Золоті діти - проблема сучасності

Хто не чули про Золотих хлопчиків і Золотих дівчат, які не думають про закони написані для них?

У них є мами і татами. Це “не просто” мами, і “не легко” тато, і такі пума-вічі, які перетворюють будь-який життєвий гарбуз в перевезення. Якщо дитина впав і зламав ніс на землю, батьки готові надати планеті міцний удар, щоб не відірвати дитину.

Звісно, кожна з усіх діточок босів, які вчиняють напади, буквально, на регулярній основі. Папамама витягти дитину з будь-якої позиції, незалежно від того, як він знаходиться в цій позиції. Але це не просто про багатих. Золоті діти – проблема сучасності. Це просто те, що більш скромні папамії не вистачає сил, щоб витягнути дитину з проблем, в яких він потрапив. Саме ці золоті діти випадають з світу значно раніше, і вони не мають можливості виростити до розміру справжніх вілл.

«Допустимий». Його основа - повна відсутність обмежень для дитини. Його девіз є «Freedom над відповідальністю». Що таке? Тож, щоб дитина не виростила затиск, не стала «славою». І той факт, що він не несе відповідальності за свої дії ... так він буде рости, щоб зрозуміти. У той же час "баби".

Як правило, діти з цим стилем виховання не допускаються до вирішення проблем. Ви прийняли шпатули від друга в пісочниці? Comrade роутерінг в трьох струмках? Мати приходить і пояснюється батькам жертви, що Ваашчита, вона повинна навчати дитину поділитися. Шукайте, що твої торкнуться, як дівчина і гістерично підкреслюючи ніжну психічну організацію сина. Він викликає йому страшні пошкодження. Так ... дайте нам лопату... або вам доведеться лікувати пошкоджені нерви моєї дитини.

Так, мова йде про абсурд, але батьки такої дитини можуть дуже легко перетворювати будь-яку ситуацію, щоб карніворна дитина завжди не буде полум'ям. Дитина не має можливості дізнатися, як правильно взаємодіяти з людьми навколо нього, тому що він бачить не кордонів, коли він вже перестарає палицю, і тому це просто неможливо. Не існує досвіду опору і «відповіді», коли в пісочниці можна зробити «несправедливим» і власник займе лопатку. І він не подбає про те, що сталося з ніжною психічною організацією. Його лопатка.

Дитина не має "не" для себе. Чи є люди, які з яких причин не дають можливості отримати те, що ви хочете. Ось вони, власники лопаток, мають «не». Ви не можете відчувати дитину. Тому дитина може дати другу в оці просто тому, що він завдався невеликим розмахом. Тексти пісень, а це означає: І тоді ви дійсно здивуєте, що він судиться. Все правильно! Мій настрій затемнений тим, що непристойний хлопчик. Ви не можете записати мені.

Взаємодія з батьками, дитина часто дізнається, що чим більше і голосніше він отримує компенсацію, тим швидше він пробачається і його проблеми вирішується. Чим більше батьків ставлять тиск на супротивників. Тому бажано впадати в хістерію, коли відмовляється лопатка, а потім інструмент піщаної праці буде швидко в руках.

Так, майже всі діти проходять через вік таких бурхливих емоційних відривів на октазі. Але тоді, коли вони починають регулювати свої емоції більш легко, всі ці лебідки зупиняються. Для дитини, яка виростає в акомпативній сім'ї, період емоційних френзових резистентів для життя. Не вдалося переходити в інший ряд на дорозі? Що мені! О, як сердитися дитину! Я вийшов з машини і зламав вітрове скло відбійника. Ахчо? Вона була її вини. Не потрібно спровокувати негативні емоції у хороших хлопчиків.

Такі діти набагато гірше поглинати шкільну програму. Сорти не є показником. Папами прийдуть і вирішують проблеми з хорошим академічним виконанням. Він не повинен працювати або навчатися. Неважливо, якщо ви знаєте, що 2+2 чи ні. Дитина росте і рухається у своїй кар'єрі до часу, коли папамама більше не може вирішувати всі проблеми і закривати зазори в знання з круглими сумами.

Але діти, навіть коли виявляють себе на рівні своєї екстремальної некомпетентності, не розуміючи, що вони нічого і не можуть нічого робити. Вони починають деякі непроможні бізнеси, будують проекти з почуттям власної ойги, часто спираючись на зв'язки батьків і їх гроші. У той же час вони досить впевнені, що вони «збудували кар’єру своїми руками» і «починали з нуля». Німець допоміг мені трохи.

Паранти зазвичай не поважають. Папамама, вони такі "автоматичні засмаги". Дитина проходить через життя, не дивлячись на спину, збиваючи труси з квітами і скидаючи цукерки обгортання уздовж способу. Папамамаси, що працюють з бюветом і скапкою і очищають бруду. Це свого бізнесу, що таке безхмарне існування продовжується, так що коли дитина виходить навколо, він не бачить нічого, що може викликати його занепокоєння. Це завжди справа, нічого не було. Це так званості.

З тих пір, як це не потрібно думати про те, що добре і що погано. Якщо ви хочете щось прямо тут і зараз. Ви можете зробити все, якщо ви хочете. Ви можете обдурити, ви можете зробити злочин, ви можете обробити інші. Включаючи батьків.

Не дивлячись на те, що дитина такий король і shah в одній особі, він має досить низьку самооцінку і високий рівень тривожності. На жаль, є приховане розуміння нездатності самостійно керувати вашим життям. Відбувається багато досвіду з соціальним відторгненням. Навіть весь тиск батьків не може зробити, наприклад, робоча команда, щоб любити вирощений коза. Не всі дівчата радують лікуючи їх як джерело задоволення.

Невисока самооцінка постійно піднімається різними способами, які називаються гіперкомпенсацією. Вони повинні постійно показати свою перевагу. Люди так пишаться фізичним зловживанням для найменших причин, тому що дуже швидко починають відчувати розчарування. Вони повинні бути постійно в пам'яті, щоб брати участь у подіях, де не кожен дозволений, але тільки вибрати кілька, регулярно продемонструвати володіння спеціальними речами, які насипаність населення не може дозволити собі. Дуже часто автори текстів на тему їх відчуттості з дивними коментарями до інших. Якщо вони не роблять цього, вони стануть більш тривожними. Вони починають думати, що вони потопають.

Ці люди часто борються з владою. Але не так, що є щось неправильно з владою. Тому що діти хочуть морозива, прямо тут і зараз, і магазин закритий. Якщо є морозиво в момент кожного «Я хочу», і органи влади будуть працювати після них, як тато і мама, і підбирати сміття, щоб дитина не стала хмарою, то не буде претензій до органів влади.

Чи бояться вони публічного забору? Щось! Вони завжди благували. Ну, звичайно, просто худоба і безглуздий не може бути, але полум'я. Не існує сенсу про те, що люди не можуть бути використані. Це лише засіб отримання «Я хочу», решта часу існування великої рогатої худоби безглуздий. Не думайте про нього.

Дитина росте в дефектну особистість, яка може існувати тільки в умовах постійного створення і обслуговування ілюзії своєї влади. Він не є. І так, коли є так багато цих дітей, вони дуже добре підтримуються один одному ілюзії. Вони не розуміють, оцінять, будуть вдячні або емпатії. У світі це не так. Автор: Наталія Штисон

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gutta-honey.livejournal.com/