Співзасновник Facebook Пилін Московіц на трудовому балансі

15 серпня в Нью-Йоркі Times опублікував велику статтю про умови праці на Amazon - близько 100 колишніх і нинішніх співробітників Американської компанії розповіла про публікацію про систему «незрівнянної» оптимізації праці, що допомагає ІТ-гігану «вичавити з працівників все можливе».

Компанія «Пілін Мосварц», співзасновниця Facebook та співпраця Асани, розповіла у своєму блозі про Середні, що традиційний восьмигодинний графік корисний не тільки для співробітників, але й для компаній. Процесор публікує переклад замітки Москвиця.

694362.

Компанія Amazon не є єдиною компанією, яка виснажує працівників з неможливими вимогами. Час розірвати з цього невибагливого кола. Минулого тижня я говорив до групи амбітних студентів в SPARC в Берклі. Кілька людей попросили мене, що я хотів би зробити або дізнатися заздалегідь, а також шкоду, які приходять з попередніми роками моєї роботи. І я повертаюся до ідеї бажання жити життя по-різному.

Я хотів би спати більше і вправо регулярно. Я хотів би доглядати більше про те, що я їсти або пити - в той час я споживаю більше содови і енергії, ніж вода. Я хотів би мати більше часу для нових заходів, які допомогли мені виростити неймовірно, коли я дав їм шанс.

Ви можете думати, але якщо ви допитали, що спосіб, не буде ваш внесок diminish? Чи буде Facebook менш успішним?

По суті, я можу бути більш ефективним, ніж я був раніше, як кращий лідер і більш орієнтований працівник. У мене є кілька панічних атак і не проблеми зі здоров'ям, як мій спина в моїй сутінки. У мене є кілька боїв з колегами, бо я був більш зосереджений. Я можу бути менш розчаруванням і менше турбує про невеликі питання, які змусили мене витрачати години на вирішення місцевих криз.

В короткий час я б мати більше енергії і використовувати його смартером. І я щасливий. Я не відчуваю себе, як я обравши два варіанти. Ні, я зробляв пасма жертв з двох сторін.

Цього тижня tech-індустрія сильно обговорює останні статті Нью-Йорка про напружену робочу атмосферу на Amazon. Багато хто знаходить цю статтю неоднорідними, використовуючи драматичні оповідання для створення карикатури культури, побудованої на пристрасті і натягу. У той же час, деякі підприємці вирішили громадсько захистити компанію. Я думаю, що більшість людей не стверджують, що культура на Amazon дійсно напружена, і це дійсно важко для роботи. По суті, це задня частина технологічної галузі: У успішних компаніях працівники працюють на обмежені способи, щоб більшість людей знаходились неприпустимо.

Але це не має бути таким чином.

Більшість людей вважають, що вихідні та добрий тиждень є своєрідним компромісом між капіталізмом та гедонізмом. Але це не так історично правда.

Насправді це ретельно отримано результат дослідження щодо вдосконалення результатів, проведених Генріом Фордом на початку ХХ ст. Ви можете отримати більше результатів від людей, якщо ви дозволите їм працювати менше днів і менше годин. З тих пір інші дослідники продовжували вивчати феномен у більш сучасних галузях промисловості, таких як ігри. й

Результати чіткі: якщо ви перевищите поріг 40-50 робочих годин на тиждень, позитивні результати від додаткових робіт різко зменшуються і стають негативними. Вони також показують, що якщо ви хочете отримати більше результатів з парою зайнятих тижнів, ви платите за час, який потрібно відновити.

Якщо ви намагаєтеся продовжити роботу, ви просто створюєте ілюзію підвищеної швидкості. Це правда на декількох рівнях одночасно: при розрахунку робочих годин на тиждень кількість хвилин концентрації і спокою, а кількість робочих днів на рік. Решта важлива.

Загублений сад: правила продуктивності. Є велика різниця між показниками продуктивності, які ми плануємо досягти в рециркуляції і тими, що ми насправді отримуємо.

Що я бачу в поточній культурі тех-індустрії дуже сумний. Я вірю, що ці компанії руйнують життя своїх співробітників, поки нічого не повернеться.

Учні, які вибиралися між Асаною та іншою компанією, висловили мене про те, що друга команда мала вечерю на половинці минулого дев'яти, щоб мотивувати працівників довше перебування. Я чув, що молоді розробники часто можуть похвалитися спринтами, які останні 48 годин.

Це ставлення не тільки болить людей, які хочуть продемонструвати свою зацікавленість в роботі, але і підтримує сексизм і вікізм, дискримінуючи проти людей, які не можуть слідувати таким графіком.

Чому компанії? Це, ймовірно, через деякі комбінації:

• Вони не знають про дослідження (продуктивність – близько ред.);
  • Вони вірять, що вони неправильні або неправильні.
  • Більшість людей вважають, що робота надчасом є індикатором діяльності, а також позначенням.
У поєднанні з усіма цими трьома факторами я відчуваю себе особливо добре про третій. Ми вирішили побудувати культуру в Асані, де люди не повинні працювати занадто важко, але шукачі роботи іноді сказали нам, що вони хвилюють, що компанія не виросте досить швидко або швидко стає безперечно.

Я не знаю, що я хотів би зробити, якщо я дійсно думав кількість годин, які я провів роботу і швидкість компанії були пов'язані. На щастя, вони не є. Ми однаково добре в поєднанні з заохоченням здорового балансу життя з холодним, важкодоступним, відповідно до прибутку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Наша галузь далеко від свого потенціалу. Ми можемо зробити все більш, ми можемо дати краще умови для всіх в галузі. Якщо ви збираєтеся присвятити вашій роботі, зробіть його розумним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви можете мати все одночасно, і наука каже вам.

Примітка: Я написав цей текст з точки зору ІТ-індустрії, але така модель може бути застосована в компаніях всіх галузей промисловості. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: siliconrus.com/2015/08/work-hard-live-well/?від=rss