, щастя не приходять.
  • У вас є новий виклик і ви повинні довести знову і знову, що ви гідні нагороди.
Основа емоційної blackmail

Груша.

Смаглява знає щось про вас, що ви можете поспілкуватися з носієм. Неважливо, скільки часу пройшло з тих пір. Не існує значення обмежень для шантажу.

Щоб зробити це, він спеціально збирає інформацію про вас, щоб в потрібний час він запам'ятовує «Всі!», грубо знищивши довіру до ваших відносин. Наприклад, дружина регулярно писала заяву на ОБРП на чоловіка-підприємця, звинувачуючи його у випаровуванні податків.

Відданість.

Blackmailer грає на ваше почуття обов'язки та зобов'язання, посилює баланс між зобов'язаннями до себе та інших. З метою виконання своїх зобов’язань до шантажу, ви змушені відмовитися від своїх зобов’язань іншим особам.

Побоюючись знищити сімейні зв’язки, низьку самооцінку і розмиті особисті кордони призводить до «монасти».

Гільт.

Нейтронний бомба blackmailer створює відчуття провини. Зовні зв'язки залишається, і щирість, довіра і застрахованість опікуються постійними звинуваченнями і репровами.

Що б ви не робили, незалежно від того, як ви намагаєтеся, завжди буде щось, що ви можете перезапустити.

Звичайні техніки шантажу до «потерпілого»

Для того, щоб розбити вашу стійкість, шантажу використовують додаткові техніки.

армування.

Для того щоб отримати бажаний шантаж приваблює інших людей. На допомогу приходять друзі, батьки, діти та навіть психологи. Наприклад, жінка приніс чоловіка на прийом, щоб змусити його відмовитися від розлучення і продовжити сімейне життя.

Патологія.

Вони покажуть вас і підкреслять вашу патологію: «Ви самі, гістеричні, вам потрібно бути приступним». Одного разу чоловік прийшов, щоб побачити мене, хто його продигальної дружини відправив, щоб лікуватися ревнощами.

Вони створюють помилкові спогади в правому порядку. «Коли ви були маленькі, ви були так добре і неслухняні. І тепер як замінити ...

Негативне порівняння.

Шанувальник має ідеальний варіант, який ви не живете. Шукайте те, що чудовий Petya, навчаючись у верхній частині, а також займатися спортом. Хто ти, ти нічого не

Витривалість.

Пошкоджує збити ті якості, які ви цінуєте в собі. Якщо ви думаєте, що ви відповідальні, ви абсолютно нездатні для мене. Якщо ви не подбаєте, “Ви тільки подбаєте про інших людей, і ви не подбаєте про мене! й

Що ми робимо?

Стоп блювотні себе.

Все добре з вами, просто шантаж потребує кого-небудь (як ви), щоб вигнути під себе для власної самопідтвердження.

Шантажування:

• Не реалізовано в житті.
  • Не існує ситуацій, в яких він керує ситуацією і має реальну владу над іншими людьми.
  • Він не схожий на втрату, ніколи не буде компромісом, не може визнати свою помилку і апологізувати.
  • Шантажувальник завжди «право» і його легше відірвати, щоб ви відчували себе.
Методи протистояння

Стоп. Не відповідайте запит негайно. Розкажіть шантажу, «Це несподівано для мене». Мені потрібно думати і зважити все.

Вказати. Просимо уточнити питання: «Що ви хочете?» ?

Бартер. Спробуйте обговорити з ним за принципом «win-win».
Мої проблеми. Запропонуйте шантажу у вирішенні проблем. Зроби його відчувати важливі і потрібні.

Склад. Дозволити шантажу здійснити свою загрозу, запитати уточнення питання: “Чи ви дійсно отримуєте те, що ви хочете?” «Чи ви зажадаєте новий смартфон від мене? Якщо я не купую його, ви будете викинути собі вікно? Великий «Покажіть мені, будь ласка, чому вам потрібен новий телефон? й

Автор: Марія Кудрявцева

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: maria-kudryavtseva.ru/ %D1%8D%D0%BBC%D0%BE%D1%86%D0%BE%D0%BE%D0%BD%D0%BD0%BD0%B%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%BD0%BD1%8%D1%D1%8%D0%BD0%BD0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%D1%D1%%D1%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D