Майстерність уникнення прямого питання: 9 корисних методів

1,1 км Ви можете попросити подібне питання або питання з абсолютно іншої області. Нехай ви поважаєте слабоосвіченими - психічний затишок коштує дорожче. Відповідачі та політики роблять так, що з обсесивними питаннями від журналістів.
3810816

2,2 км Якщо питання не правильно поставити, його можна залишити безвідмовним. Додайте, що ви не чули або зрозуміти, що говорить. Зробіть жарт, гумор завжди доречний.

3. У Якщо природа подарувала вам подарунок eloquence, залийте воду. Більше слів, які не зв'язують вас на що-небудь, краще. Відповісти на прямий питання таким чином, щоб заплутати співрозмовника. «Дзеркальний» питання, розумово вносить співрозмовника на своєму місці.
4. У Запитайте багато уточнюючих питань для одного питання. З щирим виразом переконувати особу відсотків. Він буде дискурувати супротивника.

5. Умань З`ясуйте, чому інтерв’ю про це питання. Яка мета? Цілі благородні і низькі. Таким чином, ви зрушите свою увагу на ваш супротивник.

6. Жнівень Якщо ви не хочете відповісти на пряме питання або не знаєте відповідь, роздягальнюйте співрозмовника, поправивши його на ресурсоздатність і розвідку. Тим не менш, тихо зрушити розмову на інший канал.

7. Про нас Пропонуйте обговорити формулювання цього питання, реформуючи його і плавно перенести розмову з допиту до спору.

8. У «Я не знаю, я не думаю про це». Ми будемо говорити про вас. й

9. Навігація Похабно відрізати співрозмовника, даючи йому знати, що він перетинає допустимі межі смертності. У крайніх випадках можна підняти тонус і піти в конфлікт - кінець виправдовує кошти. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.mental-engineering.com/2013/09/9.html