Порошок для випічки і соди: що різниця?

Що ви зазвичай додаємо в тісто, щоб зробити тісто повітряним, м'яким, пористим? Деякі люди кажуть: "Офісний курс я до." Інші кажуть: "Бейк порошок." Яка різниця? І чим користується популярністю серед господині содового або хлібопекарського порошку?

Сода додається в тісто для випікання кексів, тістечок, печива, щоб зробити тістечку м'яким і пористим. Але сама по собі соди не робимо такої магії з тісто, для цього, як всім відомо, додаємо оцет до соди. При цьому виходить реакція і вуглекислий газ, завдяки цьому виходить м'яке, пишне тісто.

Старомодний спосіб накачування соди з чайною ложкою, потім додаючи оцет при його всіх замах, додаючи в тісто. Але досвідченікухарі радять додати соду в сухі продукти, такі як борошно, оцет на рідину. Потім, коли все це змішано, реакція відбувається безпосередньо в тесті. Але в мій досвід, випічка не завжди як повітряна, так як ви хочете.

Чому? Тому що в цьому випадку, щоб отримати бажаний результат, потрібно точно знати співвідношення соди до оцту. І скільки цієї суміші покласти, наприклад, 1 кілограм борошна? Якщо ви одягнете занадто багато соди, то тістечка матиме неприємний смак. Для того щоб не турбуватися про це питання, можна придбати тісто для випічки в магазині.

Що таке порошок тіста?

Порошок для випічки - суміш соди, борошна і лимонної кислоти. Замість борошна виробник іноді використовує крохмаль для більш тривалого терміну зберігання. Ця суміш продуктів вибирається спеціально так, щоб сода і кислота реагують без залишків, і реакція сталася в потрібний час. Кислота і содова реагують безпосередньо в тісто і під час опалювального процесу, що дає найкращий результат при випіканні. Відсоток цієї «термонозної суміші» вже не секрет, і тому господиня дізналася про те, щоб випікати порошок в домашніх умовах.

Як зробити тісто для випічки в домашніх умовах.Для цього нам потрібно:
Сода 5спони
Кислота лимонна-3spoons
12 ложок борошна.
Змішайте всі інгредієнти в сухій банці (якщо ви отримаєте крапельку води, реакція може статися заздалегідь). Доброго дня! Щоб уникнути відстеження, можна додати шматочок цукру.

Чому виникає сода і розпушувач в рецепті?Коли я побачила як інгредієнти в рецептурі, я думав, що це було збиток. Але ні. Для продуктів, які мають природну кислоту, необхідно додатково додати соду. До таких продуктів відносяться молочні продукти - кефір, сир сир, сметана, йогурт; фруктово-ягідні соки, мед.
Ну і всі секрети! Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki

Джерело: prosto-women.ru/razrykhlitel.html