330
Парфет зі свіжими ягодами та ніжним кремом вершкового сиру
Ви плануєте запросити багато друзів? З днем народження і не знаю, що робити десерт замість традиційного торта? Бажаєте смачного десерту, але це «світло» та «здоров’я»? Далі зустрічайте парфе.
Парфе (також trifle) - це мій секретний десерт для тих випадків, коли потрібно приготувати солодощі для великої кількості людей, провести мінімум часу на ньому, але в той же час вражати зі смаком і презентацією.
Парфе - ароматний десерт. В основному входить вершки або пудинг, фрукти, а іноді навіть бісквітне тісто. Парфу має безліч варіацій – експеримент з начинками, експериментувати з фруктами, шукати один, який підходить для вас. Ви можете подавати папугу в порційні окуляри, або ви можете в одній великій скляній формі - в будь-якому випадку десерт буде виглядати смачно.
Сьогодні я пропоную вам базовий рецепт для парфайту – з літніми ягодами і вершками з вершкового сиру. Будь-який вид ягід можна використовувати, але так як є мінімум цукру в десерті, вибирайте ті, які солодкі і більш ароматні. З поєднання малини-солини-чорниці, я любила полуниці, а солодкий персик або нектарин також добре.
Дуже швидко зробити парфум, але для того, щоб десерт застигнув добре, добре тримати його в холодильнику не менше декількох годин. Приготувати парфе можна до подачі.
Інгредієнти /in 8 порції /
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: vkusnoproject.com/recipe-items/parfe-svezhimi-yagodami-nezhnym-kremom-iz-slivochnogo-syra/
Парфе (також trifle) - це мій секретний десерт для тих випадків, коли потрібно приготувати солодощі для великої кількості людей, провести мінімум часу на ньому, але в той же час вражати зі смаком і презентацією.
Парфе - ароматний десерт. В основному входить вершки або пудинг, фрукти, а іноді навіть бісквітне тісто. Парфу має безліч варіацій – експеримент з начинками, експериментувати з фруктами, шукати один, який підходить для вас. Ви можете подавати папугу в порційні окуляри, або ви можете в одній великій скляній формі - в будь-якому випадку десерт буде виглядати смачно.
Сьогодні я пропоную вам базовий рецепт для парфайту – з літніми ягодами і вершками з вершкового сиру. Будь-який вид ягід можна використовувати, але так як є мінімум цукру в десерті, вибирайте ті, які солодкі і більш ароматні. З поєднання малини-солини-чорниці, я любила полуниці, а солодкий персик або нектарин також добре.
Дуже швидко зробити парфум, але для того, щоб десерт застигнув добре, добре тримати його в холодильнику не менше декількох годин. Приготувати парфе можна до подачі.
Інгредієнти /in 8 порції /
- 500 грам полуниці (у солодких фруктах або ягодах), нарізані кубиками 1см
- 1 склянка (250 мл) молока
- 5 ст.л. цукру
- 4 жовтки
- 21⁄2 столові ложки кукурудзи
- 1 пакет (175 грам) вершкового сиру при кімнатній температурі
- 1 чайна ложка екстракту ванілі або мішок ванільного цукру
- 1 стакан (235 грам) жирного крему
- Крок 1. Доведіть 200 мл (3⁄4 склянки) молока і 3 столові ложки цукру до кипіння в невеликій сковороді на середньому вогні.
- Крок 2. Змішайте добре з королою жовтками, реште молоко, 2 столові ложки цукру, крохмалю і ванілі. Залийте тонкий потік гарячого молока в яєчну суміш безперервно помішуючи.
- Крок 3. Покладіть суміш назад на вогонь. Постійно перемішуючи з вінком, варіть на слабкому вогні до тих пір, поки суміш загустить, близько 1-2 хвилин. Видаліть горщик з вогню. Додайте вершковий сир і перемішайте до однорідності. Прохолодити крем до кімнатної температури.
- Крок 4. Ударуйте крем з міксером в товсту піну. Акуратно, з шпателем покласти крем в крем і перемішати так, щоб в кремі відсутні білі розлучення.
- Крок 5. Зберіть десерт, чергуючи шари вершків і фруктів. Останній шар плодів. Поставте десерт в холодильник не менше 2 годин і до 24 годин.
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: vkusnoproject.com/recipe-items/parfe-svezhimi-yagodami-nezhnym-kremom-iz-slivochnogo-syra/