426
Що робить людину привабливою для інших
Ви коли-небудь мали досвід шоку в певній точці життя, на натхнення, на конях? Коли ви не подбаєте, як ви дивилися на інші, і ви були дуже добре з собою. А в той час, коли вас зацікавили.
І є час, коли ви незадоволені себе і повністю незадоволені, і відповідно, це також складно для інших, щоб бути з вами.
Хочу розповісти вам, що єдина якість, яка приваблює увагу людей і необхідність спілкування з вами або стендом, не у ваших талантах, не у ваших навичках, не навіть у вашій доброті, але в гармонії, в повній мірі енергії, яку ви вже встигли.
Все навколишнє суспільство, більшість сучасних знаменитостей демонструють це право на нас – люди цінують і намальовані тим, хто має надлишок життєвої енергії.
І з тих пір я не можу зберігати енергію, як станції обліку, ми є «припливним механізмом» – енергоблоком. І найчастіше, на жаль, буває, що енергія, що надходить до нас, дуже швидко розсіює, ми не знаємо, як тримати її (нагадуємо про стани, які не конструктивні для будь-якого).
Але головне, що кожен може поповнювати свій потік енергії, навіть тих, хто вважає себе абсолютним, хто абсолютно не має особливих талантів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Саме так буває в житті кожної людини – від зайвої міцності він поширює свої крила!
Ви раптом дізнаєтесь, що піклуючись тільки про себе і що ви відчуваєте добре, піклуючись про ваш ресурс, піклуючись про те, що ваше тіло зношує себе комфортно, так що ваші очі дивляться на навколишнє середовище з насолодою, так що легко дихати, так що це зручно в цьому конкретному взуття, в цьому конкретному одязі, так що ви відчуваєте добре на вашому столі, так що ви їсти точно те, що ви хочете їсти зараз, не те, що ви зустрічалися в кафе, або що ви, якось вирішив приготувати для вашої родини...
Є багато моментів, які допомагають людині створювати постійне поповнення ресурсу. І тут не так багато якісного компонента (тобто ви одягаєте дорогий одяг або супер-дупер ресторанний сніданок), як час уваги, який ви підбираєте себе.
Я щасливий, щоб побачити, що дивовижних відкриттів жінок робляться в другому році після прийому серйозних курсів. Коли, дійсно, кожен момент життя стає цінним, коли ми навчимося і здатні насолоджуватися найпростішими діями. Неважливо, якщо це миття посуду або приготування одягу, або якщо це чашка чаю, що п'яний на кухні. Я щасливий, що наші дівчата відкривають моменти щоденної радості.
Але я хочу привернути увагу тих, хто ще занадто зайнятий бореться з поганим життям або відштовхуючи себе, щоб поліпшити в хорошій, відсутній такий важливий момент. Будь-яка мета, яку ви хочете досягти, пов'язана з спілкуванням.
Навіть якщо ви хочете зробити придбання для себе, потрібно спілкуватися з агентами з продажу або співробітниками деяких фірм. Якщо ви хочете вирішити проблему з роботою, або освітою, або переїздом, вам необхідно створити сприятливі відносини навколо вас. Отже, ви особисто збираєте меблі, особисто, щоб Ваш запит було оброблено обережно, особисто ваша дитина в школі була зустрінеться з толерантністю, або принаймні його обробляється толерантно.
Це складне питання, хоча. Але, тим не менш, якщо ви встановите собі мету бути в ресурсі, то ваші діти знаходяться в захищеному полі, де нічого не болить їх.
Недавній, один з наших великих студентів дав приклад. Після безперервного фокусування на подяки коханій людині для переходу через життя так добре, я зміг дізнатися не боляче, не подряпини про грубі слова інших або несправжливі зауваження когось іншого.
Ця красива жінка дала приклад того, що на батьківській зустрічі в школі, учитель послухає її дочку про крісельність (дівчина ще в елементарній школі). Ще одна мама відчувала приниження, адже з точки зору вчителя вона стала проявом змії, слабкості та ін. Моя мама не подбала про це. Коли вона завітала на батьківській зустрічі говорить,
«Що ти потрапив у вчителя!» І мій характер сказав дуже спокійно, я думаючу чутливість до дівчини дуже добре. Ентузіазм і сльози прийдуть так само, як і від голоду. вона дівчина. Вона повинна бути в змозі відчувати себе. й
Вона навіть не сприймала як атаку поведінку вчителя, яка зазвичай вибивається протягом тривалого часу інших людей, які не загадані збереженням їх ресурсу.
Я не говорю про чоловіків, батьків, колег та ін. Коли ви встановили мету, щоб заповнити ресурс, ви дивитесь, що навіть ті люди, які викликали вам неперевершеність, вони починають лікувати вас з великою повагою. Якби вони бояться боляче, хоча ви не грубі і не відповіли нічого у відповідь.
Що ми можемо сказати про незнайомців, які щасливі прийти в контакт з вами найкраща з них! Це характерна для успішного курсу трансформації. Коли люди закінчили письма, “Я розмовлявся на вулиці”, “Я помітив, що кожен хоче стояти з мене на роботі (або бути з мною кудись ще).” Якщо ви не знаєте інших про свій шлях, ви не навчите нічого. Ви зайняті з іншими, зайнятими своїми руками. Ви стаєте магнітом, який привертає увагу оточуючих.
І я хочу сказати окремо, що наше найглибше уявлення про те, що значення визначається зовнішніми якостями: «Чи людина може це зробити, і тут він добре зроблено». Я не можу це зробити, і я не добре. ?
Якщо ви подивитеся більш глибоким, ви побачите, що він може зробити це точно тому, що це природно до нього. Для вас є щось для вас, що є природним для вас.
І на самому початку цього шляху (прийміть свій власний енергетичний потік у ваше життя), моменти природного прояву чогось, що приносить вам радість, тільки з вами в дуже вигідних моментах. І коли ви робите це, ви починаєте бачити, що ваше значення збільшує пропорційність вашої енергії.
Ось я хочу сказати трохи про flip стороні цього магнетизму. Якщо ви перебуваєте на початку трансформаційної поїздки вашого життя, ви можете вражати людей з негативною харизмою. Я маю на увазі, люди, які насичать насильницько, або агресивно, або цинічно, в споживчому шляху, я кажу відверто, з невидимими людьми, які використовують інші. Але вони сповнені любові до себе (у такому, людському сенсі слова, що ближче до слова «самідмірація»). Вони наповнені енергією, вони так само люблять величезну електростанцію, яка працює всім.
Оскільки ці люди високо розвинені нижню капусту, вони мають багато енергії (в цих капусти). І ваш недолік в цих каперах змушує вас приваблювати до цих людей.
Якщо ви все ще не розумієте, що ваш енергетичний обмін і страждає від нестачі міцності, відсутності впевненості в собі, відсутність приймання вашої жіночої природи, ecstasy з вашим тілом (dissatisfied з яким видом фігури ви маєте, або як ви переїжджаєте і т.д.), то незалежно від того, як ви переконуєте себе, що ви добре, незалежно від того, як ви відвідуєте величезну кількість тренінгів, незалежно від того, як ви розвиваєте і навчитеся, краще ви стаєте зовнішньо, чим більше ви відчуваєте, що ви все ще не вистачає.
Отже, коли ви починаєте доглядати за собою, і ваша природна сила життя приходить до вас, тільки тоді будь-які переслідування ваших талантів, будь-які прагнення до самовдосконалення дійсно носять плоди. А поки ви хочете поліпшити себе для того, щоб стати кращими, цей чорний отвір не збирається в будь-якій точці, адже внутрішня відсутність енергії провокується саморозвитком. Це як отвір, через який все протікає.
Тому, перш за все, ви повинні навчатися робити в житті, щоб бути цікавим співрозмовником (якщо ви хочете бути одним) або привабливою особою, просто близько до вас, це не тренування техніки зв'язку і не пошук правих фраз, але піклуючись про свій внутрішній стан, розуміння себе і вашого ресурсу.
І головне, що важливо, щоб змінити пріоритети. Ви навчитеся комфортно себе почувати себе і ваших близьких, відчувати себе цінується в навколишньому середовищі. Створіть цю звичку для себе, вивчіть блокування витоку енергії, яка дозволить вам бути в потоці і відчувати вашу цінність.
Все починається з вивороту. Коли ми відчуваємо повну внутрішню, то життя поза підтверджує її. Але коли ми намагаємось приховати наше внутрішнє почуття недоліку досконалості і відсутності всього за зовнішніми вдосконаленнями, тим більше ми змусимо себе освоїти як, п'ятий, десятий, менший ефект. Ми просто втомилися від неї. Ми не хочемо нічого більше.
Тому пам'ятайте, що у вас є перлина, яка ніхто не повторює. Може бути цілим діамантом. І це залежить від того, як ви подбаєте про вікно для цієї перли, простір для цієї перли. Як створити красивий інтер'єр всередині себе так, щоб він запалився з усіма обличчями і видно зовні.
Цей інтер'єр створений з турботою про себе. А потім, в дивно, що сором'язливі люди стають центром компанії, повільні німі люди раптом дізнаються, що декстеричні учасники колективної гри. І відбувається багато інших трансформацій.
І я щиро раджу вам, якщо у вас є відчуття дискомфорту, що ви не досягнете внутрішнього ідеалу, що ви хочете розвивати себе: дозволити собі просто освоїти внутрішній потік енергії. Якщо ви працюєте в курсі, ви знаєте, що я маю на увазі. Хороші наміри практично неможливо реалізувати, коли ви не знаєте, як це зробити. Тому що внутрішній голос, знайомий голос досконалості, говорить: "Не, не схожий на це!" Ми робимо це по-різному! Ну і придумайте, що ви такий джерк, приїжджаєте, продовжуємо стрибати і запобігає виявляти себе.
Тож нехай стикається з собою, подбає про себе, і пам'ятайте, що ніщо, але вибір не зупиняє нас. прямо зараз.
І я повинен сказати, що для тих, хто ще не зробив цей курс про перевищення життя, ми починаємо новий ресурсний потік. І для тих, хто не вистачає такої впевненості в собі, на їх місці в цьому житті я щиро запрошуємо вас до цього курсу, особливо зараз є великі знижки. Видання
Автор: Світлана Добровольська
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: obreteniesili.ru/preobrazhenie-sebia/chto-delaet-cheloveka-prityagatelnym.html
13 дитячих і підліткових книг, які допоможуть дорослим розпочати непросту розмову
Спіруліна - життєва сила води