Що таке остеохондроз хребта?

Якщо старий терапевт діагностував вас остеохондрозом хребта, то знаю, що це не остаточна діагностика, як така. Це тільки свідчить про те, що виникають проблеми з хребтом, наприклад, якщо говорити про будь-які проблеми в організмі при наявності температури або того ж болю в животі. Ці проблеми приховують реальні діагностики, різноманітність яких, в тому ж хребті, може зайняти більше однієї сторінки лише для їх списку. Кожен з них вимагає індивідуального підходу і лікування.

Що таке остеохондроз хребта?

Грецьке слово остеона означає кістку, хору означає хрящі. Медичне закінчення «оз» (латин ?sis) - це захворювання. Osteochondrosis of spine – дегенеративно-дистрофічний процес, який, як правило, починається в міжхребцевому диску з поступовим (покроковим) залученням елементів і структур в ньому, як це вербрално-моторний сегмент, так і весь хребет в цілому. Як розвивається руйнування, цей процес може селективно покривати не тільки хребетні сегменти, але і певну частину хребта в цілому, викликаючи певні неврологічні синдроми. І це, в свою чергу, може спровокувати розвиток інших захворювань, які в кінцевому підсумку призведуть до погіршення організму в цілому.

Щоб дізнатися, які дистрофічні зміни відбуваються в хребті, бажано для кожної людини, яка не байдужа до здоров'я і здоров'я своїх близьких. Принаймні є дві хороші причини цього. Для повної чіткості я додаю наступну інформацію. Латинське слово «дегенерар» означає «дегенерувати», «припинити розвиватися», «зникнути». Медичний термін «дегенерація» використовується для позначення ослаблення та втрати спеціальних функцій клітинами тканин або органами. Слово «дистрофи» – грецьке походження, утворене з префіксу дис- (лат. dis-, Грецька. dys-, відповідно, час, не-), що означає порушення, втрата, відсутність того, що називається продуктивною основою; а також грецькою. трофе - харчування. Тобто дистрофія є порушенням живлення тканин і внутрішніх органів, організму в цілому, що веде до виснаження. Латинське слово destructio означає руйнування. У патоморфології цей термін відноситься до руйнування тканин, клітинних і підклітинних структур.

По-перше, цивілізація, в якій ми були привілейовані жити, хоча вона полегшилася в якомусь сенсі роботи людей, але провокувала малорухливий спосіб життя суспільства, що природно викликало значне збільшення кількості людей з хребтомними захворюваннями.

Більш того, якщо раніше ці захворювання в основному спостерігали в похилого віку, то зараз вони стають масово проявляються в здатні знебоченій частині населення, а також, найбільш сумно, у дітей і підлітків. По-друге, на жаль, поточне суспільство – це споживче суспільство, де здоров’я людини, а іноді життя, перетворюється в одноразовий продукт, для чого він придбав, для чого він проданий. І до тих пір, поки людина не змінює на краще в суспільстві і, відповідно, такі ідеологічні настрої не змінюють, знання процесів, які відбуваються в одному тілі або можуть виникати в найближчому майбутньому, не зашкодить нікому. Здоров'я є однією, і вона іноді визначає долю. Але торговці, підготовляючи свої товари для здоров'я, багато. На цій нозі Базаарі він закликав відрізняти якісний продукт від підробки тільки тоді, коли людина озброєна знаннями або володіє певним досвідом.

З книги «Остеохондроз для професійного пацієнта» опубліковано

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ruslekar.info/CHto-takoe-osteogondroz-pozvonochnika-3463.html